Cokk sinir bozucu ciddenn almaya gidicem birazdan iyi gecti insallah memnundur halinden..Zaten kapalı çocuklarda daha zor olur uyum kuzum.Artik siz yardımcı olacaksınız mecbur.Ogretmen ve okul konusu hakkatten sınır bozucu.Soyle idealist birine bizde rastlamadık maalesef.
Bata kaç kaldı senin
Kac gun var suanErken gebelik testi yaptım negatif
Haklısın canımcım nasipse zaten olacak diyorum ve bekliyorum Allah gönlümüzdekini versin bu ay inşaAllah :)beklemek çok doğru bir karar canım...
ben bir kaç ay önce kendimi nasıl kurmuşsam adetim 2 gün gecikti binbir stresimle, hemen gittim idrar testi aldım. Test negatif çıktı ve hemen arkasından adet oldum.
Psikolojimizi çok etkiliyoruz, o yüzden beklemek daha iyi
7 cnmKac gun var suan
Daha çok varmış kuzum ya sabredebilirsen gecikince yap o zaman olur inşallah :)
Yeni hamişler mi var, ne güzelDarısı başımıza
Kızlar bu ay ilk kez klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum, 4 yumurtam oluşmuş ama ikisi çok küçük dedi, diğer ikisi sol yumurtalıkta ve biri çok iyi diğeri de idare eder dedi, 36 saat sonra yumurtam çatlayacakmış ve her gün ilişki önerdi doktor. Allahım kucaklarımızı doldursun vakti geldiyse
Inan unutmuşum kuzum ya afedersin.Cokk sinir bozucu ciddenn almaya gidicem birazdan iyi gecti insallah memnundur halinden..
bahsetmistim hatirlarsan. 16si gosteriyor prg. Fakat iki gun sonra hissetmistim ben yum. agrisini.. 18ide olabilir diyorum.. ama olsaydi 1 2 gun farketmez cikardi yaa.. neyse canimiz sagolsun:)
Ah ne güzel.saglikli ilerler inşallah annesiKızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin.
Herkese merhaba canlar bata son 2 gün :) önceleri 19unda ya da daha erken gidip kan testi yapmayı düşünüyodum şimdi 2 3 gün geciksin de öyle yapayım diyorum sizce gecikmesini beklemek doğru bir karar mı
Aslında tecrübeli anneler ve anne adayları bize bi el atsa ya :) hepsi bi yana bi arkadaşımla konuştum adet gecikmesinden önce kan testi yaptırmış ve hamile olduğunu öğrenmiş ama kimyasal gebelik olduğu için bebeğini kaybetmiş biraz bekleseydim kanamam olunca adet oldum sanıcaktım ve bu kadar üzülmeyecektim herkesi haberdar edip bebeği kaybedince bana çok büyük travma oldu dedi merak ediyoruz sabredemiyoruz ama ben beklemeye karar verdim kuzum kimyasal gebelikse ve bebeğimin varlığını öğrenip kaybedersem beni çok üzer
Erken gebelik testi yaptım negatif
Mecburi gibi olunca psikolojim bozuluyo benim yaaa nasıl üstesinden gelicez bilmiyorum, eşimin dikkatini dağıtıyorum konsantre olamıyorum. Sen tedaviye başladın mı hiç canım klomen fln kullandın mı?İnşaAllah çok yakında bizi de eklerim o listeye
Evet hergün ilişki olunca ıska payı olmuyor artık bizde hergün deniyoruzinşaALLAH Rabbim sağlıklı bebişlerle doldursun göbüşleri
İnş cnm bekleyip göreceğiz insanlar 9 ay nasıl sabrediyo ki acabaCanım senin daha var testlerle harap etme kendini ayrıca o erken gebelik testleri de güvenilir değil pek. Adet günü normal gebelik testleri ile yaparsın canım. Sabret inşaALLAH bebiş vardır
Kızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin.
Mecburi gibi olunca psikolojim bozuluyo benim yaaa nasıl üstesinden gelicez bilmiyorum, eşimin dikkatini dağıtıyorum konsantre olamıyorum. Sen tedaviye başladın mı hiç canım klomen fln kullandın mı?
İnş cnm bekleyip göreceğiz insanlar 9 ay nasıl sabrediyo ki acaba
Benim yumurtanın kendiliğinden çatladığından emin değiliz, biz de sık ilişki yaşamıyorduk belki o yüzden hamile kalamadım bilmiyorum, ama yumurtlama dönemlerini takip ediyordum. Umarım bu ay yüzümüz güler ikimizin de.Ben doktora gittim canım herşey normal dedi yumurta çatlıyormuş kendiliğinden folik asit verdi. Bide hergün ilişki dedi. Ondan umutluyum bu ay canım inşaALLAH :)
Benim yumurtanın kendiliğinden çatladığından emin değiliz, biz de sık ilişki yaşamıyorduk belki o yüzden hamile kalamadım bilmiyorum, ama yumurtlama dönemlerini takip ediyordum. Umarım bu ay yüzümüz güler ikimizin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?