- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
Valla aynen öyle kuzum bugün Sağlık Bakanlığını arıycam ya da cimer üzerinden yazıcamBizler için çok önemli olan bir şey onlar için ne yazıkki sıradan .Umurlarında bile değil ne yazıkki .
Bencede şikayet etmelisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla aynen öyle kuzum bugün Sağlık Bakanlığını arıycam ya da cimer üzerinden yazıcamBizler için çok önemli olan bir şey onlar için ne yazıkki sıradan .Umurlarında bile değil ne yazıkki .
Bencede şikayet etmelisin
Ah benim canım düşünceli arkadaşım yapıcam hemen iyi gelir inşaAllah benim bat yarın inşaAllah bebiş vardır da gelmez :)Günaydınlaaarrr nasısınız tatlış arkadaşlarım benim güzel musmutlu bir gün geçirmenizi diliyorum
Mucizeicimde sabah test yaptın mı tatlım? Dünki baya belirgindi ümit vermek istemem ama bence bebiş var
Limoncicegi1408 canımcım sıkma o güzel canını napıcaksın bunlar da böyle. Sen hiçbi ilaç kullanma. Çalışmıyorsan henüz, evde 1-2 gün güzelce dinlen. Çay iç sıcak sıcak, biz hastalanınca vişne reçelini (ekşi olur ya) çayla içeriz ya da 2 kaşık çayın içine ilave edip karıştırıp öyle içeriz gerçekten de gripe çok iyi geliyor dene istersen bebiş varsa da bişey olmaz bununla canım
@melek ve mucizesi sen nasılsın tatlım naptın? Kasık ağrıların var mı hala
Ayy çizgi baya var kuzum hemen bi kan versene erkenden çıkmış :)Eki Görüntüle 2189925 Merhaba kızlarr dün dayanamayıp adetime 6 gün kala test yaptım çünkü bu ay hep kasık ağrım falan oldu şüphelendim hafif bi çizgi var gibi geldi bana bugünde test yaptım ama hala adetime 5 gün var
Insallah canmm ya dua ediyorum bu sorun olmasn testler yanilmasn diye kan verdim geldm smdi 4 bucuk gibi cikicak sonuclar insallahHerkse günaydın
Mucizeicimde Canım inşallah kan sonucun iyi olur
@Gulhan Nuri Hayırlı olsun canım tebrikler
Judy_K Kuzum ara ara giren göğüs agrım var ama kasık agrım bitti.Bata son 6 şükür Sabah testimi yaptım köz gibi negatifi gördüm şimdi kahvemi içiyorum
Daha var nasılsa
Ah benim canım düşünceli arkadaşım yapıcam hemen iyi gelir inşaAllah benim bat yarın inşaAllah bebiş vardır da gelmez :)
İnşaAllah canımcım bu ay inşaAllah hiçbirimizin kırmızılar bebişler olduğu için gelmez sıra sıra müjdeli haberleri alırız :)İnşaAllah canım gelmez kırmızılar :) çok dikkat et kendine. Geçmiş olsun. RABBİM acil şifalar versin
Ayyy hadi inşaAllah kuzum bekliyoruz güzel haberlerini :)Insallah canmm ya dua ediyorum bu sorun olmasn testler yanilmasn diye kan verdim geldm smdi 4 bucuk gibi cikicak sonuclar insallah
Saol canm yaa cok merak ediyorum.bi aksi durum olmaz insalah nolur dua edin[/QUOTE][QUOTE="gizemusa1227, post: 57312279, member: 907351"]Ayyy hadi inşaAllah kuzum bekliyoruz güzel haberlerini :)
İnşaAllah canımcım bu ay inşaAllah hiçbirimizin kırmızılar bebişler olduğu için gelmez sıra sıra müjdeli haberleri alırız :)
Senin bat yaklaştı mı kuzum :)İnşaAllah
adetime bi kaç gün kaldı ama belirtiler çok yoğun du, test yaptım akşam bişey çıkmadıAdet gecikmesimi cnm yoksa adetine varmi günün
Senin bat yaklaştı mı kuzum :)
adetime bi kaç gün kaldı ama belirtiler çok yoğun du, test yaptım akşam bişey çıkmadı
Hadi inşaAllah canım hepimiz sıra sıra güzel haberleri veririz : )Benim daha çok var canım ay sonu benim 29-30 falan :) sizden duyalım da önce güzel haberleri :)
Hadi inşaAllah canım hepimiz sıra sıra güzel haberleri veririz : )
Biraz bekle cnm adetin ilk günü yada ertesi günü cikabiliyor iliski günümü hatirliyorsan 14 gün gecmesi lazim üstündenadetime bi kaç gün kaldı ama belirtiler çok yoğun du, test yaptım akşam bişey çıkmadı
evet canım :)İnşaAllah canım. İsmin Gizem mi tatlım?
evet canım :)