• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınlaaarrr :KK3: nasısınız tatlış arkadaşlarım benim :KK33: güzel musmutlu bir gün geçirmenizi diliyorum:KK68:
Mucizeicimde Mucizeicimde sabah test yaptın mı tatlım? Dünki baya belirgindi ümit vermek istemem ama bence bebiş var:anneadayı:
@gizemusa1227 canımcım sıkma o güzel canını napıcaksın bunlar da böyle. Sen hiçbi ilaç kullanma. Çalışmıyorsan henüz, evde 1-2 gün güzelce dinlen. Çay iç sıcak sıcak, biz hastalanınca vişne reçelini (ekşi olur ya) çayla içeriz ya da 2 kaşık çayın içine ilave edip karıştırıp öyle içeriz gerçekten de gripe çok iyi geliyor dene istersen bebiş varsa da bişey olmaz bununla canım:KK15:
melek ve mucizesi melek ve mucizesi sen nasılsın tatlım naptın? Kasık ağrıların var mı hala:KK19:

Gunaydin canm yaaa yaptim yine silik bi cizgi var kararszm gidip aile hekimnde kan versemmi yoksa beklesemmi gecsin dye günüm :dua:

20180918_083533.jpg

EA338AB7-8D7C-48B0-98E1-DAE7A66B6B0F.jpeg
Merhaba kızlarr dün dayanamayıp adetime 6 gün kala test yaptım çünkü bu ay hep kasık ağrım falan oldu şüphelendim hafif bi çizgi var gibi geldi bana bugünde test yaptım ama hala adetime 5 gün var ☺️

Eki Görüntüle 2189925 Merhaba kızlarr dün dayanamayıp adetime 6 gün kala test yaptım çünkü bu ay hep kasık ağrım falan oldu şüphelendim hafif bi çizgi var gibi geldi bana bugünde test yaptım ama hala adetime 5 gün var ☺️

Günaydın canım evet adete daha 5gün var ondan böyle silik. İnşaALLAH koyulaşır git gide :)

Erken gebelik testi mi kuzum yoksa normalden mi...
Benim de uyusma tarzi dedigin seyden var sag tarafimda hareketlenme gibi seyler var pit pit dediginiz seyler bagirsak hareketimidir nedir
Simdi de bicak gibi girdi sag tarafa.. hayirlisi bakalim..

Eki Görüntüle 2189925 Merhaba kızlarr dün dayanamayıp adetime 6 gün kala test yaptım çünkü bu ay hep kasık ağrım falan oldu şüphelendim hafif bi çizgi var gibi geldi bana bugünde test yaptım ama hala adetime 5 gün var ☺️
MaşaAllah dua et bizede nasıl belirtiler var kuzm bizlerde paylaşman ve bu ay özellikle yaptığın bile var mı

Erken gebelik testi mi kuzum yoksa normalden mi...
Benim de uyusma tarzi dedigin seyden var sag tarafimda hareketlenme gibi seyler var pit pit dediginiz seyler bagirsak hareketimidir nedir
Simdi de bicak gibi girdi sag tarafa.. hayirlisi bakalim..
Bendede vardı hayatım ağrılar falan.Bide ben her ay umutluydum bu kesin.Ama bu ay farklı şeyler hissediyorum.
Umarım yanılmam .Normal test yaptım.Yarin sabah ultra erkeni paylaşayım diyorum

Back