Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boşver canım hepsi geçti gitti. Hatırlayınca canım sıkıldı sadece.

Canım bence yerleşme kanaması

Şiddet olduğu sürece bağlılık diye birşey asla olamaz canım. İstersen 10 tane çocuğun olsun. 1 dakika daha durulmaz. Geçmişte kaldı hepsi şu an hiç bir sıkıntı yok. Bazı insanlar cahillik edebiliyorlar gençken ama pişmanlık herşeyi değiştiriyor. Öyle de oldu...

Evlilik çocukla kurtulmaz canım, bunu çok iyi biliyorum. Bazı insanlar eşlerini tutmak için bile çocuk yoluna başvuruyor, bu da yanlış.

Canım bu dediğin benim adet başlangıcında oluyor malesef

B babyonthego canım benim başlangıcım açık kahverengi olarak başlar ondan şaşırdım biraz ve bu zamana kadar hiç 4 gün önce olmadım diye düşündürdü beni. Ama şuan bu ağrılar adet olacağıma emin oldurmaya başladı beni.. ftmclk

Ay-n ilk Hali canım herşey geçmişte kaldıysa artık Bunları düşünme ve şimdiki mutluluğuna huzuruna gölge düşürme derim ben. Sonuçta hayatındaki olan adamla hayatını geçireceksin aynı yatakta yatıp aynı güne kalkıyorsunuz bazı eski şeyleri hatırlayıp ona nefretle bakmak yerine eski hataları düzeltip onlara yama yapmak daha mantıklı

Yerleşme kanaması anlattığın gibi pembe veya kahverengi oluyor canım. Lekelenme gibi. Tam yerleşme dönemindesin bugünlerde. Belki de yerleşme kanamasıdır ama o herkeste de olmazmış.

Dediğin gibi canım hayatımı bu adamla geçirmeyi ben seçtim ve doğru bir seçim yaptım. inşaAllah ömür boyu birlikte oluruz.

Yerleşme kanaması anlattığın gibi pembe veya kahverengi oluyor canım. Lekelenme gibi. Tam yerleşme dönemindesin bugünlerde. Belki de yerleşme kanamasıdır ama o herkeste de olmazmış.

“Neyse artık düşünmeyeceğim “derken yine beni düşündüren birşey illa çıkıyor. Sinirlerim bozuldu iyice vallahi. Yok ama artık adet olacağım düşüncesine daha yakınım. Çünkü artık bu ağrı iyice adet ağrısına dönüşmeye başladı maalesef

Günaydın kızlar

Bugün yine âdet ağrısıyla uyandım ama yine olmadım. Testte yapmadım, yapmayı da hiç düşünmüyorum valla testler boşa gidiyor. Âdet olsam da değerlendirmeye başlayabilsem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…