• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nermin'cim inşallah canım .Ben zaten devamlı elimde telefon belirti arıyorum topicteyim yani hep:KK17:
Kızımda hamile kaldığımı bile anlamamıştım süpriz olmuştu. 2 yıldır o kadar şaşkınımki .O zamanlar hiç bir şey bilmiyordum.reglim 3 gün geçince olmaz ama bi test yapayım demiş ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Hatta testi görünce bayılmıştım:rolleyes:Şok olmuştum. Inşallah Rabbim daha fazla aratmadan nasip eder hepimize:KK6:

Hosbuldum. Inşallah tüm isteyenler hayallerine kavuşur hayırlısıyla .Ve umarım burası bana uğurlu gelir:halay:Bu ay kendimde bayağı değişiklik farkediyorum ama korkuyorum enfeksiyonun vardı geçen hafta
burası uğurludur bakma sen şimdi sessiz olduğuna... değişiklik fark ediyorsun tabi artık vücudumuzu tanıyoruz.. umarım gebeliktendir.. umarım sağlıklı bebişler gelir bizi bulur:)

Nermin'cim inşallah canım .Ben zaten devamlı elimde telefon belirti arıyorum topicteyim yani hep:KK17:
Kızımda hamile kaldığımı bile anlamamıştım süpriz olmuştu. 2 yıldır o kadar şaşkınımki .O zamanlar hiç bir şey bilmiyordum.reglim 3 gün geçince olmaz ama bi test yapayım demiş ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Hatta testi görünce bayılmıştım:rolleyes:Şok olmuştum. Inşallah Rabbim daha fazla aratmadan nasip eder hepimize:KK6:
evet ilkler öyle mi kazara geliyorlar :) hiç bişey bilmiyorsun yok yum.günü yok ovu testi, buralardan öğrendim bir çok şeyi:)
bazen bilmemek en iyisi diyorumm..:işsiz:

evet ilkler öyle mi kazara geliyorlar :) hiç bişey bilmiyorsun yok yum.günü yok ovu testi, buralardan öğrendim bir çok şeyi:)
bazen bilmemek en iyisi diyorumm..:işsiz:

Kesinlikle bilmemek en iyisi.Gecen sene kızımın doğumunu da yaptıran bulunduğumuz şehrin en iyi doktoruna gittim.O bana dediki sağlıklı bir kadın için aslında tek bir gün var biz o günü yakalamaya çalışacağız .Akşam eşime anlattım şaşırdı .Ne alaka bizim kızımız suprizdi ne yumurtlaması ne tek günü dedi.Hakli tabii.Oluruna ve akışına bıraksak sorun olmayacak.Ama bu mümkün degilki.Bir candan bahsediyoruz.Bizi anne baba yapacak evimizi düzenimizi hayatımızı kökten değiştirecek bir canlıdan:KK200: Annem babam çevremdeki herkes kızıyor bana.Eşimde bu daha çok çalışalım para biriktirelim bişey değil Allah'a bırak .belki layık görmüyor diyor.Biliyorum ama kızımın kardeş isteği hayalleri beni üzüyor .
Ay ne uzun yazdım dimi:bicak:
Paylaşacak birilerinin olduğunu bilmek harika.Yillardir böyle üzün yazmamıştım buralara:110:

Boşverdim artık. Eskiden çocuk için ilişki yaşardım şimdi onu bile yapmıyorum istediyimiz için yapıyorum. Arısütü içiyorum bide folic asit içiyorum. Bide 41Meryem yaptım 3güne bitiriyorum inşaALLAH. Bunları yapıyorum ama aklıma takmıyorum artık olsun olsun diye üzülmüyorum yıpranmıyorum.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah fazla bekletmeden
Amin canım ben size mutlu haber vereyim bayanlar hastanedeyim hamileyim :anneadayı:

Kesinlikle bilmemek en iyisi.Gecen sene kızımın doğumunu da yaptıran bulunduğumuz şehrin en iyi doktoruna gittim.O bana dediki sağlıklı bir kadın için aslında tek bir gün var biz o günü yakalamaya çalışacağız .Akşam eşime anlattım şaşırdı .Ne alaka bizim kızımız suprizdi ne yumurtlaması ne tek günü dedi.Hakli tabii.Oluruna ve akışına bıraksak sorun olmayacak.Ama bu mümkün degilki.Bir candan bahsediyoruz.Bizi anne baba yapacak evimizi düzenimizi hayatımızı kökten değiştirecek bir canlıdan:KK200: Annem babam çevremdeki herkes kızıyor bana.Eşimde bu daha çok çalışalım para biriktirelim bişey değil Allah'a bırak .belki layık görmüyor diyor.Biliyorum ama kızımın kardeş isteği hayalleri beni üzüyor .
Paylaşacak birilerinin olduğunu bilmek harika.Yillardir böyle üzün yazmamıştım buralara:110:
evet canım bu işler kader kısmet biraz da zorlamamak lazım elimizden geleni yapıp gerisini Allaha havale edicez..
oluruna bırakmak lazım ... dün de benim kızım ananesine bu saatten sonra bebek olsa ne yazar aramızda 9 yaş olacak demiş :) kuzum bilseki 10 yaş 11 yaş olacak belki:)
ben de bir taraftan istiyorum kızım yalnız kalmasın diye bir taraftan istemiyorum dünyanın hali belli maddi manevi nasıl yetişiriz deyip kendimizi soğutuyoruz..
benim de 5 günüm var bat a mayısta kürtaj oldum ben.. 3. adetim gelecek ya da gelmeyecek :KK48::KK8::rolleyes:

