Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim yorgun oluyor, ben de hem çalışıp hem ev işleri, yemek bulaşık derken halim kalmıyor valla. Çaba göstericez mecburen, yapacak birşey yok.

6.haftaya uygun kese dedi. Alttan baksak görünür ama riske atmayalım desi. İdrara sıkışıktım zaten.

Canım ama ben ALLAH göstermesin kimyasal bile olsa onu bilmeyi isterim. Hamile kala biliyorum demekki diye düşünüp daha pozitif olurdum daha da motive olurdum. Bence bu biraz insanın yapısıyla alakalı bişey
Haklısın canımcım belki de benim ilk deneme ya ondan böyle düşünüyorum

Eşim yorgun oluyor, ben de hem çalışıp hem ev işleri, yemek bulaşık derken halim kalmıyor valla. Çaba göstericez mecburen, yapacak birşey yok.
Bende devamlı cilveli olduğum güldüğüm enerjik olduğum için eminim dışardan çok sevişgen gorunuyorumdur ama bende çok sevişgen değilim Ilk defa bu ay çok çalıştım.umarim boşa gitmez uzun zaman buna dayanamam

Gülesim geliyor, adamın da bütün konsantrasyonu gidiyor sinir oluyor haliyle, aramız bozulacak diye korkuyorum çocuk yapalım derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…