• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar çok erken biliyorum ama dün akşam 6 da test yaptım normal kaset testlerden.6 saat sonra buhar çizgi gördüm .insan hem biliyor yanlış alarm hem bi acaba kaplıyor içini :KK28:
Sabah eşim işe giderken uyandım .Ben hamilelik ihtimalini düşündüğüm günden beri uyuamıyorum .sabah ilk idrarla test yaptım. Şimdi baktım çok silik bi çizgi var.Ezel çok sevindi:63:Erken gebelik testimde var.Acaba yapsam mı yoksa beklesemmi.Of ya bu ayda kalamadıysam sök geçiririm .Geçen hafta tatildeydik.Aklımdan hiç çıkmıyor tatilden ilk defa zevk alamadım düşünmekten :KK17::confused:

Ayyyyy ne diyorsuuuuuunnnn. Sonunda canım yaa ne kadar bekledin çok şükür Rabbim verdi sonunda. Anlat ayrıntulı nasıl öğrendin günün geçti mi değerin kaç ultrasonda baktın mı belirtilerin neler? Hepsini istiyorum :)
Evet canım yaa günüm 5 gün geçti 2 gündür kafamı kaldiramiyordum eşimde hastayım diye doktora götürdü beni ben söyledim orda adetim gecikti diye öyle test yaptılar değerim de 3052 çıktı dün 5 haftalık hamilesin dedi

Ya kızlar çok erken biliyorum ama dün akşam 6 da test yaptım normal kaset testlerden.6 saat sonra buhar çizgi gördüm .insan hem biliyor yanlış alarm hem bi acaba kaplıyor içini :KK28:
Sabah eşim işe giderken uyandım .Ben hamilelik ihtimalini düşündüğüm günden beri uyuamıyorum .sabah ilk idrarla test yaptım. Şimdi baktım çok silik bi çizgi var.Ezel çok sevindi:63:Erken gebelik testimde var.Acaba yapsam mı yoksa beklesemmi.Of ya bu ayda kalamadıysam sök geçiririm .Geçen hafta tatildeydik.Aklımdan hiç çıkmıyor tatilden ilk defa zevk alamadım düşünmekten :KK17::confused:
bat a 6 vardı değil mi? 4 gün kala erken gebelik testini yap istersen o kadar meraktaysan.. kendine yazık etmişsin böyle olur mu insan tatilin keyfini çıkarmaz mı? 4 gece 5 gün gittim hiç aklıma gelmedi valla ki kürtaj olmuşken;)
şey diyorlar sonrasında bile çıksa olabilir diyorlar iyice umutlandırmak istemem ama..
hayırlısı bakalım umarım güzel haberini burdan alırız :rolleyes:

Evet canım yaa günüm 5 gün geçti 2 gündür kafamı kaldiramiyordum eşimde hastayım diye doktora götürdü beni ben söyledim orda adetim gecikti diye öyle test yaptılar değerim de 3052 çıktı dün 5 haftalık hamilesin dedi
kuzum ya maşallah diyeyim bak en güzel örneğisin işte kafaya takmamak gerektiğinin :)
inşallah başka bir şey çıkmamıştır halsizliğin bebiştendir.. darısı kalp atışına hadi bakalım:)
kocanı da tuttum yanii bu arada ne güzel hastasın diye götürmüş drye:)

bat a 6 vardı değil mi? 4 gün kala erken gebelik testini yap istersen o kadar meraktaysan.. kendine yazık etmişsin böyle olur mu insan tatilin keyfini çıkarmaz mı? 4 gece 5 gün gittim hiç aklıma gelmedi valla ki kürtaj olmuşken:KK66:
şey diyorlar sonrasında bile çıksa olabilir diyorlar iyice umutlandırmak istemem ama..

Bekleyemedim yaptım 20 dakika önce tek çizgi :bicak:Ay valla başlayınca duramıyorum ben.Yarindan itibaren her sabah yaparım artık :KK49:Kırmızı karta kadar yolu var.bata son 6 :halay:

Benim doktorumda bana dedi.Ara bu kadar açılmasaydı diye.Ama biz eşim ve ben yani hiç 2.cocugu düşünmedik. Üçümüz o kadar sevgi dolu o kadar gülen insanlarızki evimizde eksiklik hissetmedik.2 senedir her gördüğümüz bebeği seviyoruz her bebeği birbirimize gösteriyoruz .Sanırım biyoloji bir saat var ebeveynlikle ilgili

July_K en çok bu topigi samimi ve sıcak buldum.Guzel insanlar var.

O senin gönlünün güzelliği canım

Canım testin resmini yükle bizde bakalım :) inşaALLAH bebiştir :) diğerini de yapma bekle derim ben. Adete 2gün kala ya da adet günü yaparsın inşaALLAH

Maşallah yaa değer de çok çok iyi. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH. Bu ay bişey yapmadın dimi?

bat a 6 vardı değil mi? 4 gün kala erken gebelik testini yap istersen o kadar meraktaysan.. kendine yazık etmişsin böyle olur mu insan tatilin keyfini çıkarmaz mı? 4 gece 5 gün gittim hiç aklıma gelmedi valla ki kürtaj olmuşken:KK66:

Evet ya Aytenin sonrasında çıkmıştı öyle dedi

Canım testin resmini yükle bizde bakalım :) inşaALLAH bebiştir :) diğerini de yapma bekle derim ben. Adete 2gün kala ya da adet günü yaparsın inşaALLAH
yaptı bile negatifi gördü ama hala kendisi pozitif maşallahh yılmam bir daha bir daha yaparım diyor :D

Back