- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Namazını bırakma canım inşallah o şekilde sularımız daha çabuk kabul olur bende sadece sabah namazlarını kaza ediyorum oda gece duş almıyorum sabah alıyorum diye hamilelik şansını artırıyormuş diyorlar inşallah ta öyle olur
Günaydın kızlar nasılsınız :)
Kızlar günaydın dün asm de kan vermiştim tekrar bebek düşünüyoruz rutin bir kontrol hemde b hcg baktırmıştım adete 4 gün kala kan verdim bhcg 1 küsur çıktı yani bu şartlar da gebelik yok görünüyor ama az da olsa geç döllenme ihtimalini de değerlendirmemi bekliyorlar adet gecikirse idrar testi yapayım bari sizce?
Günaydınnnnnn canlarımmm
Dün gece erkenden nalları dikmişim
Nasıl geçiyor gününüz bakalım
Benimmm ablanız :)))O zamam iyi geceler ablam grşrz.
Hiç yoksa sıfır çıkardı şekerim geç döllenme olabilir. İnşaALLAH
Belkide bilemedim de ben şimdi beklicez bakalım birkaç gün daha kırmızı kartı görene kadar
Hahaha süper yaa memnun oldum İlkaycım ben de Ezgi :))) evet bidaha hergün mü töbe yaniBir an adımı nerden bildin diye şaşırdımEvet ben İlkay, memnun oldum dostum :))
Hergün önerilmiyor zaten canım. Hergün hergün insanın canı dayanmaz ya. Ben yapamam şahsen.
Küçük balığımız gelmiş :) günaydın şeker nasılsın bakalım. Ben çok halsiz bitkinim içimden hiçbişey yapmak gelmiyor
kaç bebek daha iyi olur diye yapılıyor.ama sonuç kadere o korpede ortak oluyor.Belki daha iyi olur belki bebek onu adam yapar.
Tamam canım inşallah öyle yaparım artıkTatlım sabah namazını hiç bırakma Rabbim Sabah namazı şahitli namaz dir buyuruyor. Bende akşam. Yaparsam sabah ezan dan önce kalkıp güsul aliyorum kılıyorum yada sabah yapacaksam namazı kilip imsak vakti ile birlikte bile kilinabilir ondan sonra ilişki oluyor
İyi canım sen nasilsin bakalm
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sadece bel ağrım var sen nasılsınGünaydın tatlışlar nasılsınız bakiim
hayırdır ne gordun ben bugün rüyamda adet oluyordum; (Canım ben de modumu yükseltmeye çalışıyorumbenim de bugün kasık ağrılarım ve bacak ağrılarımın şiddeti bi tık yükselmeye başladı. Yalnız dün gece bi rüya gördüm. O kadar güzeldi ki kızlar!!!
hayırdır ne gordun ben bugün rüyamda adet oluyordum; (
Hahahaha güzel rüyaymış canım inşallah gerçeği olur benimde gönlümde hep kız çocuğu var rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi öncelikle sonraki isteğimde kız olmasıCanım ya bende rüyamda bi kız bebeğim olduğunu gördüm. Ama nasıl güzel yüzü ay gibi parlıyordu. Kafasında bandanası bile vardı hahahatabi bu bana bilinçaltımın da bi oyunu olabilir malum aklımızda sürekli bunlar var
cok guzel bi ruyaymis insaAllah gerçek olur ve o.bandanayi takarsinCanım ya bende rüyamda bi kız bebeğim olduğunu gördüm. Ama nasıl güzel yüzü ay gibi parlıyordu. Kafasında bandanası bile vardı hahahatabi bu bana bilinçaltımın da bi oyunu olabilir malum aklımızda sürekli bunlar var
Hahahaha güzel rüyaymış canım inşallah gerçeği olur benimde gönlümde hep kız çocuğu var rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi öncelikle sonraki isteğimde kız olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?