Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa daha bata var umut kesmek yok.Kirmizilar gelene kadar sağlam duruyoruz.Hoşbuldum canım ama benim hiç umudum kalmadı dün dayanamayıp test yaptım tabi ki negatif
Aaa daha bata var umut kesmek yok.Kirmizilar gelene kadar sağlam duruyoruz.
Hoşbuldum canım ama benim hiç umudum kalmadı dün dayanamayıp test yaptım tabi ki negatif
Herkese günaydın
Ben sabah rutinimi yaptım .Ilk idrarla testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içip keyif yapıyorum
Bugün hamilelik belirtilerini hissedip Allah Allah birşeyler var ama hadi hayırlısı diyeceğimiz bir gün olur insallah
Ne gibi belirtilerin vardı canım. Ama hiç belirtisiz hamile kalanda var unutma.Herkes o belirtileri yaşayacak diye bir şey yok.Mesela herkes idrarım köyü ve kokuluydu diyor.E ben günde 3-3.t litre su içiyorum nasıl olacakBelirtilere takmayalım çok.Benimde 1 haftadır bulantim var.Bazen çok zorluyor beni ama hamileyim diyemem buna bakarak.Cunku 10 gün önce idrarda enfeksiyonum vardı
Ne gibi belirtilerin vardı canım. Ama hiç belirtisiz hamile kalanda var unutma.Herkes o belirtileri yaşayacak diye bir şey yok.Mesela herkes idrarım köyü ve kokuluydu diyor.E ben günde 3-3.t litre su içiyorum nasıl olacakBelirtilere takmayalım çok.Benimde 1 haftadır bulantim var.Bazen çok zorluyor beni ama hamileyim diyemem buna bakarak.Cunku 10 gün önce idrarda enfeksiyonum vardı
Ay göğüslerde dolgunluğu bilmiyorum ben anlamıyorum .Ama o ağrı en sevdiğim ağrılardanBenim de son bikaç gündür idrarım koyu ve kokuyor günde 1bardak su içerim :) bide gögüslerde dolgunluk ve acıma var :)
Her ay belirti aramıycam diyorum.Bata son 1 hafta kala kendimi forumlarda buluyorum .Ya benim reglime 10 gün varken göğüslerim sızlamaya başladı kasık ağrısı mı dersin kramplar mı dersin bel ağrısı mı istersin hepsi vardııııı ama şimdi yok gibi
allaHer ay belirti aramıycam diyorum.Bata son 1 hafta kala kendimi forumlarda buluyorum .
Geçen ay 1 hafta annemlerde kaldım.Kizim.diyorki anne test getirdinmi?Dedim unuttum ama teyzene söyledim akşam getirecek Peki kadınlar kulübüne basladinmi Dedim başlamazmıyımHer ay aynı şeyler .Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah
can09e Canım sen nerdesin.
Hadi kızlar bata son 4
Ya birde beyaz krem gibi bi akıntım vardı şimdi o bile yok
Her ay belirti aramıycam diyorum.Bata son 1 hafta kala kendimi forumlarda buluyorum .
Geçen ay 1 hafta annemlerde kaldım.Kizim.diyorki anne test getirdinmi?Dedim unuttum ama teyzene söyledim akşam getirecek Peki kadınlar kulübüne basladinmi Dedim başlamazmıyımHer ay aynı şeyler .Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah
can09e Canım sen nerdesin.
Hadi kızlar bata son 4
Aynen o bende de yoğun vardı dünden beri kupkuruyum bişey yok