Ya bende her topige atlıyorum .sonra buraya bakıyorum yine kimse yok
Bazen dolup taşar buralar bazen de fazla sessiz olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende her topige atlıyorum .sonra buraya bakıyorum yine kimse yok
Bende her yerde geziniyorum.hamilelik belirtileri diye açılan her yeri okudum. İlk hamilelikle ikinci arasında yani belirtilerde farklılık olur mu??bilen var mı??
Forum forum gezineceğiz işte bizde napalim
Zaten konu sahibi de unuttu bizi galiba
Nermin de aksamlari pek girmez..:))
Çalışıyor gündüzleri. Bende yavaş yavaş tanicam inşaallah.
Saçma ama bir topikte çamaşır suyu testi yazıyordu baktım bende.ve inanıp hamile iki kişiye denettim. Birde adeti yeni geçen iki kişiye. Bende denedim. Evet çok saçma ama sonuçta bir şey kaybetmiyoruz. :)
Ben de cok yasliyimm soylemeyimm
36 olan da benim
Ya dün bi kadınla sohbet esiyorduk bana dedi 2. Ne zaman dedim kısmet. Yaşta geçiyor.Kac yaşındasın dedi.Soyledim aa yaşın geçkin ama 25 26 sin sandım dedi.yok artık dedim.
Ya ablacım kaç gösterirsem göstereyim biyolojik yaşım var neticede demedim ama bozuldum sanki biraz
valla sizler gençsiniz kuzum biz artık ortayaş diyelim 20li yaşlarda bu beyinle olaydım neler değişirdi...Kız niye bozuluyorsun gerçekten de çok genç gösteriyorsun Sinemcğim de öyle :) çıtırsınız kızlar
hayırlı olsun işe yarar inşallahh.. kaçıncı gündesin ne zaman başlayacaksın tatlım..Herkese günaydın ben ilk defa ovulasyon testi ile deneyeceğim bu ay. Gitti gidiyordan 30 test iki gebelik bir de erken gebelik testi aldım 30 tl ödedim. Bakalım hayırlısı olsun stres yapmamaya çalışacağım ama yapı olarak gergin biriyim inş hepimiz için Eylül ayı hamiş ayı olsun
Canım adetimin 3 . Günü bitsin başlayacağım. Ablam aslan burcu ve hiç anlaşamıyoruz babam aslan hiç anlaşamıyoruzhayırlı olsun işe yarar inşallahh.. kaçıncı gündesin ne zaman başlayacaksın tatlım..
amiin hala boğa olma şansı var demi Judy_K
erken değil mi 3. gün...bilemedim.. bende kullanayım diyorum bakalım.. bu ay öylesine bi deneyelim de bakarız gerisine:)Canım adetimin 3 . Günü bitsin başlayacağım. Ablam aslan burcu ve hiç anlaşamıyoruz babam aslan hiç anlaşamıyoruz
Annem boğa ve en yakın arkadaşım
Eşimin erkek kardeşi boğa onlarda sorunsuzlar
Ben ve eşin akrep burcuyuz ve boğaları seviyoruz inş olur.
“Allah’a dua ediyorum ben senin sınavlarından geçemeyecek kadar zayıf ve acizim beni sınama senin sınavlarından geçemem allahım diyorum inş dualarım kabul olur.”
Ülkenin durumu bizi çok endişelendiriyor özellikle eşim işinden dolayı stres olmaya başladı ben de kendimce ekonomi yapmaya çalışıyorum az harcamaya çalışıyorum ki kafası rahatlasın.
Çünkü sadece anne adayı stressiz olsa da olmuyor. Eşimde streslerde...
Allah ım ne olursun buradaki herkesin benim de tabiki sesimizi kalbimizi duy bebek bekleyelim artık
Evet hamile iki kişide köpürdü. Adeti geçen iki kişide de köpürmedi. Ben yaptım köpürdü. Umarım doğrudur:) denemek isteyen varsa nasıl yapıldığını anlatırım.Saçma da olsa deniyoruzzz napalım :) hamilelerle hamile olmayanlarda fark oldu mu?
hadi inşallah bu defa hamilesindir:)Evet hamile iki kişide köpürdü. Adeti geçen iki kişide de köpürmedi. Ben yaptım köpürdü. Umarım doğrudur:) denemek isteyen varsa nasıl yapıldığını anlatırım.
İnşaallah. :) çarşambaya kadar sabredip kan vericem. Hepinize duacıyım sizlerde bana edin :*hadi inşallah bu defa hamilesindir:)
Bitsn başlayacağım yazmıştım zaten daha başlamadım cnm amin inş cümlemizeerken değil mi 3. gün...bilemedim.. bende kullanayım diyorum bakalım.. bu ay öylesine bi deneyelim de bakarız gerisine:)
Amin tatlım Allah gönlüne göre versin..
Cnm kanında pıhtılaşma varsa bekleme ne kasar erken öğrenirsen o kadar iyi. Bekleme hiç kan ver hemen iğnelere başlatır doktorunİnşaallah. :) çarşambaya kadar sabredip kan vericem. Hepinize duacıyım sizlerde bana edin :*
Ya testte çıkmadan acile gitsem yapmazlar. Sağlık ocağıda sadece çarşamba kan alıyor. Polikliniklerde de sıra yokCnm kanında pıhtılaşma varsa bekleme ne kasar erken öğrenirsen o kadar iyi. Bekleme hiç kan ver hemen iğnelere başlatır doktorun
Adetin bir gün geçsin gel dedi benim doktorum ben de heteroZigotumYa testte çıkmadan acile gitsem yapmazlar. Sağlık ocağıda sadece çarşamba kan alıyor. Polikliniklerde de sıra yok