- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
bende memnun oldum canımcım :)Bende Nermin canım memnun oldum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende memnun oldum canımcım :)Bende Nermin canım memnun oldum :)
Geçti hatta bi kaç güne regli olucam en iyisi reglimi bekleyeyimBiraz bekle cnm adetin ilk günü yada ertesi günü cikabiliyor iliski günümü hatirliyorsan 14 gün gecmesi lazim üstünden
inşAllah bi sonraki ay Rabbim gönlündekini verirKizlar kirmizilar göründü insallah öbür ay tutar
Canım ben yumurtlama gününü hesaplayarak denedim ve yumurtlamadan beri sürekli kasıkda adet sancısı gibi ağrılarım oldu hiç olmazdı ucuz testlerden alıp bi deneyim dedim gölge gibi çizgiyi görünce bugun de denedim ama bu seferki ince pembe çıktı yarın için de erken gebelik testi deneyim diyorum kan testine gitmeye çekindim açıkcası daha 5 gün var diyeMaşaAllah dua et bizede nasıl belirtiler var kuzm bizlerde paylaşman ve bu ay özellikle yaptığın bile var mı
Cnm bence erken gebelik testine 25 30 tl verene kadar kan testi yaptir kesin sonuc olsun oda silik cikarsa yine acaba varmi diye düşüneceksin özelde 1 saatte çıkıyor hic sormuyorlar kaç gününüz felan var diyeCanım ben yumurtlama gününü hesaplayarak denedim ve yumurtlamadan beri sürekli kasıkda adet sancısı gibi ağrılarım oldu hiç olmazdı ucuz testlerden alıp bi deneyim dedim gölge gibi çizgiyi görünce bugun de denedim ama bu seferki ince pembe çıktı yarın için de erken gebelik testi deneyim diyorum kan testine gitmeye çekindim açıkcası daha 5 gün var diye
Sen kendini yorma yeter cnm dikkat et Bn hmn giderim Bi çizgi çıksa düşüktm var cnkü en azından bir risk varsa hmn müdahale edilsin diye Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah cnmCanım ben yumurtlama gününü hesaplayarak denedim ve yumurtlamadan beri sürekli kasıkda adet sancısı gibi ağrılarım oldu hiç olmazdı ucuz testlerden alıp bi deneyim dedim gölge gibi çizgiyi görünce bugun de denedim ama bu seferki ince pembe çıktı yarın için de erken gebelik testi deneyim diyorum kan testine gitmeye çekindim açıkcası daha 5 gün var diye
Insallah cnm amininşAllah bi sonraki ay Rabbim gönlündekini verir
Saol canm yaa cok merak ediyorum.bi aksi durum olmaz insalah nolur dua edin[/QUOTE][QUOTE="gizemusa1227, post: 57312279, member: 907351"]Ayyy hadi inşaAllah kuzum bekliyoruz güzel haberlerini :)
İnşaAllah canımcım bizde heyecanla bekliyoruz sonucu acile mi gittin yoksa kadın doğuma mı :)Insallah son bi saat kaldi insallah cikmistr ve sonucu guzeldr Allahim yanimizda olsun gönlümüzden geceni versin insallah
Ay hadi insallah guzel haberler duyalimm..Insallah son bi saat kaldi insallah cikmistr ve sonucu guzeldr Allahim yanimizda olsun gönlümüzden geceni versin insallah
Bizim seninle belirtilerimiz bat tarihleri falan hep aynı inşaAllah ikimizde hamileyizdir bu ay isteyen herkese Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsinAile hekimine gittim canim hastane uzakti eger varsa hastameye gidicem
Aynen canm.sen yaptnmi test rabbim.herkese versin saglikli bi sekilde kavusalim insallahB
Bizim seninle belirtilerimiz bat tarihleri falan hep aynı inşaAllah ikimizde hamileyizdir bu ay isteyen herkese Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin
Yok kuzum dün sabah yaptığım test bozuk çıkınca hevesim kaçtı hastaneye gittim onlar da yapmadılar dedim herhalde bu ni işaret bekle gizem 2 3 gün geciksin :)Aynen canm.sen yaptnmi test rabbim.herkese versin saglikli bi sekilde kavusalim insallah
Ciktimi sonuç cnmInsallah son bi saat kaldi insallah cikmistr ve sonucu guzeldr Allahim yanimizda olsun gönlümüzden geceni versin insallah
Çıktı mı sonuçlar canım :)Aynen canm.sen yaptnmi test rabbim.herkese versin saglikli bi sekilde kavusalim insallah