- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Teşekkür ederim sağolDaha evvel diyet yaparken içmişligim var ama hiç gecikme yaşamamıştım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sağolDaha evvel diyet yaparken içmişligim var ama hiç gecikme yaşamamıştım canım
Valla benimkiler biber sürülmüş gibi yanıyordu. Göğüs ağrısı devam.Esim bayram yakın diyr işe gitti.Hemen yaptım testi yine negatifAllah Allah çok garip koltuk altı bende jiletten kaşıntı yapıyor ama göğüs uçların acebaaa dedirtiyooorrr
Saglıkla kollarınıza alırsınız inşallah18 nisan son adet tarihimdi 1 yillik ecli 6 aydirda cocuk isteyendim :) bat 16 mayisti belirtileri gorunce 14 mayısta twst yaptim cok soluk cizgi gordum ve yok.dedim adet gunumde olmayinca kan verip 97 olan betayla hamileligimi öğrendim aimdi kürşad taha mi bekliyorum teyzesi:)
Canım bende adet olucak hissi ve ağrısı ve göğüslerde dolgunluk ve acıma vardı başka bir şey yoktu hamile olduğumu da rahatsızlanarak öğrendim canın yani belirtiler gerçekten değişebiliyorAkıntı bende de dün çok hafif beyaz oldu bende bugün kupkuruyum.Testlerimde köz gibi negatif
Yinede içimde değişik bir umut var.Bu göğüs ağrısı kasik batması da belirti değilse yok artık derim
Teşekkür ederim canım inşallah amin canım belirti olarak göğüslerde ağrı dolgunluk bir de adet olucam hissi ağrısı vardı başka bir şey yoktuAllah saglicakla kucagina aldigin gunleride gostersin insaAllah canim.adet oncesi belirtilerin neydi neler gözlemledin kendinde rica etsem paylasirmisin
Amin canım inşallah sağ salim doğup kucağıma almayı da nasip etsin Rabbim aminAnlıyorummmm canım benim biz bile inanamıyoruz ama senin karnında :) ne kadar da güzel bir hiss. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin de kucağında tuttuğunda da doğurduğuna inanama :)
Canım bende adet olucak hissi ve ağrısı ve göğüslerde dolgunluk ve acıma vardı başka bir şey yoktu hamile olduğumu da rahatsızlanarak öğrendim canın yani belirtiler gerçekten değişebiliyor
Ben varım canım ama her belirti hamilelik belirtisi olmuyor yani hamile olabilirsin de olmayabilirsin deMerhaba kızlar bugün 3 günüm ve hala olmadım ama sağ kasigim çok ağrıyor sanki heran kırmızılari gorucek gibiyim hamile olupta böyle ağrı çeken varmı bide çok sık idrara çıkıyorum ama rengi açık
Amin canım inşallah bekleyen herkes hamileligi tatsin rabbim aminValla kendimi her an regl olacak gibi hissetmeye başladım .Ama göğüslerim cok ağrıyor.Bu bana umut oluyor.klimada az üşüttu.Ya bu ay Rabbim çifte bayram nasip etse her bekleyene keşke
Sizin ne zaman ogrendiniz gebeliginiziBen varım canım ama her belirti hamilelik belirtisi olmuyor yani hamile olabilirsin de olmayabilirsin de
Canım ben çarşamba günü yani 4 gün önce öğrendimSizin ne zaman ogrendiniz gebeliginizi
Adete yakinmi basladi belirtilerin yoksa 1 hafta ve daha oncedenmiTeşekkür ederim canım inşallah amin canım belirti olarak göğüslerde ağrı dolgunluk bir de adet olucam hissi ağrısı vardı başka bir şey yoktu
Hayır canım daha önceden başladı adetim 5 gün geçince de rahatsızlandım öyle gittim doktoraAdete yakinmi basladi belirtilerin yoksa 1 hafta ve daha oncedenmi
İnsallah psikolojik değildir bebis geliyordur :)Yaaaa arkadaşlar ben çok kötüyüm ya n'oluyo böyle anlamadım açken midem bulanıyor yemek yiyorum yine bulanıyor
Adetin gecikti mi canımYaaaa arkadaşlar ben çok kötüyüm ya n'oluyo böyle anlamadım açken midem bulanıyor yemek yiyorum yine bulanıyor
İnsallah psikolojik değildir bebis geliyordur :)
Adetin gecikti mi canım
Anladım canım istersem test yap diyecektim ama yine de sen bilirsin istersen bat in geçmesini bekle canımYok canım geçmedi bat 21-22 Ağustos