• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neye alışmaya başlamışsın anlamadım canım senin Canından kıymetli değil hiç kimse kendini ezdirme kimseye köle olmak için gelmiyoruz bu dünyaya çok dayak yedim ne demek büyük konuşma olmasın ama öyle insanlarla yaşanmamalı ki hatalarını anlayabilsinler allah yardımcın olsun ne diyeyim bilemedim
Boşver canım hepsi geçti gitti. Hatırlayınca canım sıkıldı sadece.

İnşallah allah tez zamanda nasip eder hepimize canım. Yalnız size birşey soracağım kızlar. Adetime son 4 gün kaldı ve afedersiniz ama akıntım koyu sarı gibi olmaya başladı. Ve az önce akıntımla beraber minicik çok açık pembe bi kan geldi. Sizce bu adet başlangıcı mı? Yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey bunun gibi bişey mi? Adetime daha 4 gün var ve bu zamana kadar hiç 4 gün erken olduğum olmadı
Canım bence yerleşme kanaması

Teyzenin oğlu için çektiğin çileye bak
Allah aşkına bi de çocuk yapıp iyice mi bu adama bağlanacaksın? Hayat boyu kurtulamazsın ki çocuk da olursa. Daha 22 yaşında gencecik kızsın kendine şu eziyeti etme.
İngiltere gibi yerde yaşıyormuşsun önceden. bas git buralardan, kimse hak etmez şu gördüğün muameleyi, üstelik sen bir de adama ödül gibi çocuk vermek istiyorsun.

Lütfen yanlış anlama sana üzüldüğüm için bunları yazıyorum. Ne demek dayak yemek, ne demek omzumu çıkardı???
Gerçekten şok içindeyim.
Şu yaşadığının 10 da birini yaşasam evliliğim o dakika biterdi. Ya çocuktan sonra da onun yanında döverse? Hiç böyle düşünmüyor musun?
Şiddet olduğu sürece bağlılık diye birşey asla olamaz canım. İstersen 10 tane çocuğun olsun. 1 dakika daha durulmaz. Geçmişte kaldı hepsi şu an hiç bir sıkıntı yok. Bazı insanlar cahillik edebiliyorlar gençken ama pişmanlık herşeyi değiştiriyor. Öyle de oldu...

Yazık etme kendine daha genceciksin. Bir ömür böyle yaşanmaz günümüzde birçok çift evlilikleri kırtulur umuduyla çocuk yapıyor ama kaçınılmaz son belli. Olan çocuğa oluyor. Daha önünde yaşayacağın uzun senelerin olacak çocuk istiyorsan babalığı hak eden bir insanla yapmalısın o çocuğu
Evlilik çocukla kurtulmaz canım, bunu çok iyi biliyorum. Bazı insanlar eşlerini tutmak için bile çocuk yoluna başvuruyor, bu da yanlış.

İnşallah allah tez zamanda nasip eder hepimize canım. Yalnız size birşey soracağım kızlar. Adetime son 4 gün kaldı ve afedersiniz ama akıntım koyu sarı gibi olmaya başladı. Ve az önce akıntımla beraber minicik çok açık pembe bi kan geldi. Sizce bu adet başlangıcı mı? Yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey bunun gibi bişey mi? Adetime daha 4 gün var ve bu zamana kadar hiç 4 gün erken olduğum olmadı
Canım bu dediğin benim adet başlangıcında oluyor malesef

B babyonthego canım benim başlangıcım açık kahverengi olarak başlar ondan şaşırdım biraz ve bu zamana kadar hiç 4 gün önce olmadım diye düşündürdü beni. Ama şuan bu ağrılar adet olacağıma emin oldurmaya başladı beni.. ftmclk ftmclk

Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali canım herşey geçmişte kaldıysa artık Bunları düşünme ve şimdiki mutluluğuna huzuruna gölge düşürme derim ben. Sonuçta hayatındaki olan adamla hayatını geçireceksin aynı yatakta yatıp aynı güne kalkıyorsunuz bazı eski şeyleri hatırlayıp ona nefretle bakmak yerine eski hataları düzeltip onlara yama yapmak daha mantıklı

Yerleşme kanaması anlattığın gibi pembe veya kahverengi oluyor canım. Lekelenme gibi. Tam yerleşme dönemindesin bugünlerde. Belki de yerleşme kanamasıdır ama o herkeste de olmazmış.

Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali canım herşey geçmişte kaldıysa artık Bunları düşünme ve şimdiki mutluluğuna huzuruna gölge düşürme derim ben. Sonuçta hayatındaki olan adamla hayatını geçireceksin aynı yatakta yatıp aynı güne kalkıyorsunuz bazı eski şeyleri hatırlayıp ona nefretle bakmak yerine eski hataları düzeltip onlara yama yapmak daha mantıklı
Dediğin gibi canım hayatımı bu adamla geçirmeyi ben seçtim ve doğru bir seçim yaptım. inşaAllah ömür boyu birlikte oluruz.

Yerleşme kanaması anlattığın gibi pembe veya kahverengi oluyor canım. Lekelenme gibi. Tam yerleşme dönemindesin bugünlerde. Belki de yerleşme kanamasıdır ama o herkeste de olmazmış.

“Neyse artık düşünmeyeceğim “derken yine beni düşündüren birşey illa çıkıyor. Sinirlerim bozuldu iyice vallahi. Yok ama artık adet olacağım düşüncesine daha yakınım. Çünkü artık bu ağrı iyice adet ağrısına dönüşmeye başladı maalesef

Günaydın kızlar:KK15:

Bugün yine âdet ağrısıyla uyandım ama yine olmadım. Testte yapmadım, yapmayı da hiç düşünmüyorum valla testler boşa gidiyor. Âdet olsam da değerlendirmeye başlayabilsem bari:KK16:

Back