Yeni hamişler mi var, ne güzelYeni hamişlerden Eklemediğim kim kaldı?
Ogleci kuzum.Ben ilk okulda 4 senede 3 okul değiştirdim.Sosyal uyumu iyi diye en iyiyi bulayım diye 3 okul değiştirdi yavrum.Okul değişimi çocuk zorlanmıyorsa iyi ama içten içten etkileniyor .Gunaydin cnm. Benimde canim sıkıldı siniflari cok kucuk oldu. son senesi alsam bi turlu.. guya kura cekilmis.. konussam ne yapacaklar..:/
Cok gecmis olsun.. oglenci mi kizin?
Bnde ayni seyi merak ediyorum yaaa napsak yaptrsak mi yaptrmakmiHerkese merhaba canlar bata son 2 gün :) önceleri 19unda ya da daha erken gidip kan testi yapmayı düşünüyodum şimdi 2 3 gün geciksin de öyle yapayım diyorum sizce gecikmesini beklemek doğru bir karar mı
Acik bir cocuk degil benim kuzu hemen katilamiyor.. ben de ondan sikinti duyuyorum zaten.. ogretmeni de pasif simdiye kadar bizim destegimizle ogrendi bu son sinif dedik ayirmayalim dedim ama boyle de nasil olacak bilemedim.. hayirlisi bakalim Rabbim bi yoluna koymustur galiba..Ogleci kuzum.Ben ilk okulda 4 senede 3 okul değiştirdim.Sosyal uyumu iyi diye en iyiyi bulayım diye 3 okul değiştirdi yavrum.Okul değişimi çocuk zorlanmıyorsa iyi ama içten içten etkileniyor .
Bu sene en sevdiği arkadaşıda orda diye özele vermek istedim.esim istemiyor gereksiz buluyor.Kizimda artık geçen seneki arkadaşlarımla mezun olmak istiyorum okul değiştirmeyeceğim dedi.demek ben farkında olmasamda etkilenmiş ilk okuldaki durumundan.
Arkadaşıda ısrar etti ama hayır dedi.
Küçük olsun boşver ama devam etsin aynı okula bence
Zaten kapalı çocuklarda daha zor olur uyum kuzum.Artik siz yardımcı olacaksınız mecbur.Ogretmen ve okul konusu hakkatten sınır bozucu.Soyle idealist birine bizde rastlamadık maalesef.Acik bir cocuk degil benim kuzu hemen katilamiyor.. ben de ondan sikinti duyuyorum zaten.. ogretmeni de pasif simdiye kadar bizim destegimizle ogrendi bu son sinif dedik ayirmayalim dedim ama boyle de nasil olacak bilemedim.. hayirlisi bakalim Rabbim bi yoluna koymustur galiba..
Test yaptim bugun ama negatif hic kasik agrim da yok sirt bel agrisi var olsa cikardi...
Aslında tecrübeli anneler ve anne adayları bize bi el atsa ya :) hepsi bi yana bi arkadaşımla konuştum adet gecikmesinden önce kan testi yaptırmış ve hamile olduğunu öğrenmiş ama kimyasal gebelik olduğu için bebeğini kaybetmiş biraz bekleseydim kanamam olunca adet oldum sanıcaktım ve bu kadar üzülmeyecektim herkesi haberdar edip bebeği kaybedince bana çok büyük travma oldu dedi merak ediyoruz sabredemiyoruz ama ben beklemeye karar verdim kuzum kimyasal gebelikse ve bebeğimin varlığını öğrenip kaybedersem beni çok üzerBnde ayni seyi merak ediyorum yaaa napsak yaptrsak mi yaptrmakmi
Amin canım insallahKızlar bu ay ilk kez klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum, 4 yumurtam oluşmuş ama ikisi çok küçük dedi, diğer ikisi sol yumurtalıkta ve biri çok iyi diğeri de idare eder dedi, 36 saat sonra yumurtam çatlayacakmış ve her gün ilişki önerdi doktor. Allahım kucaklarımızı doldursun vakti geldiyse
Sabah yaptım dayanamayıp ama test bozukmuş hepsi birbirine karıştı pembe boya dağıldı sonra en iyisi gecikmeyi bekleyeyim dedim zor ama sabredicem kuzum
Ben yaptim ama negatif sadece bi defa silik bi cizgi gordum
Kimyasal gebelkte doktora gitmen gerekio mu acabaAslında tecrübeli anneler ve anne adayları bize bi el atsa ya :) hepsi bi yana bi arkadaşımla konuştum adet gecikmesinden önce kan testi yaptırmış ve hamile olduğunu öğrenmiş ama kimyasal gebelik olduğu için bebeğini kaybetmiş biraz bekleseydim kanamam olunca adet oldum sanıcaktım ve bu kadar üzülmeyecektim herkesi haberdar edip bebeği kaybedince bana çok büyük travma oldu dedi merak ediyoruz sabredemiyoruz ama ben beklemeye karar verdim kuzum kimyasal gebelikse ve bebeğimin varlığını öğrenip kaybedersem beni çok üzer
beklemek çok doğru bir karar canım...Herkese merhaba canlar bata son 2 gün :) önceleri 19unda ya da daha erken gidip kan testi yapmayı düşünüyodum şimdi 2 3 gün geciksin de öyle yapayım diyorum sizce gecikmesini beklemek doğru bir karar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?