• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese günaydın :KK6:
Ben sabah rutinimi yaptım .Ilk idrarla testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içip keyif yapıyorum :KK70:
Bugün hamilelik belirtilerini hissedip Allah Allah birşeyler var ama hadi hayırlısı diyeceğimiz bir gün olur insallah:KK71:

Herkese günaydın :KK6:
Ben sabah rutinimi yaptım .Ilk idrarla testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içip keyif yapıyorum :KK70:
Bugün hamilelik belirtilerini hissedip Allah Allah birşeyler var ama hadi hayırlısı diyeceğimiz bir gün olur insallah:KK71:

:KK70: hadi inşaALLAH

Ne gibi belirtilerin vardı canım. Ama hiç belirtisiz hamile kalanda var unutma.Herkes o belirtileri yaşayacak diye bir şey yok.Mesela herkes idrarım köyü ve kokuluydu diyor.E ben günde 3-3.t litre su içiyorum nasıl olacak:KK70:Belirtilere takmayalım çok.Benimde 1 haftadır bulantim var.Bazen çok zorluyor beni ama hamileyim diyemem buna bakarak.Cunku 10 gün önce idrarda enfeksiyonum vardı :KK70:

Ne gibi belirtilerin vardı canım. Ama hiç belirtisiz hamile kalanda var unutma.Herkes o belirtileri yaşayacak diye bir şey yok.Mesela herkes idrarım köyü ve kokuluydu diyor.E ben günde 3-3.t litre su içiyorum nasıl olacak:KK70:Belirtilere takmayalım çok.Benimde 1 haftadır bulantim var.Bazen çok zorluyor beni ama hamileyim diyemem buna bakarak.Cunku 10 gün önce idrarda enfeksiyonum vardı :KK70:

Benim de son bikaç gündür idrarım koyu ve kokuyor günde 1bardak su içerim :) bide gögüslerde dolgunluk ve acıma var :)

Ya benim reglime 10 gün varken göğüslerim sızlamaya başladı kasık ağrısı mı dersin kramplar mı dersin bel ağrısı mı istersin hepsi vardııııı ama şimdi yok gibi

Ya benim reglime 10 gün varken göğüslerim sızlamaya başladı kasık ağrısı mı dersin kramplar mı dersin bel ağrısı mı istersin hepsi vardııııı ama şimdi yok gibi
Her ay belirti aramıycam diyorum.Bata son 1 hafta kala kendimi forumlarda buluyorum .
Geçen ay 1 hafta annemlerde kaldım.Kizim.diyorki anne test getirdinmi?Dedim unuttum ama teyzene söyledim akşam getirecek :KK70:Peki kadınlar kulübüne basladinmi :KK70:Dedim başlamazmıyım:KK70:Her ay aynı şeyler .Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah:KK73:
can09e can09e Canım sen nerdesin.

Hadi kızlar bata son 4:halay:

Her ay belirti aramıycam diyorum.Bata son 1 hafta kala kendimi forumlarda buluyorum .
Geçen ay 1 hafta annemlerde kaldım.Kizim.diyorki anne test getirdinmi?Dedim unuttum ama teyzene söyledim akşam getirecek :KK70:Peki kadınlar kulübüne basladinmi :KK70:Dedim başlamazmıyım:KK70:Her ay aynı şeyler .Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah:KK73:

alla

Ya bende belirti aramayayım diyorum ama bu ay inanılmaz şekilde vardı göğüs sızlaması kasıklarım falan acayipti ama bugün hafifledi göğüslerim ne oldu bilmiyorum :110:

can09e can09e bi iki gün yok canım interneti bitmiş. Salı falan gelicek inşaALLAH

Akıntı bende de dün çok hafif beyaz oldu bende bugün kupkuruyum.Testlerimde köz gibi negatif:KK70:
Yinede içimde değişik bir umut var.Bu göğüs ağrısı kasik batması da belirti değilse yok artık derim:KK73:

Ya bu amh değerinin kaç olması gerekiyor ? Ben yaptırdım bugün aldım sonuçları 1.26 nasıl sizce hiç anlamıyorum . :(

Back