• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de düğün günümde adetimdi :)))) ama eşimle sorunlarımız vardı stresten gecikti ilk kez. 2gün sonra balayına gittik balayında adet oldu :KK70:
Vala böyle olacağını bilsem geciktiriciyi alırdım :D Karıştırmıyosam sende 7 aylık evlisin dimi canım sende daha yenisin:)

Vala canım düşün benim adet günüm düğün günüme denk geliyordu sırf şaşmasın diye adet geciktirici almadım ve düğün günü oldum :KK70: ilk 2 ay korunduk ,aynen gitmicem artık akışına bıraktım istediği zaman gelsin:KK70:

Adetinin belirtileri dr değişe bilir dikkat et canım. Sen hamilelik sanırsın değişen adet belirtisi olabilir. Başıma geldi benim

O zaman karıştırdım :):) 5 ay İçin kırmayalım nolcak 1 yılda yeni evli:D kızlar memleketten uzaktayım bebek istiyorum diye herkese söyleyemiyorum biliyorum ki telefonlar susmıcak e naptın yok mu gelen gidenler falan burda sizinle dertleşmek Eminim içimi ferahlatıcak kimseyle paylaşamayan gerçekten çok kötü :KK43:

Adetinin belirtileri dr değişe bilir dikkat et canım. Sen hamilelik sanırsın değişen adet belirtisi olabilir. Başıma geldi benim
Vala doğru diyosun canım değişik şeyler yaşıyorum kasıklarımın ağrısından duramıyorum acile gidip iğne vuruluyorum olduğum zaman hiç böyle olmazdım

Vala doğru diyosun canım değişik şeyler yaşıyorum kasıklarımın ağrısından duramıyorum acile gidip iğne vuruluyorum olduğum zaman hiç böyle olmazdım

Benim de çok hafif ağrım olurdu. Şimdi adetimin ilk günü kasık ağrımdan kıvranıyorum.

O zaman karıştırdım :):) 5 ay İçin kırmayalım nolcak 1 yılda yeni evli:KK70: kızlar memleketten uzaktayım bebek istiyorum diye herkese söyleyemiyorum biliyorum ki telefonlar susmıcak e naptın yok mu gelen gidenler falan burda sizinle dertleşmek Eminim içimi ferahlatıcak kimseyle paylaşamayan gerçekten çok kötü :KK43:

Ben de uzaktayım ben de kimseyle paylaşamıyorum çok kötü bi durum. Ama burası bana iyi geliyor. :)

Screenshot_20180214-030326.png

Beni de çok yoruyor gusul abtesti almak her gün. Namazları kaza yapmak. O namaz kılmadığı için farketmiyor. Ondan orta yolu buliyim diye 3-4 günde bir sabaha kadar deyip ikna ettim onu

Canim namazıni hiçbir şekilde terk.etme
Kaza etme usenme.güsul al kıl vakit namazını. Namaz dinin direğidir kardeşim sen geciktirme

Selam kızlar :halay:bende katıldım aile sohbetinize sat 15 ocak ama 5 gün gecikmeli diyelim 20 şubat olsun adet düzensizliğim var:KK1:

Hoşgeldin canim benim de Oyle. Bende 30 yasindayim 8 yıllık evliyim

Canım gün aşırı değerlendirdik ama hamilelik belirtilerine dair ciddiye alıncak belirtim yok aynı şekilde bat a da :KK70:

Al bendEn de o kadar

Beni de çok yoruyor gusul abtesti almak her gün. Namazları kaza yapmak. O namaz kılmadığı için farketmiyor. Ondan orta yolu buliyim diye 3-4 günde bir sabaha kadar deyip ikna ettim onu
Namazını bırakma canım inşallah o şekilde sularımız daha çabuk kabul olur bende sadece sabah namazlarını kaza ediyorum oda gece duş almıyorum sabah alıyorum diye hamilelik şansını artırıyormuş diyorlar inşallah ta öyle olur

Valla kaç kez dayak yedim sesim bile çıkmadı alışmaya başlamıştım çünkü. Bağırınca ağzıma yastığı basıyordu. En son omzumu çıkardı bende tedaviye gidiyorum diye İngiltereye babamın evine döndüm. Sonra terk ettiğimi söyledim tabi zırladı bol bol. Ama salak kafam 2. Şansı verip geri döndüm. Belki de vermemeliydim... Geçen itti beni yine sinir krizi geçirdim bağırdım baya. Boşayacağımı da hatırlattım. Hamile kalsam bile aldırırım sıpanı hiçte umrumda olmaz dedim (hayatta aldırmam) ve sustum. Bir insan haddini bilmeli. Sanki kum torbasıyım.
Neye alışmaya başlamışsın anlamadım canım senin Canından kıymetli değil hiç kimse kendini ezdirme kimseye köle olmak için gelmiyoruz bu dünyaya çok dayak yedim ne demek büyük konuşma olmasın ama öyle insanlarla yaşanmamalı ki hatalarını anlayabilsinler allah yardımcın olsun ne diyeyim bilemedim

Bu arada belim çok ağrıyo kızlar geçen ay hamileliğin bütün belirtilerini yaşadım ama sonunda kırmızılar geldi o yüzden bu ay yaşadığım bi durum olsa bile heveslenemiyorum ne değişik bişey ya görümcem çocuk düşünmüyordu sonra karar verdiği ay hemen hamile kaldı ne kadar imreniyorum öylelerine

Evet canım. Tek istediğim kendisiydi. Başkası olsa mutlu olurdu. Bazen baba olmayı haketmiyor diye düşünüyorum...

