Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatlım sabah namazını hiç bırakma Rabbim Sabah namazı şahitli namaz dir buyuruyor. Bende akşam. Yaparsam sabah ezan dan önce kalkıp güsul aliyorum kılıyorum yada sabah yapacaksam namazı kilip imsak vakti ile birlikte bile kilinabilir ondan sonra ilişki oluyor

Günaydın kızlar nasılsınız :)

İyi canım sen nasilsin bakalm

Kızlar günaydın dün asm de kan vermiştim tekrar bebek düşünüyoruz rutin bir kontrol hemde b hcg baktırmıştım adete 4 gün kala kan verdim bhcg 1 küsur çıktı yani bu şartlar da gebelik yok görünüyor ama az da olsa geç döllenme ihtimalini de değerlendirmemi bekliyorlar adet gecikirse idrar testi yapayım bari sizce?

Hiç yoksa sıfır çıkardı şekerim geç döllenme olabilir. İnşaALLAH

Günaydınnnnnn canlarımmm
Dün gece erkenden nalları dikmişim
Nasıl geçiyor gününüz bakalım

Günaydınnnnnn canlarımmm
Dün gece erkenden nalları dikmişim
Nasıl geçiyor gününüz bakalım

Küçük balığımız gelmiş :) günaydın şeker nasılsın bakalım. Ben çok halsiz bitkinim içimden hiçbişey yapmak gelmiyor

Küçük balığımız gelmiş :) günaydın şeker nasılsın bakalım. Ben çok halsiz bitkinim içimden hiçbişey yapmak gelmiyor

Canım ben de modumu yükseltmeye çalışıyorum benim de bugün kasık ağrılarım ve bacak ağrılarımın şiddeti bi tık yükselmeye başladı. Yalnız dün gece bi rüya gördüm. O kadar güzeldi ki kızlar!!!

Tamam canım inşallah öyle yaparım artık

hayırdır ne gordun ben bugün rüyamda adet oluyordum; (

Hahahaha güzel rüyaymış canım inşallah gerçeği olur benimde gönlümde hep kız çocuğu var rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi öncelikle sonraki isteğimde kız olması

cok guzel bi ruyaymis insaAllah gerçek olur ve o.bandanayi takarsin

Hahahaha güzel rüyaymış canım inşallah gerçeği olur benimde gönlümde hep kız çocuğu var rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi öncelikle sonraki isteğimde kız olması

İnşallah allah tez zamanda nasip eder hepimize canım. Yalnız size birşey soracağım kızlar. Adetime son 4 gün kaldı ve afedersiniz ama akıntım koyu sarı gibi olmaya başladı. Ve az önce akıntımla beraber minicik çok açık pembe bi kan geldi. Sizce bu adet başlangıcı mı? Yoksa yerleşme kanaması dedikleri şey bunun gibi bişey mi? Adetime daha 4 gün var ve bu zamana kadar hiç 4 gün erken olduğum olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…