Evet hamile iki kişide köpürdü. Adeti geçen iki kişide de köpürmedi. Ben yaptım köpürdü. Umarım doğrudur:) denemek isteyen varsa nasıl yapıldığını anlatırım.
Ben her ay denedim hep de köpürdü sonrasında da adet oldum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamile iki kişide köpürdü. Adeti geçen iki kişide de köpürmedi. Ben yaptım köpürdü. Umarım doğrudur:) denemek isteyen varsa nasıl yapıldığını anlatırım.
Bat beş eylül. Bu sabah ilk değil ikinci idrarla test yaptım. 2.5 saat sonra ikinci çizgi çıktı. 2 gün öncekinde 4 saat sonra çıktı.bugünkü gittikçe belirginleşiyorBelki de doğru yapmadım bilmiyorum. İnşaALLAH sen hamişsindir. Güzel haberlerini bekliyorum. Bat ne zaman?
Bat beş eylül. Bu sabah ilk değil ikinci idrarla test yaptım. 2.5 saat sonra ikinci çizgi çıktı. 2 gün öncekinde 4 saat sonra çıktı.bugünkü gittikçe belirginleşiyor
Inşallah vardır canım
Sonradan çıkan doğru değil diyorlar ama bana daha önce hiç böyle olmadı ve hepsi aynı marka. LaboquickGönder bakalım canım. Farketmez kaç saat sonra çıktığı. Çıkıyor işte sen ona bak :)
İnşaallah bata kadar beklicem. Ama pazartesi bir daha yapıcamInşallah vardır canım
Sonradan çıkan doğru değil diyorlar ama bana daha önce hiç böyle olmadı ve hepsi aynı marka. Laboquick
İnşaallahBelki daha yenidir ondan sonradan çıkıyordur. Adet gününü bekle adet gününde yap. İlk 10dakkada çıkarsa vardır inşaALLAH
Aynen canım yaa bakalım neler olacakbenim zaten fiyatına bakmadan aldığım hiç bir şey yoktur, hep bi sıkıntı hep bi stres... birine ancak yetişiyoruz 2. ye de kısmet bakalım .. Bu günleri görmemişe dönelim..
dr.gittin mi keseyi gördün mü canım?Aynen canım yaa bakalım neler olacak
Evet canım keseyi gördüm ama kalp atışını duymadım pazartesi tekrar gidicem kontrole inşallah kalp atışını da duyarımdr.gittin mi keseyi gördün mü canım?
Aynı bizde de durum sizin ki gibi eşim de stresliyken bebek çalışmasına yanaşmıyorCanım o iş sıkıntısı bizde de var allaha şükür eşim çalışıyor iş yerinde sıkıntı var eşimin çalıştığı yere iş gelmezse allah korusun belkide işçi çıkaracaklar allah herkese sabır dayanma gücü versin Rabbim