• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
“Neyse artık düşünmeyeceğim “derken yine beni düşündüren birşey illa çıkıyor. Sinirlerim bozuldu iyice vallahi. Yok ama artık adet olacağım düşüncesine daha yakınım. Çünkü artık bu ağrı iyice adet ağrısına dönüşmeye başladı maalesef

Canım bence de yerleşme. Çünki sanırsam sen anlatmıştın burda. Annende vardı o da öyle olmuş diye. Bence geninde varsa çıkar sende de

Ben öyle Şeylere çok sinir oluyorum. Bilinçsizce yapılan işlerden. Sadece Bebek için bile değil. Bir insan bi iş yaparken bile önce maddi durumuna bakar elverişli mi diye(aklı selim olan insan)sonra kendine bi sorar onu gerçekten istiyor muyum diye. Ki bu da Bebek konusu olunca insan daha bi ince düşünüp gerçekten hazır olması lazım. Ama çok umarsız ve gamsız insan var onları hiç anlamayacağım bende. Belki ben çok pimpirik olabilirim ama daha hamile kalmadan hamilelik ve Bebek bakım kitabı okumaya başladım ya :KK70:
Aynen dediğin gibi olmalı canım. Ben eşim atanana kadar düşünmedim mesela. Asgari ücretten az bir para ile çocuk büyütemezsin. Oturduğumuz ev de geçiciydi, şu an ki evimde 6 sene mecbur oturacağım, yerleşik düzene bu yaz geçtim ve herşey yerine yeni oturdu.

Şimdi de askerlik sıkıntısı var üzerimizde. Ağustos'ta eşim askere gidecek ve bende ailemin yanına İngiltereye gideceğim, orada doğum yapacağım Allah izin verirse. 7 aylık gebe olunca uçak sıkıntı mesela rapor istiyorlar. Eşim askerliği bitirene kadar da doğurmam gerekli ki o çıktığında bende en az 40ı çıkmış bebeğimle yanına dönebileyim. Bunları yapmak için bile tarih hesaplayıp düşünüyoruz.

Bu ay 1 aylık gebe olsaydım Ağustosta 7 aylık olacaktım ve uçak sıkıntı olacaktı. O yüzden bu ay olmasa daha iyi olur havasındayım. En geç Haziran'da 1 aylık olmalıyım ki Şubatta doğum yapayım. Eşim Ocak-Şubat gibi askerden gelecek yani Şubatta doğurup 1.5 - 2 ay yurtdışında kalsam herif beni Nisan'a kadar beklemek zorunda kalacak tek başına. 2 aydan fazla da ayrı kalamam hem bebeğinin ilk doğduğu halini görmemiş olur, yazık.

O yüzden önümde sadece 4 ay var kızlar. Biz bunu bile hesaplıyoruz. Millet yaptım oldu havasında :KK70:

Son düzenleme:
Bi de herkes diyo ya tam çocuk fikrini aklımdan çıkarmıştım hamile kaldım diye. Allahım bunu nasıl başarıyolar acaba delirezeeeemmm:halay::halay::halay:

Aynen şekerim ben de öyle olmak istiyorum. Artık olucağım. Bu ay çok değişik duygular yaşadım. Artık çıkaracağım aklımdan. Kaç aydır pilates yapmıyorum bebek varsa bişey olur diye. Adetim bitsin başlıyacağım. Düşünmiycem artık varmı yokmu diye. Adetim gecikince test yapacağım belirtilere de takılmıyacağım..:KK14:

Canım bence de yerleşme. Çünki sanırsam sen anlatmıştın burda. Annende vardı o da öyle olmuş diye. Bence geninde varsa çıkar sende de

Canım annem adeti üstüne gördü 2 ay falan. Bilmiyorum ki kafam iyice karıştı ama şuan adet olacağım gibime geliyor :(

Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali canım herkesin her çiftin aile düzeni Farklı dertleri Farklı baktığın zaman kimse senin ya da bi başkasının yaşadığını yaşamadan anlayamaz aslında. Sadece her kadın anne olmadan önce doğuracağı bebeğini daha iyi şartlarda büyütmek ister en iyi ortak noktamız bu. Hepimiz bunun için uğraşıyoruz dertlerimiz ayrı olsa bile..

