• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz son iki aydır yumurtlamaya takmadan hergün ilişkiye giriyoruz. Evet bazen mecburi olabiliyor canım dediğin gibi ama ben daha sabahtan o işten gelene kadar kendimi ruhen hazırlıyorum mecburi değil istediğim için birliktelik olacak diye romantik şeyler düşünüyorum kuruyorum ve hazır :KK37: böylelikle mecburiyet kalmıyor:KK70: inşaALLAH canımmm :anneadayı:
Eşim yorgun oluyor, ben de hem çalışıp hem ev işleri, yemek bulaşık derken halim kalmıyor valla. Çaba göstericez mecburen, yapacak birşey yok.

İnşaAllah canım kaç haftalıksın dedi doktor? Canım karından bakınca idrara sıkışık gidersen daha net gözükür diye okudum hamilelik topiklerinde. Ondan gözükmemiştir belki. Bide keşke vajinal baktırsaydın daha net görürdün canım. Sabret inşaALLAH haftaya görürsün miniği
6.haftaya uygun kese dedi. Alttan baksak görünür ama riske atmayalım desi. İdrara sıkışıktım zaten.

Canım ama ben ALLAH göstermesin kimyasal bile olsa onu bilmeyi isterim. Hamile kala biliyorum demekki diye düşünüp daha pozitif olurdum daha da motive olurdum. Bence bu biraz insanın yapısıyla alakalı bişey
Haklısın canımcım belki de benim ilk deneme ya ondan böyle düşünüyorum

Eşim yorgun oluyor, ben de hem çalışıp hem ev işleri, yemek bulaşık derken halim kalmıyor valla. Çaba göstericez mecburen, yapacak birşey yok.
Bende devamlı cilveli olduğum güldüğüm enerjik olduğum için eminim dışardan çok sevişgen gorunuyorumdur :KK70:ama bende çok sevişgen değilim :KK70:Ilk defa bu ay çok çalıştım.umarim boşa gitmez uzun zaman buna dayanamam:KK33:

Bende devamlı cilveli olduğum güldüğüm enerjik olduğum için eminim dışardan çok sevişgen gorunuyorumdur :KK70:ama bende çok sevişgen değilim :KK70:Ilk defa bu ay çok çalıştım.umarim boşa gitmez uzun zaman buna dayanamam:KK33:
Gülesim geliyor, adamın da bütün konsantrasyonu gidiyor sinir oluyor haliyle, aramız bozulacak diye korkuyorum çocuk yapalım derken :halay:

Yaaa sanki bi silik cizgi cikti gibiiii :110:

Eklentiler

• 15371894698221921500750.jpg
    15371894698221921500750.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 40
Back