yaptı bile negatifi gördü ama hala kendisi pozitif maşallahh yılmam bir daha bir daha yaparım diyor
Pozitifin hali bi başka
Biz ille adeti bekliyoruz yapmak için ilk negatifte de bırakıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptı bile negatifi gördü ama hala kendisi pozitif maşallahh yılmam bir daha bir daha yaparım diyor
ben de bi değişikk yapmıcamm yapmıcam dedim burdakilerin ısrarıyla, bat gününde yaptımm çıktı..
Pozitifin hali bi başka
Biz ille adeti bekliyoruz yapmak için ilk negatifte de bırakıyoruz
ben de bi değişikk yapmıcamm yapmıcam dedim burdakilerin ısrarıyla, bat gününde yaptımm çıktı..
şimdi ise hiç yapmıcamm adetim geçerse direk kan vermeye giderim.. :) ya da belki alırım test falan bilemedim
ne gibi var mı yok mu anlamak için bişeyler yapmak gibi mi?.. var mı elinde testlerin?Benim de bişeyler yapasım var ama ne
ne gibi var mı yok mu anlamak için bişeyler yapmak gibi mi?.. var mı elinde testlerin?
en güzeli kan vermek olur işte.. eğer öyleyse.
işte yazık günah eşine katılıyorum bu konudaYaa
Yapın ne olacakki. Ben bayılıyorum test yapmaya.Her ekstrede eşim bu aldığın testlerle bi çocuk okuturuz her ay diyor
Ne yapayım çok coskuluyum Şimdi yeğenimi aradım gelirken bana 2 test al diye.oturdugum caddede karşılıklı 3 eczane var.Hangisine girsem istisnasız test rafina yöneliyorlar. Kızıma diyorum bunlar içlerinden diyordur yazık bu kıza annesi bi manyak diye
Bata ne kaldı şunun şurasında oyalayayım kendimi
Evet canım allah razı olsun eşim den de beraber öğrendik hamile olduğumu çok tuhaf güzel bi duygukuzum ya maşallah diyeyim bak en güzel örneğisin işte kafaya takmamak gerektiğinin :)
inşallah başka bir şey çıkmamıştır halsizliğin bebiştendir.. darısı kalp atışına hadi bakalım:)
kocanı da tuttum yanii bu arada ne güzel hastasın diye götürmüş drye:)
bana birisi demişti hiç belirti olmaması da bir belirti diye.. ki benim son iki üç gün ağrı namına bir şey kalmamıştı..Yok kız genel anlamda. Artık bişeyler yapmak istiyorum sıkıldım bu durumdan. 6gün var hiçbi belirti yok.
Amin canım inşallah hiç bir şey yapmadım canım kafaya takmadım biMaşallah yaa değer de çok çok iyi. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH. Bu ay bişey yapmadın dimi?
ki bu ay da gelirse adetin kesin doktora gidiyorsun kuzumm.. o ayrı bir konu? en azından ne var ne yok görelim.Yok kız genel anlamda. Artık bişeyler yapmak istiyorum sıkıldım bu durumdan. 6gün var hiçbi belirti yok.
bana birisi demişti hiç belirti olmaması da bir belirti diye.. ki benim son iki üç gün ağrı namına bir şey kalmamıştı..
Amin canım inşallah hiç bir şey yapmadım canım kafaya takmadım bi
ki bu ay da gelirse adetin kesin doktora gidiyorsun kuzumm.. o ayrı bir konu? en azından ne var ne yok görelim.
Aynen canım takma kafana bende takmadım bak oldu allah inşallah sizede nasip eder canımBende takmasam çok güzel olucak aslında :)
Merhaba kizlar benimde 5 gun var bata gecen ay 1 hafta arayla kanama oldu adetmis gibi 5 gun surdu tamda yumurtlama gunumde herşeyim sasti doktor sorun olmadığını advil (agri kesici kanama azaltici ilacmis)almami soyledi simdide ara ara kasikta batma ve şişkinlik var Bebegi olacak olanlara Allah im saglikla kucaklarina almayi nasip etsin ins. Bizede en kisa zamanda cift cizgiyi gostersin bende cok taktim sanki gecen aydan dolayi
Hosbuldum canim bilmiyorum nasil olcakHoşgeldin canım inşaALLAH görelim artık bizde o çift çizgiyi. İşin sırrı da takmamakta ama nasıl