22 yaşındayım canım. 20 yaşında evlendim, 1.5 yıl oldu. Sen?

Yapmazlar tabi. Bunlar Allah 1 dese inanmam. Kendim birliğini bildiğim için inanırım. Ben teyzemin oğluyla evliyim. Herşeyimi bırakıp Türkiyeye geldim. İşi bile yoktu eşimin, aylık 600 lirayla geçindim. Evimdeki battaniyeye kadar sattım kapıcı parasını verebilmek için. Şurada bir tanıdığım bile yok. Başıma birşey gelse, evden kaçsam kaçamam. G.t kadar yerde yaşıyorum. Yine de yaranamıyorum kimseye. Erkek işte. En iyisi kardeşim, o da ayni b.k.

Valla kaç kez dayak yedim sesim bile çıkmadı alışmaya başlamıştım çünkü. Bağırınca ağzıma yastığı basıyordu. En son omzumu çıkardı bende tedaviye gidiyorum diye İngiltereye babamın evine döndüm. Sonra terk ettiğimi söyledim tabi zırladı bol bol. Ama salak kafam 2. Şansı verip geri döndüm. Belki de vermemeliydim... Geçen itti beni yine sinir krizi geçirdim bağırdım baya. Boşayacağımı da hatırlattım. Hamile kalsam bile aldırırım sıpanı hiçte umrumda olmaz dedim (hayatta aldırmam) ve sustum. Bir insan haddini bilmeli. Sanki kum torbasıyım.

Teyzenin oğlu için çektiğin çileye bak
Allah aşkına bi de çocuk yapıp iyice mi bu adama bağlanacaksın? Hayat boyu kurtulamazsın ki çocuk da olursa. Daha 22 yaşında gencecik kızsın kendine şu eziyeti etme.
İngiltere gibi yerde yaşıyormuşsun önceden. bas git buralardan, kimse hak etmez şu gördüğün muameleyi, üstelik sen bir de adama ödül gibi çocuk vermek istiyorsun.

Lütfen yanlış anlama sana üzüldüğüm için bunları yazıyorum. Ne demek dayak yemek, ne demek omzumu çıkardı???
Gerçekten şok içindeyim.
Şu yaşadığının 10 da birini yaşasam evliliğim o dakika biterdi. Ya çocuktan sonra da onun yanında döverse? Hiç böyle düşünmüyor musun?

Teyzenin oğlu için çektiğin çileye bak
Allah aşkına bi de çocuk yapıp iyice mi bu adama bağlanacaksın? Hayat boyu kurtulamazsın ki çocuk da olursa. Daha 22 yaşında gencecik kızsın kendine şu eziyeti etme.
İngiltere gibi yerde yaşıyormuşsun önceden. bas git buralardan, kimse hak etmez şu gördüğün muameleyi, üstelik sen bir de adama ödül gibi çocuk vermek istiyorsun.

Lütfen yanlış anlama sana üzüldüğüm için bunları yazıyorum. Ne demek dayak yemek, ne demek omzumu çıkardı???
Gerçekten şok içindeyim.
Şu yaşadığının 10 da birini yaşasam evliliğim o dakika biterdi. Ya çocuktan sonra da onun yanında döverse? Hiç böyle düşünmüyor musun?
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum ama yaşayaşan daha iyisini bilir Cnm vardır bir bildiği yada sevgisi ağır basiyordyr bir olaya dışardan bakmak ile yasamak arasında çok fark var :( ama dediğim gibi sonuna kadar katılıyorum asla asla katlanmam dayagina her haltlarina katlanıyoruz yeter

Yazık etme kendine daha genceciksin. Bir ömür böyle yaşanmaz günümüzde birçok çift evlilikleri kırtulur umuduyla çocuk yapıyor ama kaçınılmaz son belli. Olan çocuğa oluyor. Daha önünde yaşayacağın uzun senelerin olacak çocuk istiyorsan babalığı hak eden bir insanla yapmalısın o çocuğu

Canim namazıni hiçbir şekilde terk.etme
Kaza etme usenme.güsul al kıl vakit namazını. Namaz dinin direğidir kardeşim sen geciktirme

Hoşgeldin canim benim de Oyle. Bende 30 yasindayim 8 yıllık evliyim

Al bendEn de o kadar

Eskinden terk etmişliğim vardı maalesef. Hiçbi şekilde yetiştiremiyordum hiçbir şeyi. Hep kaza kılıyordum. Şimdi çok şükür vaktinde kılıyorum hepsini

Back