Saglikla sihhatle ins.Aynen canım takma kafana bende takmadım bak oldu allah inşallah sizede nasip eder canım
bizede dua et canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglikla sihhatle ins.Aynen canım takma kafana bende takmadım bak oldu allah inşallah sizede nasip eder canım
Bende bu ay 2 ay ara vereyim denemelere kafam rahatlasın diyordum ama bi baktım reglim biter bitmez yine yumurtlama hesaplıyorum
Ama hakkaten kalbimden geçen olursa olur olmazsa ne yapayım takdir buymuş 'tu.is pratiğe gelince takmamak mümkün olmuyor maalesef.Kafasindan çıkarabileenlere helal olsun
Kızlar yarın bay günüm bugün test yaptım negatif yok dimi yoksa geçmesini bekliyorum yapayimmidaha sonra bilemedim
Hosbuldum canim bilmiyorum nasil olcak
Az önce bi topikte okudum.Biri 16 ocak bat günümdü test yaptım negatif ertesi sabah olmayınca kan testi verdim 141 cıktı yazmış. Kırmızı kart yiyene kadar asla umutsuzluk yok.Rabbimin işi belli olmaz.Umudu kesmek yokKızlar yarın bay günüm bugün test yaptım negatif yok dimi yoksa geçmesini bekliyorum yapayimmidaha sonra bilemedim
Mayistan beridir korunmuyorum canim ilaci biraktim ama duzene sokamadim yumurtlama gununuNe kadardır deniyorsunuz canım?
Vallahi de helal olsun ya. Nası yapıyolar anlamıyorum :) benimde her ay içimde umut olurdu ay bu sefer oldu kesin diye. Çok garip bu ay öyle bişey yok. Oturdum adetimi bekliyorum o kadar eminim bu ayın da fos çıktığına
Bu arada anne kız çok tatlışsınız
Çok teşekkür ederim ya inşallah görmem,Az önce bi topikte okudum.Biri 16 ocak bat günümdü test yaptım negatif ertesi sabah olmayınca kan testi verdim 141 cıktı yazmış. Kırmızı kart yiyene kadar asla umutsuzluk yok.Rabbimin işi belli olmaz.Umudu kesmek yok
İnşallah sizin de olur canım takmayın kafanıza allah inşallah kucağınızi doldurur sizindeSaglikla sihhatle ins.
bizede dua et canim
tekmeliyor canım. oda pek rahatsız etmiyorTekmeliyo mu?
Kaç haftalık oldu canımtekmeliyor canım. oda pek rahatsız etmiyor
Çok teşekkürler canım Kızım en iyi arkadaşım çok şükür. Allah her isteyen kadına nasip etsin kız evlat.Eminim erkeği kızı yoktur ama anneye daha bi yakın oluyorlar
tekmeliyor canım. oda pek rahatsız etmiyor
Herkese günaydın
Ben uyandım ilk idrarla testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içip topiklere bakınıyorum
S sky19 Ya zaman geçtikçe kemikler güçlendikçe canda yakıyor ama Elbette öf denmiyor ama bi rahat dur yavrum oluyor insan
pnarsln Sende yaşayacaksın insallah
Judy_K Canım kız çocuk seviyorsan seninde ilk yavrun kız olsun en büyük yardımcın olsun inşallah
@can9e Günaydın canım
Bata son 5
günaydın canım,Herkese günaydın
Ben uyandım ilk idrarla testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içip topiklere bakınıyorum
S sky19 Ya zaman geçtikçe kemikler güçlendikçe canda yakıyor ama Elbette öf denmiyor ama bi rahat dur yavrum oluyor insan
pnarsln Sende yaşayacaksın insallah
Judy_K Canım kız çocuk seviyorsan seninde ilk yavrun kız olsun en büyük yardımcın olsun inşallah
@can9e Günaydın canım
Bata son 5
ben bizim geline almıştım 30 ovu testi. 5 tane de gebelik testi hediyeli 37,9 dı.. o zaman yeni kürtaj olmuştum gerek yok bana dedim keşke o zaman kendime de alaydım.. düzenli oluyorum diye ovu testine gerek yok dedim ama bakılabilirmiş yani:)Her ay internetten almak istiyorum sonra unutuyorum.Ama bu ay alcam kırmızılar gelirse.10 tanesi 15 liraymış üstelik kargo dahil.Ben şok tabi.Oturdugum caddede 3 tane eczane var .Karışik alıyorum .Şimdi elimde bi test kaldı kızım uyansın aldircam .Bayramda açık yer de bulunmaz
Sağol canım