pınaarr çok bekledin sen de canım ya.. neler yaptın nasıl oldu kaç haftalık bilgilendir hadi bizii..
demiştim bak bura uğurludur diyee Judy_K Judy_K melek ve mucizesi melek ve mucizesi
Ben bayağı takip ettim burayı zaten sessiz sedasız. Çok topik okudum en samimisi bu geldi bana.Darısı bizlere inşallah :halay:Ben hep umut hep pozitif yüküyüm zaten.Umut hiç bitmesin .Bu ay olmazsa diğer ay :KK55:

Uzun yazdım demişsin sıkıntı yok okunabilir olduğu sürece ben zevk alıyorum bu uzunluktaki yazıları okumaya:)

Benim kızımda en başta bayağı dert etti bu durumu.Ben ona zaten sen yalnız kalma diye istiyorsun diye istiyoruz dedim.Kucuk anne olacaksın dedim.Bizim bilmediğimiz öyle ilginç bir dünyaları varki.Bende çalışmaydı ev alalım aman borcu bitsin aman tam emin olalım diye erteledim durdum şimdide arayıp bulamıyorum .Herşey kısmet .Nasipte varsa olur.

Ben bayağı takip ettim burayı zaten sessiz sedasız. Çok topik okudum en samimisi bu geldi bana.Darısı bizlere inşallah :halay:Ben hep umut hep pozitif yüküyüm zaten.Umut hiç bitmesin .Bu ay olmazsa diğer ay :KK55:
umudumuz bitmesinn sen umut koy ben can koyayımm :))
demek sessiz sedasız bizi takip ettin, öyle oluyor evet bi girip etrafı kolaçan ediyorsun sararsa giriyorsun:)

Benim kızımda en başta bayağı dert etti bu durumu.Ben ona zaten sen yalnız kalma diye istiyorsun diye istiyoruz dedim.Kucuk anne olacaksın dedim.Bizim bilmediğimiz öyle ilginç bir dünyaları varki.Bende çalışmaydı ev alalım aman borcu bitsin aman tam emin olalım diye erteledim durdum şimdide arayıp bulamıyorum .Herşey kısmet .Nasipte varsa olur.
bir de doktor hanım beni fırçaladı, e madem 2. istiyorsunuz bu kadar neden ara verdiniz.. bilse neler yaşanıyor neler geçiriliyor.. şimdi benim önerim arayı fazla tutmayın oluyor çevremdekilere :)
Rabbim güzel hayırlı zamanda versin inşallah..

Amin canım ben size mutlu haber vereyim bayanlar hastanedeyim hamileyim :anneadayı:

Ayyyyy ne diyorsuuuuuunnnn. Sonunda canım yaa ne kadar bekledin çok şükür Rabbim verdi sonunda. Anlat ayrıntulı nasıl öğrendin günün geçti mi değerin kaç ultrasonda baktın mı belirtilerin neler? Hepsini istiyorum :)

pınaarr çok bekledin sen de canım ya.. neler yaptın nasıl oldu kaç haftalık bilgilendir hadi bizii..
demiştim bak bura uğurludur diyee Judy_K Judy_K melek ve mucizesi melek ve mucizesi

Bizi meraklı bizii :) aynı şeyleri sormuşuz gerçekten kız bayadır bekliyor. Şükür Rabbim sevindirdi. Evet uğurludur burası :)

Evet pozitifizdir aile gibiyiz burda sevincimiz de üzüntümüz de bir :) aramıza katılmana sevindim canım. :) bize de senin gibi pozitif biri lazım :)

Ben de öyle bayılmalardan istiyoruuummmmm :)

Evet yaa eşin haklı annelerimiz ovülasyon mu takip etmiş sanki çatır çatır da doğurmuşlar. Biz taktıkça düşündükçe geriye gidiyoruz. Uzun yazılar burda seviliyor :) keyfine bak içimizi boşaltmaya geldik buraya. Uzun yazıları okuycaz ki sonra ben yazdığımda okuyan derdime yanan olsun dimi :)

bir de doktor hanım beni fırçaladı, e madem 2. istiyorsunuz bu kadar neden ara verdiniz.. bilse neler yaşanıyor neler geçiriliyor.. şimdi benim önerim arayı fazla tutmayın oluyor çevremdekilere :)
Rabbim güzel hayırlı zamanda versin inşallah..

Benim doktorumda bana dedi.Ara bu kadar açılmasaydı diye.Ama biz eşim ve ben yani hiç 2.cocugu düşünmedik. Üçümüz o kadar sevgi dolu o kadar gülen insanlarızki evimizde eksiklik hissetmedik.2 senedir her gördüğümüz bebeği seviyoruz her bebeği birbirimize gösteriyoruz .Sanırım biyoloji bir saat var ebeveynlikle ilgili

July_K en çok bu topigi samimi ve sıcak buldum.Guzel insanlar var.

Back