• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hamile iki kişide köpürdü. Adeti geçen iki kişide de köpürmedi. Ben yaptım köpürdü. Umarım doğrudur:) denemek isteyen varsa nasıl yapıldığını anlatırım.

Ben her ay denedim hep de köpürdü sonrasında da adet oldum :)

Evet hamile iki kişide köpürdü. Adeti geçen iki kişide de köpürmedi. Ben yaptım köpürdü. Umarım doğrudur:) denemek isteyen varsa nasıl yapıldığını anlatırım.

Belki de doğru yapmadım bilmiyorum. İnşaALLAH sen hamişsindir. Güzel haberlerini bekliyorum. Bat ne zaman?

Belki de doğru yapmadım bilmiyorum. İnşaALLAH sen hamişsindir. Güzel haberlerini bekliyorum. Bat ne zaman?
Bat beş eylül. Bu sabah ilk değil ikinci idrarla test yaptım. 2.5 saat sonra ikinci çizgi çıktı. 2 gün öncekinde 4 saat sonra çıktı.bugünkü gittikçe belirginleşiyor

Daha önce yaptıklarımda 24 saat sonra bile beyazdı bunlar neden böyle anlamadım. Acaba daha erken diye mi?yumurtlama ağrısını adetin 17. Günü yaşadım. Akıntı ilk o zaman başladı

Bat beş eylül. Bu sabah ilk değil ikinci idrarla test yaptım. 2.5 saat sonra ikinci çizgi çıktı. 2 gün öncekinde 4 saat sonra çıktı.bugünkü gittikçe belirginleşiyor

Gönder bakalım canım. Farketmez kaç saat sonra çıktığı. Çıkıyor işte sen ona bak :)

IMG-20180831-WA0005.jpeg

Üstteki 2 gün öncenin diğeri bugünün. İlk attığımda bugünün

Sonradan çıkan doğru değil diyorlar ama bana daha önce hiç böyle olmadı ve hepsi aynı marka. Laboquick

Belki daha yenidir ondan sonradan çıkıyordur. Adet gününü bekle adet gününde yap. İlk 10dakkada çıkarsa vardır inşaALLAH

Canım o iş sıkıntısı bizde de var allaha şükür eşim çalışıyor iş yerinde sıkıntı var eşimin çalıştığı yere iş gelmezse allah korusun belkide işçi çıkaracaklar allah herkese sabır dayanma gücü versin Rabbim
Aynı bizde de durum sizin ki gibi eşim de stresliyken bebek çalışmasına yanaşmıyor

Back