• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım.Ben bu ay bi farklı umutluyum.
Kızımı da Eylül 23 te öğrenmiştim :KK200:
Inşallah bu ay nasip olur.
Yoksa da Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs diyip yola devam:halay:
Ahaaha canımsın :) bu ay hepimize nasip olur inşallah kuzum bende de ayrı bi heyecan var ama afedersin çok akıntım var regl oldum sanıp gidip gidip bakıyorum bişey yok inşallah bebişim vardır da gelmez kırmızılar :)

Mucizeicimde Mucizeicimde Kuzum hatta burdada bir forum açılmıştı.9 çıkmış kadının değeri.doktor kimyasal bu adetle düşer demiş.10 gün sonra dün kan testi yaptırdı 3800 cıktı değeri.
Sen kendine dikkat et.Yat dinlen yerinden kalkma.Bol du bol su.Allahin izniyle yükselir
Dikkat etmeye caliscam rabbim bize emanet etmisse kalir benmle insallahhh dualarmiz bir olsun nolur:110:

Kizlar bebe time bilen var mi? Iki laboquikten sonra bitti bugun bunu almis esim.. ucuzundan olsun demistim.
Yarin sabah yapicam..

Ben iki defa yaptm bnde hic cikmadi digerinde silikte olsa vardi ama bebe time hic gormedm ama yinede bi deneyn derim
Son yaptiginda mi silikti cnm.. melek köz gibi diyor ben de buzz gibi negatifi gordum diyorum.. ama hala gelmedi.. kasik agrim da yok yarin sabah da yapicam sonra birakcam.. gelmezse doktora giderim artik..oyle dusunuyorum.
Bebe time ı da bilen varsa yazar en azindan guvenilir mi degil mi onu ogreniyim bunu hic denemedim.

Son yaptiginda mi silikti cnm.. melek köz gibi diyor ben de buzz gibi negatifi gordum diyorum.. ama hala gelmedi.. kasik agrim da yok yarin sabah da yapicam sonra birakcam.. gelmezse doktora giderim artik..oyle dusunuyorum.
Bebe time ı da bilen varsa yazar en azindan guvenilir mi degil mi onu ogreniyim bunu hic denemedim.
Kuzum bebe time için açılmış bir sürü topic var.Guvenilir değil.Genelde 2.cizgi silik çıkıyor maalesef.

Ilk iki albi yaptim silik.cikti sonra2 tane bebe time yaptm hic ckmadi sonra son iki yine albi yaptim silik cikti sonuc 10.1 :(

Back