- 16 Nisan 2018
- 582
- 553
- 53
- 32
Canım ben hamileyim ki zaten ama stresli olduğu doğru iş sıkıntısıAynı bizde de durum sizin ki gibi eşim de stresliyken bebek çalışmasına yanaşmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben hamileyim ki zaten ama stresli olduğu doğru iş sıkıntısıAynı bizde de durum sizin ki gibi eşim de stresliyken bebek çalışmasına yanaşmıyor
Sağlıkla kucağınıza alın bizlere de dua edin lütfenCanım ben hamileyim ki zaten ama stresli olduğu doğru iş sıkıntısı
Insallah canim insallah duyarsin.Evet canım keseyi gördüm ama kalp atışını duymadım pazartesi tekrar gidicem kontrole inşallah kalp atışını da duyarım
Sağlıkla kucağınıza alın bizlere de dua edin lütfen
Oldu nemoss bi de tutalim mii onlar bize napiyor allasen.. karsilikliysa ne ala degilse hicc elim kalkmaz valla..İnşaALLAH canım. Stresini al onun. Güzel ortam ayarla evde. Güzel müzik loş ışık falan. Masaj falan da yap hafif hafif. Stresini al pamuk gibi yap adamı.
Benim eşim hep der ben işte ne yaşarsam yaşıyım evde beni rahatlatmak senin elinde.
Oldu nemoss bi de tutalim mii onlar bize napiyor allasen.. karsilikliysa ne ala degilse hicc elim kalkmaz valla..
Amin canım inşallah bekleyen herkesin kucağı boş kalmasın rabbim inşallah isteyen herkes hamile kalır AminnnSağlıkla kucağınıza alın bizlere de dua edin lütfen
İnşallah canım duyarım rabbim kucağıma almayı nasip etsinInsallah canim insallah duyarsin.
Amin canim.İnşallah canım duyarım rabbim kucağıma almayı nasip etsin
Rabbim isteyenlere de hamile kalmayı nasip etsin inşallahAmin canim.
Oldu nemoss bi de tutalim mii onlar bize napiyor allasen.. karsilikliysa ne ala degilse hicc elim kalkmaz valla..
Iste bi ben yapamadim onu kuzum, der zaten sen de isteklerini oyle yaptiran kadinlardan olaydin diyeKız ben yapınca karşılıklı oluyor işte maksat istediğini almakta :) bi iki gün o gazla devam ediyor. Sonra yapmazsan cozutuyor yine :)
Iste bi ben yapamadim onu kuzum, der zaten sen de isteklerini oyle yaptiran kadinlardan olaydin diye
Günaydın kızlar bata 4 var belirti yok hiç bekliyorum genede:)
Günaydın
Ya ben masajı zaten sık sık yapıyorum .Eşim çok seviyor.Yumusatip pamuk yapiyorumO bana çok kızıyor yumurtlama günleri peşinde koşup sonra buruşturup atıyorum diyeBende masaj falan kıvamına getiriyorum
Yok canım şimdi bel agrım başladı galiba gene olmadıGünaydın tatlım belirtisiz de olur :) test yapmadın mı? :)
Ümitsizliğe kapılma canım hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı olabiliyorYok canım şimdi bel agrım başladı galiba gene olmadı
Insallah canımÜmitsizliğe kapılma canım hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı olabiliyor