niye kız seni kaçırırlar mı?Yok kız koca kişisiyle çıkıyorum dışarıya bi tek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kız seni kaçırırlar mı?Yok kız koca kişisiyle çıkıyorum dışarıya bi tek
niye kız seni kaçırırlar mı?
eee bitane nermini var mazallah kaçırırlar falan..Evet. Eşimi tanımadan önce ben hergün kaçırılıp kaçırılıp geliyordum.
eee bitane nermini var mazallah kaçırırlar falan..
Evet. Eşimi tanımadan önce ben hergün kaçırılıp kaçırılıp geliyordum.
E güzel olunca olur tabii.
Arkadaşların kardeşlerin kim yanına geliyorsa gelirken 2 3 test kapiverin de
Benim test 1 tane kalmıştı. Şimdi az gezdim dolaştım eşinin yanına uğradım dönerken bilin bakalım ne aldım
Evet 3 kizi edepli terbiyeli büyüten babalar cennetlikmis onu bende duydum 3 kiz kardesiz bizde. erkek kiz farketmez saglikli olsunlarda birde Kız evladı rahmet erkek evladı nimetdir.ALLAH nimet için sorgu-sual eder. Rahmet için ödüllendirir .. derlerYaklaşık 1senedir her ay test yapmak bıktırdı beni canım ondan artık test mest görmek istemiyorum :) pınar gibi hastanede öğrenmek istiyorum çıkışta eczaneden test alıp evde yapcam o çift çizgi buraya gelecek :)
Evet 3kız büyüten baba Cennetliktir diye bişey var rivayet mi yoksa hadis mi bilmiyorum yalan konuşmıyım şimdi :)
Ben bi kız bi erkek istiyorum inşallah :) gerçi farketmiyor ama yinede işte :) evet yaa keşke bayram olsa :)
Ya yapın yaa.Ne olacakki.Hayir zaten yoksa yokALLAH ALLAH??? Acaba ne aldıın?? çok zor bi soru
Annem gelcek inşaALLAH belki o alır gerçi benim de yapasım yok ama alsın adetim geçince yaparım
Evet 3 kizi edepli terbiyeli büyüten babalar cennetlikmis onu bende duydum 3 kiz kardesiz bizde. erkek kiz farketmez saglikli olsunlarda birde Kız evladı rahmet erkek evladı nimetdir.ALLAH nimet için sorgu-sual eder. Rahmet için ödüllendirir .. derler
Ya yapın yaa.Ne olacakki.Hayir zaten yoksa yok
Beni tanıyan herkese söylerim sizede yazayım .Perşembe değilse Cuma,Nisan değilse Mayıs
Hayat enerjimi bu sözden alıyorum ben
Valla bugün yürürken oturuken kendimi rahatsız hissediyorum .10 gün önce idrar tahlili yaptırdım burdaki kapalı havuzda yüzelim spor olur kızımla bana diye.Enfeksiyon çıktı. O gün bugündür hiç rahat değilim .Bulantim falanda ondan olabilir benim
can09e Sende hazırlık yaptinmi bayram için. Hadi bayramın ilk günü kırmızı yemedin napıcanTestleri hazırlayın kızlar. Pozitif görünce sevinçten dahada yapmak isteyebilirsiniz
tabi öyle Allaha hamd olsun acisinada sizisinada razıyım.rabbim isteyen herkese hayirlisyla nasip etsinHerkese günaydın
Ben uyandım ilk idrarla testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içip topiklere bakınıyorum
S sky19 Ya zaman geçtikçe kemikler güçlendikçe canda yakıyor ama Elbette öf denmiyor ama bi rahat dur yavrum oluyor insan
@pnarsln Sende yaşayacaksın insallah
Judy_K Canım kız çocuk seviyorsan seninde ilk yavrun kız olsun en büyük yardımcın olsun inşallah
@can9e Günaydın canım
Bata son 5
Vaayy güzel motive edici bişey :) benim de göğüslerde dolgunluk acıma başladı. Ara ara da sağ kasığımda batmalar :) heyecanla bekliyoruz :)
tabi öyle Allaha hamd olsun acisinada sizisinada razıyım.rabbim isteyen herkese hayirlisyla nasip etsin
Insallah gonlumuzce olsun canin hayirlisiyla :)Yaaaa ne güzelll... Çok beğendimm Rabbim ikisinden de versin inşaALLAH
amin canımAmin canım ınşallah her isteyene ebeveyn olmaya layık olana nasip etsin Rabbim
Hoşgeldin.Ay ne güzel 3.cocuk istiyorsun.Bende 2.yi bulabilirsem 6.ayda 3. Için çalışmaya baslıycam söz verdim kendimeMerhaba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum benim iki kızım var Rabbim bağışlarsa eşim beni ikna etti ve üçüncü bebiş için uğraşıyoruz 6 aydır Mayıs'ta bir gebelik yaşadım ama kese oluşmadı bir türlü ve düşükle sonuçlandı. Bu ay düşük öncesinde yaşadığım belirtileri yaşıyorum bat 21-22 Ağustos inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Merhaba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum benim iki kızım var Rabbim bağışlarsa eşim beni ikna etti ve üçüncü bebiş için uğraşıyoruz 6 aydır Mayıs'ta bir gebelik yaşadım ama kese oluşmadı bir türlü ve düşükle sonuçlandı. Bu ay düşük öncesinde yaşadığım belirtileri yaşıyorum bat 21-22 Ağustos inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder