Bizler için çok önemli olan bir şey onlar için ne yazıkki sıradan .Umurlarında bile değil ne yazıkki .Yok içmedim zaten almadım da ilaçları test yaptırayım da dediğiniz gibi
Bencede şikayet etmelisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizler için çok önemli olan bir şey onlar için ne yazıkki sıradan .Umurlarında bile değil ne yazıkki .Yok içmedim zaten almadım da ilaçları test yaptırayım da dediğiniz gibi
Hiç önemli değil canım benim.olur öyle şeylerHerseye atlar oldum :) heycanima verin arkadas bazen yanls sonuc veriyo ddi ya ondn tedirgnm braz hemen sabah olsn istiyrom
Inşallah olur.Allahtan ümit kesilmez canım.Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 17 aydır korunmuyoruz sorun sebepsiz infertilite. Bu ayda olmadı
Cnm kan ver bence çizgi var hayırlı olsun tebrikler
Gideyim o zaman yaaa yoktur diye bi korku basti birden
Insallah canmm insallah guzel haberlerle sizde haber edermVardır inşaALLAH dünden beri testler yapıyorsun çıkıyor inşaALLAH kanda da çıkacak korkma.
Eki Görüntüle 2189925 Merhaba kızlarr dün dayanamayıp adetime 6 gün kala test yaptım çünkü bu ay hep kasık ağrım falan oldu şüphelendim hafif bi çizgi var gibi geldi bana bugünde test yaptım ama hala adetime 5 gün var
Insallah canmm insallah guzel haberlerle sizde haber ederm
İnşallah canım Allah burdaki herkes e o çift çizgiyi göstersin aminGünaydın canım evet adete daha 5gün var ondan böyle silik. İnşaALLAH koyulaşır git gide :)
MaşaAllah dua et bizede nasıl belirtiler var kuzm bizlerde paylaşman ve bu ay özellikle yaptığın bile var mıEki Görüntüle 2189925 Merhaba kızlarr dün dayanamayıp adetime 6 gün kala test yaptım çünkü bu ay hep kasık ağrım falan oldu şüphelendim hafif bi çizgi var gibi geldi bana bugünde test yaptım ama hala adetime 5 gün var
Bendede vardı hayatım ağrılar falan.Bide ben her ay umutluydum bu kesin.Ama bu ay farklı şeyler hissediyorum.Erken gebelik testi mi kuzum yoksa normalden mi...
Benim de uyusma tarzi dedigin seyden var sag tarafimda hareketlenme gibi seyler var pit pit dediginiz seyler bagirsak hareketimidir nedir
Simdi de bicak gibi girdi sag tarafa.. hayirlisi bakalim..
Insallah tatlim hepimizi sevindirsin Rabbimm.. :)Bendede vardı hayatım ağrılar falan.Bide ben her ay umutluydum bu kesin.Ama bu ay farklı şeyler hissediyorum.
Umarım yanılmam .Normal test yaptım.Yarin sabah ultra erkeni paylaşayım diyorum