- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
Amin inşaallah darısı tüm isteyenlern başına inşaallah.Ah ne güzel.saglikli ilerler inşallah annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaallah darısı tüm isteyenlern başına inşaallah.Ah ne güzel.saglikli ilerler inşallah annesi
Eşim yorgun oluyor, ben de hem çalışıp hem ev işleri, yemek bulaşık derken halim kalmıyor valla. Çaba göstericez mecburen, yapacak birşey yok.Biz son iki aydır yumurtlamaya takmadan hergün ilişkiye giriyoruz. Evet bazen mecburi olabiliyor canım dediğin gibi ama ben daha sabahtan o işten gelene kadar kendimi ruhen hazırlıyorum mecburi değil istediğim için birliktelik olacak diye romantik şeyler düşünüyorum kuruyorum ve hazır böylelikle mecburiyet kalmıyor inşaALLAH canımmm
6.haftaya uygun kese dedi. Alttan baksak görünür ama riske atmayalım desi. İdrara sıkışıktım zaten.İnşaAllah canım kaç haftalıksın dedi doktor? Canım karından bakınca idrara sıkışık gidersen daha net gözükür diye okudum hamilelik topiklerinde. Ondan gözükmemiştir belki. Bide keşke vajinal baktırsaydın daha net görürdün canım. Sabret inşaALLAH haftaya görürsün miniği
6.haftaysa normal canım ben seni 7sandım :) inşaALLAH gelecek hafta görürsün6.haftaya uygun kese dedi. Alttan baksak görünür ama riske atmayalım desi. İdrara sıkışıktım zaten.
Eşim yorgun oluyor, ben de hem çalışıp hem ev işleri, yemek bulaşık derken halim kalmıyor valla. Çaba göstericez mecburen, yapacak birşey yok.
Amin inşaallah görürüm6.haftaysa normal canım ben seni 7sandım :) inşaALLAH gelecek hafta görürsün
Kuzum bugün bi tane yapayım dedim test bozuk çıktı boyası aktı birbirine girdi hevesim kaçtı bıraktım öyle :)Kan testi için evet gecikmesini bekle canım ama o zamana kadar evde idrar testleri yapabilirsin :)
Haklısın canımcım belki de benim ilk deneme ya ondan böyle düşünüyorumCanım ama ben ALLAH göstermesin kimyasal bile olsa onu bilmeyi isterim. Hamile kala biliyorum demekki diye düşünüp daha pozitif olurdum daha da motive olurdum. Bence bu biraz insanın yapısıyla alakalı bişey
Bende devamlı cilveli olduğum güldüğüm enerjik olduğum için eminim dışardan çok sevişgen gorunuyorumdur ama bende çok sevişgen değilim Ilk defa bu ay çok çalıştım.umarim boşa gitmez uzun zaman buna dayanamamEşim yorgun oluyor, ben de hem çalışıp hem ev işleri, yemek bulaşık derken halim kalmıyor valla. Çaba göstericez mecburen, yapacak birşey yok.
Gülesim geliyor, adamın da bütün konsantrasyonu gidiyor sinir oluyor haliyle, aramız bozulacak diye korkuyorum çocuk yapalım derkenBende devamlı cilveli olduğum güldüğüm enerjik olduğum için eminim dışardan çok sevişgen gorunuyorumdur ama bende çok sevişgen değilim Ilk defa bu ay çok çalıştım.umarim boşa gitmez uzun zaman buna dayanamam
Haklısın canımcım belki de benim ilk deneme ya ondan böyle düşünüyorum
Simdu gidip test alcm yine dayanamiommm
Smdi yapimmi sabahi mi beklym acaba vala bi haftadr teste calisiom sadece :)Al canım bol bol al :) yap çizgiyi görene kadar inşaALLAH :)
Smdi yapimmi sabahi mi beklym acaba vala bi haftadr teste calisiom sadece :)
Yaptum gitti aman :)Kendini güçlü hissediyorsan negative hazırsan şimdi de yap :) yok negativi görünce üzülüp kötü olacaksan yarın sabah yap :)
Yaptum gitti aman :)
Valla ben görüyorum o çizgiyiYaaa sanki bi silik cizgi cikti gibiiii