• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitanem sizin sevginiz saygınız bu kadar kuvvetli Rabbim sizin sevginizin meyvesini verecek inşaALLAH inanıyorum. MaşaALLAH size Rabbim kötü gözlerden korusun
Allah razı olsun canım benim hepimizi korusun inşallah hepimizin meyveye ihtiyacı var rabbim inşallah hepimizi sevindirir

Nerdeyse 3 yıldır istiyorum sadece bi kere gebelik oldu o da asilama ile ve düşukle sonuçlandı. Bu ay da fazla umutluydum o yüzden hayal kırıklığı çok oldu ama regl olana kadar umut devam ediyor. Hayırlısi olsun...

Hayırlısı olsun canım allah hayırlı zamanda tez zamanda verir inşallah sana da bizlere de..

Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali canım vallahi belki de o pozitifi bulanlar nadir olan bi kısımdır bilemiyorum ki benim de kafam karışık ama Yinede sen de bunu göz önünde bulundur..

Hayırlısı olsun canım allah hayırlı zamanda tez zamanda verir inşallah sana da bizlere de..

Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali canım vallahi belki de o pozitifi bulanlar nadir olan bi kısımdır bilemiyorum ki benim de kafam karışık ama Yinede sen de bunu göz önünde bulundur..
Tamam canım göz önünde bulundururum.

Canım poliyi bilmiyorum yani polikistik over değil galiba dediğin ama süt hormonu bende de bikere yüksek çıkmıştı. Dr. Vücut bebek emziriyor gibi algılıyor o yüzden gebelik olmasini engelliyor gibi bir şey demişti. Bi ilaç vermişti sonraki kontrolde de düşmüştü zaten normale.
anladım teşekkür ederim canim

Aa bitki cayi zararlı mi
Onun hakkında kesin bir bilgim yok canım hatta o yüzden bilmediğinden dolayı ben içmiyim dedim yeşil çay günde 2 kez var mesela listemde internetten öğrendiğim kadarıyla hamilelere önerilmiyor o yüzden 1 hafta kadar bi dikkat ediyim diyorum öğünlerimde ekstra pek bişey yok zaten

Onun hakkında kesin bir bilgim yok canım hatta o yüzden bilmediğinden dolayı ben içmiyim dedim yeşil çay günde 2 kez var mesela listemde internetten öğrendiğim kadarıyla hamilelere önerilmiyor o yüzden 1 hafta kadar bi dikkat ediyim diyorum öğünlerimde ekstra pek bişey yok zaten

Adaçayı’nın özellikle düşüğe sebep olduğunu okumuştum dikkat edin kızlar

Benim de bat 15 Şubat. Ama aralikta kürtaj olmuştum. Kürtaj sonrası 2. Adet. Bakalım düzenli olacak mı . Düzenli olursa bat yarın . Tabu inşallah kirmizilari görmem hayırlısı ile

Hamile kalan arkadaslar hamile kaldığınız ay yumurtlamadan sonraki gebelik oluşunca ki akıntınız nasıl di birde saçma biliyorum daha erken ama karnımda birşey damar gibi atıyor kasigimda batma oluyor bu gün basım döndü yorgunluktan da olabilir ama sacmaliyorum galiba daha çok erken

Benim de bat 15 Şubat. Ama aralikta kürtaj olmuştum. Kürtaj sonrası 2. Adet. Bakalım düzenli olacak mı . Düzenli olursa bat yarın . Tabu inşallah kirmizilari görmem hayırlısı ile

Hoşgeldin canım ağrıların var mı?

Hamile kalan arkadaslar hamile kaldığınız ay yumurtlamadan sonraki gebelik oluşunca ki akıntınız nasıl di birde saçma biliyorum daha erken ama karnımda birşey damar gibi atıyor kasigimda batma oluyor bu gün basım döndü yorgunluktan da olabilir ama sacmaliyorum galiba daha çok erken

Hiç hamile kalmadım ama benim de karnımda oldu bi ara göbek deliğimin etrafında. Nedenini bilmiyorum ama canım

Sen söyleyince baktım canım ne zaman hazırlayıp gönderiyorlar acaba
Ben size haber verince başvurmuştum. Saat 04'te çıkmış canım. 1814'e kadar bulmuş benimkini.

Yeni birşey öğrenemedim ama anneannemin annesinin babasının babasına kadar buldum. Onun da babası Kel Hasso. Kel Hasso'nun torunu olduğum için gurur duydum:KK70:Kel Hasso'nun eşi Fatik'e de selamlarEn Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
Back