• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adete 5 gün kala hiçbir belirtim yoktu.
hatta adet günü de adet sancısından karın ağrısından başka belirti yoktu.
kusmalar kasık batmaları taa 6.haftada başlıyor.
belirtilere kafa yormayın.
herkes için hayırlısı. :KK66:

Evet hamile iki kişide köpürdü. Adeti geçen iki kişide de köpürmedi. Ben yaptım köpürdü. Umarım doğrudur:) denemek isteyen varsa nasıl yapıldığını anlatırım.

Canım idrarın mı köpürüyor bana anlatabilir misin? Adetime 8gün var 3gündür ateş gibi yanıyorum idrarımda çok koyu ve köpüklü. Bu ay yumurtlama gününde çok çalıştık ama test için erken diye düşünüyorum yardımcı olabilir misin

Canım idrarın mı köpürüyor bana anlatabilir misin? Adetime 8gün var 3gündür ateş gibi yanıyorum idrarımda çok koyu ve köpüklü. Bu ay yumurtlama gününde çok çalıştık ama test için erken diye düşünüyorum yardımcı olabilir misin
Kendi kendine köpürmüyor. Bir pet bardağa idrarı koyduktan sonra üzerine 3 4 damla domestos yada çamaşır şuyu koyuyorsun. Anında köpürmeye başlıyor hamile olanlarda. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kızlar merhaba.. Umut,sevinç,mutluluk dolu hafta sonlarınız olsun inşallah :KK200: Ben daha öncede yazmıştım çok aktif değilim ama konuşmalarınızı takip ediyorum.. 10 gün geciktim bugğn tam 52.gün hala gelen giden yok daha öncede söylediğim gibi salı doktora gidicem.. karnımda ki batmalar hala devam ediyor 2 gündürde göğüs uçlarım hassaslaştı dokununca acıyor umarım müjdeli haberi alırım çokta heveslenmek istemiyorum ama hepimiz için hayırlı zamanda kucaklarımız dolsun inşallah:anneadayı::anneadayı::anne:

Helloooo
B Browni93 Kuzum nasıl sabrettin helal olsun.Insallah bebektendir.Hakkinda hayırlısı .
G gizemya Ben o evde yapılan testlere güvenmiyorum ama bayağı belirti varsa 3 gün sonra testte çıkabilir .

Valla dayanamayıp yaptım köpürdü☺️ Ama bende çok güvenmiyorum adetime 2 3gün kala cesaretim gelirse kan testi yaptırmak istiyorum

Kizlar testimi yorumlarmisiniz lütfen :dua:

Eklentiler

• IMG-20180902-WA0005.jpg
    IMG-20180902-WA0005.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 38
Pko var bende canim düzenli olmuyorum bazen 2 ayda bir şiddetli göğüs ve kaşık agrim var zor belki ama acaba dedim iste
IMG_20180903_003019.jpg cnm testine oynadım var gibi gözyor tekrar sabah ilk idrarla yap belirgin çıkarsa koyulaşma varsa hayırlı olsn

Back