Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni birşey çıksa bile gözardı etmeye çalış canım. Hiç olmamış gibi. Günün kalmamış zaten az daha bekle.

Evet tatlım umarım Aydan aya, yıldan yıla daha güzelleşen,daha düzgünleşen,bir evliliğiniz olur bu sadece sizin için değil her evli çift için geçerli.
Tabi ki canım. Erken evlendik biraz cahildik canım o yüzden oldu bazı şeyler zaten. Daha yeni yeni kafa yerine oturuyor :)

Bikucukbalik kişiden kişiye değişiyor aslında kuzum bende adet belirtisi olan şey sende farklı olabilir aslında karşılaştırmamak en iyisi sanıyorum. Ama duramıyoruz tabi sürekli aklımda yeni sorular oluşuyo benim de:)

Tabi ki canım. Erken evlendik biraz cahildik canım o yüzden oldu bazı şeyler zaten. Daha yeni yeni kafa yerine oturuyor :)

Hele ki erkekler için bu daha uzun bile sürebilir. Çok yadırganacak bir durum değil çünkü ben bile evlendikten sonra direk “kadın kafası”na giremedim. Hala sevgiliymişiz gibi hissediyordum hala o uçarılığım vardı-ki o uçarılık hala var (biraz çocuk ruhluyumda) bir de uzun süre sevgililik hayati yaşamadan olan evliliklerde zaten ilk 1 yıl birbirini tanımayla geçiyor. Biz 7 senelik sevgiliydik bu dönemi hiç yaşamadık o yüzden

4 gün gecikme var şu an canım. Bazen gecikmelerim oluyor bak. O yüzden pek umudum yok bu ay test negatif zaten.

Yani gecikme normalde de oluyordu değil mi? Oluyorsa bile Yinede insanı tereddütte bırakır işte canım ama sen nolur nolmaz birkaç gün içinde yine adet olmazsan yine bir test yap

Aynen canım 50 yaşında anca düzeliyor erkekler

Evet işte tam üstüne bastın yaramaz küçük çocuklar gibi aklımızda sürekli tilkiler dönüyor

Yani gecikme normalde de oluyordu değil mi? Oluyorsa bile Yinede insanı tereddütte bırakır işte canım ama sen nolur nolmaz birkaç gün içinde yine adet olmazsan yine bir test yap
Bazen oluyor canım evet. Normal döngüm 28-29. Aynen bir kaç gün daha bekleyeyim ben.

Bi de herkes diyo ya tam çocuk fikrini aklımdan çıkarmıştım hamile kaldım diye. Allahım bunu nasıl başarıyolar acaba delirezeeeemmm

Ben öyle Şeylere çok sinir oluyorum. Bilinçsizce yapılan işlerden. Sadece Bebek için bile değil. Bir insan bi iş yaparken bile önce maddi durumuna bakar elverişli mi diye(aklı selim olan insan)sonra kendine bi sorar onu gerçekten istiyor muyum diye. Ki bu da Bebek konusu olunca insan daha bi ince düşünüp gerçekten hazır olması lazım. Ama çok umarsız ve gamsız insan var onları hiç anlamayacağım bende. Belki ben çok pimpirik olabilirim ama daha hamile kalmadan hamilelik ve Bebek bakım kitabı okumaya başladım ya

Ben de öyleyim herşeyi ince ince düşünüp planlıyorum bebekle ilgili okuyorum araştırıyorum. Yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum. Bu yüzden bikaç arkadaşım beni çok yadırgadı hatta çok abartıyomuşum erkenmiş daha fazla pimpirikliymişim. Çok sinirlendim bu tepkilerine. Sanki kötü bişey yapıyoruz. Kötü şeyi böyle yadırgamazlar.

Canım sen onları hiç takma. Herkesin doğrusu kendine, sana neyi nasıl yapmak doğru geliyorsa o şekilde yap ki bana kalırsa yaptığın şey çok doğru. Sonuç olarak senin de vücudunu gebeliğe hazırlaman lazım buna herşey dahil kilodan tut saç diplerinin boyasına kadar(hamilelik düşünenlerin çoğu boya yapamayacakları için saçlarını kendi saç renklerine boyuyorlar da örn;ben ) demir depon, folik asit depon,tiroit bezlerinin durumu,psikolojik durumun vs vs....

Bizim gibi bizde 7 yıl sevgiliydik sonra evlendik çok şükür

Bebekliyse ben o rüyalardan çok gördüm küçüğüm

Bizim gibi bizde 7 yıl sevgiliydik sonra evlendik çok şükür

Amannn o yıllar nasıl geçiyor değil mi :) çocukluktan, yetişkinliğe kadar.. bazen konuşuyoruz o da “biz 7 aylık değil 7 senelik evliyiz” diyor doğru söze ne hacet o kadar çok üzüntü,acı,özlem, mutluluk yaşanıyor ki hangi birini hatırlayasın

Judy_K benim ilk görüşüm canım o yüzden biraz etkisinde kaldım diyebilirim hala o Bebişin yüzü gözümün önünde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…