- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
Ah ınsallahBen de öyle bayılmalardan istiyoruuummmmm :)
Allah çok bekletmesin inşallahÇift çizgiyi görmek istiyoruz artık demi kızlar :))
Ama sess yok dr.den çıkınca direk bize yazar inşallahh.. Çok sevindim yaa melek de uğurlu geldi amaBizi meraklı bizii :) aynı şeyleri sormuşuz gerçekten kız bayadır bekliyor. Şükür Rabbim sevindirdi. Evet uğurludur burası :)
o uğuru kendine ve bize de ver inşallah :)
Amin inşallah 3. Ay denemem gelen giden yok daha sizde durum nedir kızlarAh ınsallah
Allah çok bekletmesin inşallah
Sağol canım inşallah allah razı olsunAh ne güzel .Sağlıkla kollarınıza alırsınız inşallah .Hayırlı olsun tebriklerGelir gelmez ilk gebelik haberini aldım .Harika
Evet canım 5 haftalıkmış çok teşekkür ederimaaaaa ciddi mii pınarrr çok sevindim hadi gözün aydın olsunn ?sonuç bildir lütfen
Canım valla hiç bir şey yapmadım kafaya takmadım önümüz de bayram aklım hep evin temizliğindeydi 5 haftalıkmış canımpınaarr çok bekledin sen de canım ya.. neler yaptın nasıl oldu kaç haftalık bilgilendir hadi bizii..
demiştim bak bura uğurludur diyeeJudy_K melek ve mucizesi
Evet canım yaa günüm 5 gün geçti 2 gündür kafamı kaldiramiyordum eşimde hastayım diye doktora götürdü beni ben söyledim orda adetim gecikti diye öyle test yaptılar değerim de 3052 çıktı dün 5 haftalık hamilesin dediAyyyyy ne diyorsuuuuuunnnn. Sonunda canım yaa ne kadar bekledin çok şükür Rabbim verdi sonunda. Anlat ayrıntulı nasıl öğrendin günün geçti mi değerin kaç ultrasonda baktın mı belirtilerin neler? Hepsini istiyorum :)
bat a 6 vardı değil mi? 4 gün kala erken gebelik testini yap istersen o kadar meraktaysan.. kendine yazık etmişsin böyle olur mu insan tatilin keyfini çıkarmaz mı? 4 gece 5 gün gittim hiç aklıma gelmedi valla ki kürtaj olmuşkenYa kızlar çok erken biliyorum ama dün akşam 6 da test yaptım normal kaset testlerden.6 saat sonra buhar çizgi gördüm .insan hem biliyor yanlış alarm hem bi acaba kaplıyor içini
Sabah eşim işe giderken uyandım .Ben hamilelik ihtimalini düşündüğüm günden beri uyuamıyorum .sabah ilk idrarla test yaptım. Şimdi baktım çok silik bi çizgi var.Ezel çok sevindiErken gebelik testimde var.Acaba yapsam mı yoksa beklesemmi.Of ya bu ayda kalamadıysam sök geçiririm .Geçen hafta tatildeydik.Aklımdan hiç çıkmıyor tatilden ilk defa zevk alamadım düşünmekten
kuzum ya maşallah diyeyim bak en güzel örneğisin işte kafaya takmamak gerektiğinin :)Evet canım yaa günüm 5 gün geçti 2 gündür kafamı kaldiramiyordum eşimde hastayım diye doktora götürdü beni ben söyledim orda adetim gecikti diye öyle test yaptılar değerim de 3052 çıktı dün 5 haftalık hamilesin dedi
bat a 6 vardı değil mi? 4 gün kala erken gebelik testini yap istersen o kadar meraktaysan.. kendine yazık etmişsin böyle olur mu insan tatilin keyfini çıkarmaz mı? 4 gece 5 gün gittim hiç aklıma gelmedi valla ki kürtaj olmuşken
şey diyorlar sonrasında bile çıksa olabilir diyorlar iyice umutlandırmak istemem ama..
hayırlısı bakalım umarım güzel haberini burdan alırız
Benim doktorumda bana dedi.Ara bu kadar açılmasaydı diye.Ama biz eşim ve ben yani hiç 2.cocugu düşünmedik. Üçümüz o kadar sevgi dolu o kadar gülen insanlarızki evimizde eksiklik hissetmedik.2 senedir her gördüğümüz bebeği seviyoruz her bebeği birbirimize gösteriyoruz .Sanırım biyoloji bir saat var ebeveynlikle ilgili
July_K en çok bu topigi samimi ve sıcak buldum.Guzel insanlar var.
Çift çizgiyi görmek istiyoruz artık demi kızlar :))
Ya kızlar çok erken biliyorum ama dün akşam 6 da test yaptım normal kaset testlerden.6 saat sonra buhar çizgi gördüm .insan hem biliyor yanlış alarm hem bi acaba kaplıyor içini
Sabah eşim işe giderken uyandım .Ben hamilelik ihtimalini düşündüğüm günden beri uyuamıyorum .sabah ilk idrarla test yaptım. Şimdi baktım çok silik bi çizgi var.Ezel çok sevindiErken gebelik testimde var.Acaba yapsam mı yoksa beklesemmi.Of ya bu ayda kalamadıysam sök geçiririm .Geçen hafta tatildeydik.Aklımdan hiç çıkmıyor tatilden ilk defa zevk alamadım düşünmekten
Evet canım yaa günüm 5 gün geçti 2 gündür kafamı kaldiramiyordum eşimde hastayım diye doktora götürdü beni ben söyledim orda adetim gecikti diye öyle test yaptılar değerim de 3052 çıktı dün 5 haftalık hamilesin dedi
bat a 6 vardı değil mi? 4 gün kala erken gebelik testini yap istersen o kadar meraktaysan.. kendine yazık etmişsin böyle olur mu insan tatilin keyfini çıkarmaz mı? 4 gece 5 gün gittim hiç aklıma gelmedi valla ki kürtaj olmuşken
şey diyorlar sonrasında bile çıksa olabilir diyorlar iyice umutlandırmak istemem ama..
hayırlısı bakalım umarım güzel haberini burdan alırız
yaptı bile negatifi gördü ama hala kendisi pozitif maşallahh yılmam bir daha bir daha yaparım diyorCanım testin resmini yükle bizde bakalım :) inşaALLAH bebiştir :) diğerini de yapma bekle derim ben. Adete 2gün kala ya da adet günü yaparsın inşaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?