• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı bende de dün çok hafif beyaz oldu bende bugün kupkuruyum.Testlerimde köz gibi negatif:KK70:
Yinede içimde değişik bir umut var.Bu göğüs ağrısı kasik batması da belirti değilse yok artık derim:KK73:

:KK16::KK16::KK16: Aynen canım çünkü benim normalde hiç göğüs sızlaması falan olmazdı düşük yapmadan önce böyleydim birde bu ay :KK57::KK57:

Ne gibi belirtilerin vardı canım. Ama hiç belirtisiz hamile kalanda var unutma.Herkes o belirtileri yaşayacak diye bir şey yok.Mesela herkes idrarım köyü ve kokuluydu diyor.E ben günde 3-3.t litre su içiyorum nasıl olacak:KK70:Belirtilere takmayalım çok.Benimde 1 haftadır bulantim var.Bazen çok zorluyor beni ama hamileyim diyemem buna bakarak.Cunku 10 gün önce idrarda enfeksiyonum vardı :KK70:
kesinlikle ben hiç belirti yaşamadım. hatta hamile olsam illa bi belirtim olurdu diyordum.test yaptimkki hamileymisim

Kizlar goren ve bilgisi olan lutfen yazsin.adetime 1hafta var.temizlik yapiyordum azonce egilip kalkarken kasigima batma gibi bisy oldu.pek onemsemedim devam ettim ani hareketlerde ciz ciz eden agrilar devam etti.acaba rahimmi dokuluyor(adete yakin olurmus ya)yoksa bebismi var anlayamadim.uzandim simdi altkarin bolgem zonkluyo bu neyin nesidir YaRabb

Yaklaşık 1senedir her ay test yapmak bıktırdı beni canım ondan artık test mest görmek istemiyorum :) pınar gibi hastanede öğrenmek istiyorum çıkışta eczaneden test alıp evde yapcam o çift çizgi buraya gelecek :)
Evet 3kız büyüten baba Cennetliktir diye bişey var rivayet mi yoksa hadis mi bilmiyorum yalan konuşmıyım şimdi :)
Ben bi kız bi erkek istiyorum inşallah :) gerçi farketmiyor ama yinede işte :) evet yaa keşke bayram olsa :)
Ben hâlâ inanmakta zorluk çekiyorum kız

Kizlar goren ve bilgisi olan lutfen yazsin.adetime 1hafta var.temizlik yapiyordum azonce egilip kalkarken kasigima batma gibi bisy oldu.pek onemsemedim devam ettim ani hareketlerde ciz ciz eden agrilar devam etti.acaba rahimmi dokuluyor(adete yakin olurmus ya)yoksa bebismi var anlayamadim.uzandim simdi altkarin bolgem zonkluyo bu neyin nesidir YaRabb
Düşük yaptığım ay benimde sol tarafımda bi batma oldu.Nefesim kesilmişti resmen.Umut vermek istemem.Herkeste de aynı şey olacak değil.Umarim gebelik belirtisidir.

Düşük yaptığım ay benimde sol tarafımda bi batma oldu.Nefesim kesilmişti resmen.Umut vermek istemem.Herkeste de aynı şey olacak değil.Umarim gebelik belirtisidir.
Yok nefe kesecek gibi bi agri degilde arada dürten cinsten.goguslerde falan hic acima sisme vb seylerde yok daha 1haftam var belirti icin cok erken belki ama anlamadim vallahi.insaAllah dedigin gibi bebistendir

Test yap canım. Kan testi kesin sonuç verir.

Son düzenleme:
Ben hâlâ inanmakta zorluk çekiyorum kız
Anlıyorummmm canım benim biz bile inanamıyoruz ama senin karnında :) ne kadar da güzel bir hiss. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin de kucağında tuttuğunda da doğurduğuna inanama :)

Kizlar goren ve bilgisi olan lutfen yazsin.adetime 1hafta var.temizlik yapiyordum azonce egilip kalkarken kasigima batma gibi bisy oldu.pek onemsemedim devam ettim ani hareketlerde ciz ciz eden agrilar devam etti.acaba https://www.facebook.com/semsitebrizivemevlana/photos/a.1550647681862537/2160043920922907/?type=3 dokuluyor(adete yakin olurmus ya)yoksa bebismi var anlayamadim.uzandim simdi altkarin bolgem zonkluyo bu neyin nesidir YaRabb

Canım geçen bende kolumu yukarıya uzattım bi yere yetişmek için zorladım kendimi biraz o anda sol kasığıma bişeyler oldu gece boyunca her hareket ettiğimde ağrıyordu sabah olunca geçmişti ama :110:

Bu ay bol bol hamilelik haberi alacağız inşallah ben kalpten inanıyorum .
Bende 6 kaladan beri 3 gündür test yapıyorum köz gibi negatifi görüyorum .içlerinde erken gebelik testi de vardı .Ama umudum canlı :KK73:
Alacağız o haberi.Kopkoyu çizgileri göreceğiz insallah:KK6:

Perşembe değilse Cuma,Nisan değilse Mayıs :halay::halay:

Bu ay bol bol hamilelik haberi alacağız inşallah ben kalpten inanıyorum .
Bende 6 kaladan beri 3 gündür test yapıyorum köz gibi negatifi görüyorum .içlerinde erken gebelik testi de vardı .Ama umudum canlı :KK73:
Alacağız o haberi.Kopkoyu çizgileri göreceğiz insallah:KK6:

Perşembe değilse Cuma,Nisan değilse Mayıs :halay::halay:

Harikasın :KK54::KK54::KK54:

Back