1hafta kala cikarmi ki
Çıkar canım erken yumurtladıysan. Benim bi arkadaşımda çıktı idrarda silik çıktı kan verdi kanda da çıktı adetten 1hafta önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1hafta kala cikarmi ki
Merhaba kızlar bugün 3 günüm ve hala olmadım ama sağ kasigim çok ağrıyor sanki heran kırmızılari gorucek gibiyim hamile olupta böyle ağrı çeken varmı bide çok sık idrara çıkıyorum ama rengi açık
En güzelini yapıyorsunuz. Çocuk harika vallaAslında iki kızım var üçüncü için uğraşıyoruz nasıl bi cesaretse artık
Daha evvel diyet yaparken içmişligim var ama hiç gecikme yaşamamıştım canımMerhaba
Tarçınlı su kullanıp da
Regl i geciktiren var mı
Of ya bende hep negatif görüyorum .Ama daha reglimize varHamilelikde ağrı oluyor diyolar canım. Benim de bata son 2gün. Dün fena ağrılarım oldu midem de çok kötüydü. Şu an da kasık ağrılarım ve gazım var :) test yaptım negatif
Bende çok şancı cekerdim hamileyken.Hatta nasıl bi hamilelik bu aynı regl sancısı dediğimi bilirim.Test yapmadinmiMerhaba kızlar bugün 3 günüm ve hala olmadım ama sağ kasigim çok ağrıyor sanki heran kırmızılari gorucek gibiyim hamile olupta böyle ağrı çeken varmı bide çok sık idrara çıkıyorum ama rengi açık
anladım canım teşekkür ederim bat gelmeden 1 gün önce yapmıştım negatif goguslerimde de çok sızlama var bilemedim yaHamilelikde ağrı oluyor diyolar canım. Benim de bata son 2gün. Dün fena ağrılarım oldu midem de çok kötüydü. Şu an da kasık ağrılarım ve gazım var :) test yaptım negatif
Bat gelmeden 1 gün önce yapmıştım negatif bilemedim vallaBende çok şancı cekerdim hamileyken.Hatta nasıl bi hamilelik bu aynı regl sancısı dediğimi bilirim.Test yapmadinmi
Merhaba canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen nasıl ne zaman öğrendin peki ?Herkese merhaba bende burda öğrenmiştim hamileligimi şimdi 17+3olduk bile benim.en belirgin ozelligim göğüs ucu sizlama kasik agriai şiddetli birde bel rabbim ısteyen tüm annis adaylarina nasip.etsin insallahhhn amin
18 nisan son adet tarihimdi 1 yillik ecli 6 aydirda cocuk isteyendim :) bat 16 mayisti belirtileri gorunce 14 mayısta twst yaptim cok soluk cizgi gordum ve yok.dedim adet gunumde olmayinca kan verip 97 olan betayla hamileligimi öğrendim aimdi kürşad taha mi bekliyorum teyzesi:)Merhaba canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen nasıl ne zaman öğrendin peki ?
En güzelini yapıyorsunuz. Çocuk harika valla
18 nisan son adet tarihimdi 1 yillik ecli 6 aydirda cocuk isteyendim :) bat 16 mayisti belirtileri gorunce 14 mayısta twst yaptim cok soluk cizgi gordum ve yok.dedim adet gunumde olmayinca kan verip 97 olan betayla hamileligimi öğrendim aimdi kürşad taha mi bekliyorum teyzesi:)
Of ya bende hep negatif görüyorum .Ama daha reglimize var
Ben bu sabah test yapamadım .Malum Pazar.Esim sabah kahvaltıya gidelim diye uyandırdı .Sen dur ben bi test yapayım diyemedim
O bana kızıyor üzülüyorum diye.Her ay teselli vermekten bitti adamBide ben o böyle tatlı tatlı bunların hepsi imtihan.Rabbimin verdiğinde de,hiç vermedigindede verip geri aldigindada bi hikmet var diyor.Bende uysal uysal dinleyip başlıyorum ağlamaya O ilk gün zor oluyor sonrada yeni ay yeni umutlar diyip hayatıma devam ediyorum
Of testte yapamadım bi boşluk hissediyorum
Ya kızlar dün akşam sıcakladim duşa girdim.Cikinca aman Allahım koltuk altlarım ve göğüs uçarım kıpkırmızı oldu ve nasıl yanıyor anlatamam.Sanki acı biber sürülmüş .Geceye kadar öyle geçti .Erken uyudum.Sabah düzelmişti şükür .Ama deli etti beni.Ilk defa yaşadım bunu neden acaba
Herkese merhaba bende burda öğrenmiştim hamileligimi şimdi 17+3olduk bile benim.en belirgin ozelligim göğüs ucu sizlama kasik agriai şiddetli birde bel rabbim ısteyen tüm annis adaylarina nasip.etsin insallahhhn amin
Judy_K selam canim.nasilsin iyimisin