- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Akıntın nasıl canım? Bende de 4 gündür âdet sancısı ve hissi var ama kendi yok.Bende de ara ara adet sancısı giriyor ve geçiyor.sadece akıntım var ara ara.başka da hiç bir belirti yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıntın nasıl canım? Bende de 4 gündür âdet sancısı ve hissi var ama kendi yok.Bende de ara ara adet sancısı giriyor ve geçiyor.sadece akıntım var ara ara.başka da hiç bir belirti yok
Allah razı olsun canım benim hepimizi korusun inşallah hepimizin meyveye ihtiyacı var rabbim inşallah hepimizi sevindirirBitanem sizin sevginiz saygınız bu kadar kuvvetli Rabbim sizin sevginizin meyvesini verecek inşaALLAH inanıyorum. MaşaALLAH size Rabbim kötü gözlerden korusun
Nerdeyse 3 yıldır istiyorum sadece bi kere gebelik oldu o da asilama ile ve düşukle sonuçlandı. Bu ay da fazla umutluydum o yüzden hayal kırıklığı çok oldu ama regl olana kadar umut devam ediyor. Hayırlısi olsun...
Tamam canım göz önünde bulundururum.Hayırlısı olsun canım allah hayırlı zamanda tez zamanda verir inşallah sana da bizlere de..
Ay-n ilk Hali canım vallahi belki de o pozitifi bulanlar nadir olan bi kısımdır bilemiyorum ki benim de kafam karışık ama Yinede sen de bunu göz önünde bulundur..
Bende diyetisyene gidiyorum ama şuan şüphesi olduğu için sadece dikkat ediyorum bitki çayı falan içmemeye çalışıyorumKızlar ben diyette yapiyorum
insaAllah tatlimCanım bilmiyorum ya ben hiç. İnşaALLAH bilen çıkar sa yardımcı olur sana tatlım
Bende diyetisyene gidiyorum ama şuan şüphesi olduğu için sadece dikkat ediyorum bitki çayı falan içmemeye çalışıyorum
anladım teşekkür ederim canimCanım poliyi bilmiyorum yani polikistik over değil galiba dediğin ama süt hormonu bende de bikere yüksek çıkmıştı. Dr. Vücut bebek emziriyor gibi algılıyor o yüzden gebelik olmasini engelliyor gibi bir şey demişti. Bi ilaç vermişti sonraki kontrolde de düşmüştü zaten normale.
Onun hakkında kesin bir bilgim yok canım hatta o yüzden bilmediğinden dolayı ben içmiyim dedim yeşil çay günde 2 kez var mesela listemde internetten öğrendiğim kadarıyla hamilelere önerilmiyor o yüzden 1 hafta kadar bi dikkat ediyim diyorum öğünlerimde ekstra pek bişey yok zatenAa bitki cayi zararlı mi
Onun hakkında kesin bir bilgim yok canım hatta o yüzden bilmediğinden dolayı ben içmiyim dedim yeşil çay günde 2 kez var mesela listemde internetten öğrendiğim kadarıyla hamilelere önerilmiyor o yüzden 1 hafta kadar bi dikkat ediyim diyorum öğünlerimde ekstra pek bişey yok zaten
Benim de bat 15 Şubat. Ama aralikta kürtaj olmuştum. Kürtaj sonrası 2. Adet. Bakalım düzenli olacak mı . Düzenli olursa bat yarın . Tabu inşallah kirmizilari görmem hayırlısı ile
Hamile kalan arkadaslar hamile kaldığınız ay yumurtlamadan sonraki gebelik oluşunca ki akıntınız nasıl di birde saçma biliyorum daha erken ama karnımda birşey damar gibi atıyor kasigimda batma oluyor bu gün basım döndü yorgunluktan da olabilir ama sacmaliyorum galiba daha çok erken
Kızlar eDevlet'ten alt üst soyağacı sorgulaması yaptınız mı? Açılmış şimdi.
Gebelikten değildir diyorsun yanı kafam karışık psikolojin alt üst yarın belki test yapmaya başlarımHiç hamile kalmadım ama benim de karnımda oldu bi ara göbek deliğimin etrafında. Nedenini bilmiyorum ama canım
Ben size haber verince başvurmuştum. Saat 04'te çıkmış canım. 1814'e kadar bulmuş benimkini.Sen söyleyince baktım canım ne zaman hazırlayıp gönderiyorlar acaba