• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitsn başlayacağım yazmıştım zaten daha başlamadım cnm amin inş cümlemize
hahaha virgül koyaymışın iyiymişş bazan oluyor bana da anlaşılmayacak yerlere virgülü koyuyorumm :D :D
adetin 3.günü bitsin başlayacağım.
adetin 3.günü, bitsin başlayacağım.
farkı gördün mü? :D

hahaha virgül koyaymışın iyiymişş bazan oluyor bana da anlaşılmayacak yerlere virgülü koyuyorumm :KK70: :KK70:
adetin 3.günü bitsin başlayacağım.
adetin 3.günü, bitsin başlayacağım.
farkı gördün mü? :KK70:
Aynen cnm hızla yazıyoruz ( sana laf sokayım diye yazmamıştım belirteyim. Ovulasyon testinin adetken kullanılmayacağını herkes bilir çünkü virgüle gerek yok.) :)

Aynen cnm hızla yazıyoruz ( sana laf sokayım diye yazmamıştım belirteyim. Ovulasyon testinin adetken kullanılmayacağını herkes bilir çünkü virgüle gerek yok.) :)
erken yumurtlama olur diye erken başlayım dediysen diye düşündüm galiba neyse kısmet bakalım..

Herkese günaydın ben ilk defa ovulasyon testi ile deneyeceğim bu ay. Gitti gidiyordan 30 test iki gebelik bir de erken gebelik testi aldım 30 tl ödedim. Bakalım hayırlısı olsun stres yapmamaya çalışacağım ama yapı olarak gergin biriyim inş hepimiz için Eylül ayı hamiş ayı olsun

Bende aldım ama hala kârgoda gorunuyor gelseydi.Reglin bitişinden 5.gun en iyi donemmis başlamak icin

Bende aldım ama hala kârgoda gorunuyor gelseydi.Reglin bitişinden 5.gun en iyi donemmis başlamak icin
işte geç kalmış olabilirsin bak kimisi adetin bitişinde hamile kaldığını sölüyor? neyse testin bi gelsin bakalım bakalım neler oluyor? bir de iki deda yumurtlama da oluyormuş kızlar onu da burda öğrendim :KK48:

Canım adetimin 3 . Günü bitsin başlayacağım. Ablam aslan burcu ve hiç anlaşamıyoruz babam aslan hiç anlaşamıyoruz
Annem boğa ve en yakın arkadaşım
Eşimin erkek kardeşi boğa onlarda sorunsuzlar
Ben ve eşin akrep burcuyuz ve boğaları seviyoruz inş olur.
“Allah’a dua ediyorum ben senin sınavlarından geçemeyecek kadar zayıf ve acizim beni sınama senin sınavlarından geçemem allahım diyorum inş dualarım kabul olur.”
Ülkenin durumu bizi çok endişelendiriyor özellikle eşim işinden dolayı stres olmaya başladı ben de kendimce ekonomi yapmaya çalışıyorum az harcamaya çalışıyorum ki kafası rahatlasın.
Çünkü sadece anne adayı stressiz olsa da olmuyor. Eşimde streslerde...
Allah ım ne olursun buradaki herkesin benim de tabiki sesimizi kalbimizi duy bebek bekleyelim artık
Canım o iş sıkıntısı bizde de var allaha şükür eşim çalışıyor iş yerinde sıkıntı var eşimin çalıştığı yere iş gelmezse allah korusun belkide işçi çıkaracaklar allah herkese sabır dayanma gücü versin Rabbim

işte geç kalmış olabilirsin bak kimisi adetin bitişinde hamile kaldığını sölüyor? neyse testin bi gelsin bakalım bakalım neler oluyor? bir de iki deda yumurtlama da oluyormuş kızlar onu da burda öğrendim :KK48:
Valla ben çalışmalara başladım zaten.Ilk defa bu kadar erken başladım zaten:KK48:

Canım o iş sıkıntısı bizde de var allaha şükür eşim çalışıyor iş yerinde sıkıntı var eşimin çalıştığı yere iş gelmezse allah korusun belkide işçi çıkaracaklar allah herkese sabır dayanma gücü versin Rabbim
Kuzum inşallah sıkıntısız geçer bu dönemleriniz.Bebegin rizkiyla gelir kalpten inanıyorum

Amin inşallah canım ya ekonomik kriz var ama kimse farkında değil inşallah bu günler de geçer inşallah işçi çıkarmazlar buralarda iş de yok cok zor bulunuyor canım ya
farkında olan sen ben bizim gibi işçiler, çalışmayan zaten bi şekilde geçiniyor, zengini de daha zengin ediyor olan bizlere oluyor paramız (maaşımız) pul oluyor, yiyecek içecek ateş pahası, Allah sonumuzu hayır etsin, biz de bu durumlarda bebek düşünüyoruz :))

farkında olan sen ben bizim gibi işçiler, çalışmayan zaten bi şekilde geçiniyor, zengini de daha zengin ediyor olan bizlere oluyor paramız (maaşımız) pul oluyor, yiyecek içecek ateş pahası, Allah sonumuzu hayır etsin, biz de bu durumlarda bebek düşünüyoruz :))
Aynen canım ama sadece biz değil ki eşimiz de istiyor bebek zaten canım çarşıya gittiğimiz de eksik olanları alıyoruz gerisi yok acil bi durum olursa diye kenara para koyuyoruz ama yine de sıkıntı çekiyoruz

Aynen canım ama sadece biz değil ki eşimiz de istiyor bebek zaten canım çarşıya gittiğimiz de eksik olanları alıyoruz gerisi yok acil bi durum olursa diye kenara para koyuyoruz ama yine de sıkıntı çekiyoruz
benim zaten fiyatına bakmadan aldığım hiç bir şey yoktur, hep bi sıkıntı hep bi stres... birine ancak yetişiyoruz 2. ye de kısmet bakalım .. Bu günleri görmemişe dönelim..

Canım adetimin 3 . Günü bitsin başlayacağım. Ablam aslan burcu ve hiç anlaşamıyoruz babam aslan hiç anlaşamıyoruz
Annem boğa ve en yakın arkadaşım
Eşimin erkek kardeşi boğa onlarda sorunsuzlar
Ben ve eşin akrep burcuyuz ve boğaları seviyoruz inş olur.
“Allah’a dua ediyorum ben senin sınavlarından geçemeyecek kadar zayıf ve acizim beni sınama senin sınavlarından geçemem allahım diyorum inş dualarım kabul olur.”
Ülkenin durumu bizi çok endişelendiriyor özellikle eşim işinden dolayı stres olmaya başladı ben de kendimce ekonomi yapmaya çalışıyorum az harcamaya çalışıyorum ki kafası rahatlasın.
Çünkü sadece anne adayı stressiz olsa da olmuyor. Eşimde streslerde...
Allah ım ne olursun buradaki herkesin benim de tabiki sesimizi kalbimizi duy bebek bekleyelim artık

Amin inşaALLAH canım benim, Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Evet stres yapmamak çok önemli ama elde değil ki

Back