Aynen şekerim ben de öyle olmak istiyorum. Artık olucağım. Bu ay çok değişik duygular yaşadım. Artık çıkaracağım aklımdan. Kaç aydır pilates yapmıyorum bebek varsa bişey olur diye. Adetim bitsin başlıyacağım. Düşünmiycem artık varmı yokmu diye. Adetim gecikince test yapacağım belirtilere de takılmıyacağım..:KK14:

Canım ben pilates in ya da küçük egzersizlerin hamileliğe zararı olduğunu pek duymadım ama ben bunu dedim diye sakın yapma sen kendi isteğinle yap mazallah sonra vebale girmek istemem he :)) sadece crossfit tarzı çok ağır antrenmanların zararı var diye biliyorum. Bende bitki çaylarını içmiyorum şüphelendiğim günden beri

Canım annem adeti üstüne gördü 2 ay falan. Bilmiyorum ki kafam iyice karıştı ama şuan adet olacağım gibime geliyor :KK43:

Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali canım herkesin her çiftin aile düzeni Farklı dertleri Farklı baktığın zaman kimse senin ya da bi başkasının yaşadığını yaşamadan anlayamaz aslında. Sadece her kadın anne olmadan önce doğuracağı bebeğini daha iyi şartlarda büyütmek ister en iyi ortak noktamız bu. Hepimiz bunun için uğraşıyoruz dertlerimiz ayrı olsa bile..
Doğru canım haklısın. Dertleri sıkıntıları boşverelim artık. Kendimize bakalım biraz.

Screenshot_20180214-141530.png

Kızlar pepappın mesajına bakarmısınız çok güldğm ya çok tatlı bi uygulama

Amannn o yıllar nasıl geçiyor değil mi :) çocukluktan, yetişkinliğe kadar.. bazen konuşuyoruz o da “biz 7 aylık değil 7 senelik evliyiz” diyor :KK70: doğru söze ne hacet o kadar çok üzüntü,acı,özlem, mutluluk yaşanıyor ki hangi birini hatırlayasın

Judy_K Judy_K benim ilk görüşüm canım o yüzden biraz etkisinde kaldım diyebilirim hala o Bebişin yüzü gözümün önünde :)))
Aynen öyle canım geçen mektuplarımızı günlüklerimizi falan okuyorum ne kadar çok şey yaşamışız meğer ama bazen sanki hiç bişey yaşamamışızda yeni yaşıyoruz gibi geliyo evlendik hala sevgili gibiyiz :KK49:ve her sabah uyandığımda şükür ediyorum rabbime bizi birbirimize kavuşturduğu için :dua: bide bebekle taçlandırır inşallah hepimizin yuvalarını

Bu sivilcelerle başım dertte kızlar sürekli çene ve ağız çevremde çıkıyor adetimde yeni geçti neden çıkar ki böyle deli olacağım :kızgın:

Bu sivilcelerle başım dertte kızlar sürekli çene ve ağız çevremde çıkıyor adetimde yeni geçti neden çıkar ki böyle deli olacağım :kızgın:
Ben bir ara kendime bakacağım diye yüzümü mahvettim. Hergün maskeyle yıkayıp gülsuyu sürüyordum. Şimdi eski tarzıma geri döndüm düzeldi yüzüm çok şükür. Tüy alınca da oluyor maalesef.

naber kizceler varmı güzel haberler :) bana son 6 gün kaldı bakalım nolcak.tansiyonum çok düşük bu ara açta değilim ama inşallah hasta falan değilimdir

Aynen öyle canım geçen mektuplarımızı günlüklerimizi falan okuyorum ne kadar çok şey yaşamışız meğer ama bazen sanki hiç bişey yaşamamışızda yeni yaşıyoruz gibi geliyo evlendik hala sevgili gibiyiz :KK49:ve her sabah uyandığımda şükür ediyorum rabbime bizi birbirimize kavuşturduğu için :dua: bide bebekle taçlandırır inşallah hepimizin yuvalarını

Evet canım bizde de durum ondan ibaret. Askerlik mektupları incik cincik birsürü şey çekmece ağzına kadar dolu :D Allah’a şükür evet ne kadar şükür etsek az nerden nereye dedirtiyor insana..

Back