Mucizeicimde
sonuçlaaar canımmm hadi güzel haber ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşaAllah canım sende güzel haberler verirsin bize :)Kan verdim kızlar sonuçları bekliyorum bende 7 de alıcam sonuçları
Kuzum bence var 10un üstünde çünkü böyle biri daha vardı bi hafta sonra değeri 60ın üstüne çıkmıştı bence senin de geç döllenme ve senin de var inşallahMujde diye gelmek.isterdm ama doktor varda yokta diyemem adet olmassan bi hafta sonra gel dedi
Doktor umit vermek istemedi insallah vardir canm bia hafta nasil beklycem smdiKuzum bence var 10un üstünde çünkü böyle biri daha vardı bi hafta sonra değeri 60ın üstüne çıkmıştı bence senin de geç döllenme ve senin de var inşallah
Kuzum içini ferah tut inşallah yavrun seninle iyice tutunacak annesine değeri 4.32 çıkan bi arkadaşın bi hafta sonra çok yükseldi bol bol dua edelimGecikme varmi dedi yok dedim bi gecsin o zaman dedi bekliylmm ddi
Zaten 5in üstü hamilelik var oluyor canımcım sen sakın bu bi haftada stres yapma yorulma uzat ayaklarını dinlenDoktor umit vermek istemedi insallah vardir canm bia hafta nasil beklycem smdi
Gecikme dahi yok tatlim merak etme insallah seninledir...Gecikme varmi dedi yok dedim bi gecsin o zaman dedi bekliylmm ddi
24 Eylül kuzum benim bat.melek ve mucizesi senin bat ne zamandı
Az Kalmış benimde 2624 Eylül kuzum benim bat.
Ah zaman durdu geçmiyor sankiAz Kalmış benimde 26
Aslında evden dışarı çıkınca geçiyor , bide foruma takılınca çok kafaya takmış oluyoruz aslında o yüzden ben mümkün mertebe sürekli takip etmemeye çalıştım bu ayAh zaman durdu geçmiyor sanki
Ama şükür diye diye 6 kaldı.
Hatta 5 sayılır bugünde geçti