burası uğurludur bakma sen şimdi sessiz olduğuna... değişiklik fark ediyorsun tabi artık vücudumuzu tanıyoruz.. umarım gebeliktendir.. umarım sağlıklı bebişler gelir bizi bulur:)Hosbuldum. Inşallah tüm isteyenler hayallerine kavuşur hayırlısıyla .Ve umarım burası bana uğurlu gelirBu ay kendimde bayağı değişiklik farkediyorum ama korkuyorum enfeksiyonun vardı geçen hafta
evet ilkler öyle mi kazara geliyorlar :) hiç bişey bilmiyorsun yok yum.günü yok ovu testi, buralardan öğrendim bir çok şeyi:)Nermin'cim inşallah canım .Ben zaten devamlı elimde telefon belirti arıyorum topicteyim yani hep
Kızımda hamile kaldığımı bile anlamamıştım süpriz olmuştu. 2 yıldır o kadar şaşkınımki .O zamanlar hiç bir şey bilmiyordum.reglim 3 gün geçince olmaz ama bi test yapayım demiş ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Hatta testi görünce bayılmıştımŞok olmuştum. Inşallah Rabbim daha fazla aratmadan nasip eder hepimize
evet ilkler öyle mi kazara geliyorlar :) hiç bişey bilmiyorsun yok yum.günü yok ovu testi, buralardan öğrendim bir çok şeyi:)
bazen bilmemek en iyisi diyorumm..
Amin canım ben size mutlu haber vereyim bayanlar hastanedeyim hamileyimBoşverdim artık. Eskiden çocuk için ilişki yaşardım şimdi onu bile yapmıyorum istediyimiz için yapıyorum. Arısütü içiyorum bide folic asit içiyorum. Bide 41Meryem yaptım 3güne bitiriyorum inşaALLAH. Bunları yapıyorum ama aklıma takmıyorum artık olsun olsun diye üzülmüyorum yıpranmıyorum.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah fazla bekletmeden
Ah ne güzel .Sağlıkla kollarınıza alırsınız inşallah .Hayırlı olsun tebriklerAmin canım ben size mutlu haber vereyim bayanlar hastanedeyim hamileyim
aaaaa ciddi mii pınarrr çok sevindim hadi gözün aydın olsunn ?sonuç bildir lütfenAmin canım ben size mutlu haber vereyim bayanlar hastanedeyim hamileyim
pınaarr çok bekledin sen de canım ya.. neler yaptın nasıl oldu kaç haftalık bilgilendir hadi bizii..Amin canım ben size mutlu haber vereyim bayanlar hastanedeyim hamileyim
evet canım bu işler kader kısmet biraz da zorlamamak lazım elimizden geleni yapıp gerisini Allaha havale edicez..Kesinlikle bilmemek en iyisi.Gecen sene kızımın doğumunu da yaptıran bulunduğumuz şehrin en iyi doktoruna gittim.O bana dediki sağlıklı bir kadın için aslında tek bir gün var biz o günü yakalamaya çalışacağız .Akşam eşime anlattım şaşırdı .Ne alaka bizim kızımız suprizdi ne yumurtlaması ne tek günü dedi.Hakli tabii.Oluruna ve akışına bıraksak sorun olmayacak.Ama bu mümkün degilki.Bir candan bahsediyoruz.Bizi anne baba yapacak evimizi düzenimizi hayatımızı kökten değiştirecek bir canlıdanAnnem babam çevremdeki herkes kızıyor bana.Eşimde bu daha çok çalışalım para biriktirelim bişey değil Allah'a bırak .belki layık görmüyor diyor.Biliyorum ama kızımın kardeş isteği hayalleri beni üzüyor .
Ay ne uzun yazdım dimi
Paylaşacak birilerinin olduğunu bilmek harika.Yillardir böyle üzün yazmamıştım buralara
Ben bayağı takip ettim burayı zaten sessiz sedasız. Çok topik okudum en samimisi bu geldi bana.Darısı bizlere inşallahpınaarr çok bekledin sen de canım ya.. neler yaptın nasıl oldu kaç haftalık bilgilendir hadi bizii..
demiştim bak bura uğurludur diyeeJudy_K melek ve mucizesi
Uzun yazdım demişsin sıkıntı yok okunabilir olduğu sürece ben zevk alıyorum bu uzunluktaki yazıları okumaya:)Kesinlikle bilmemek en iyisi.Gecen sene kızımın doğumunu da yaptıran bulunduğumuz şehrin en iyi doktoruna gittim.O bana dediki sağlıklı bir kadın için aslında tek bir gün var biz o günü yakalamaya çalışacağız .Akşam eşime anlattım şaşırdı .Ne alaka bizim kızımız suprizdi ne yumurtlaması ne tek günü dedi.Hakli tabii.Oluruna ve akışına bıraksak sorun olmayacak.Ama bu mümkün degilki.Bir candan bahsediyoruz.Bizi anne baba yapacak evimizi düzenimizi hayatımızı kökten değiştirecek bir canlıdanAnnem babam çevremdeki herkes kızıyor bana.Eşimde bu daha çok çalışalım para biriktirelim bişey değil Allah'a bırak .belki layık görmüyor diyor.Biliyorum ama kızımın kardeş isteği hayalleri beni üzüyor .
Ay ne uzun yazdım dimi
Paylaşacak birilerinin olduğunu bilmek harika.Yillardir böyle üzün yazmamıştım buralara
umudumuz bitmesinn sen umut koy ben can koyayımm :))Ben bayağı takip ettim burayı zaten sessiz sedasız. Çok topik okudum en samimisi bu geldi bana.Darısı bizlere inşallahBen hep umut hep pozitif yüküyüm zaten.Umut hiç bitmesin .Bu ay olmazsa diğer ay
bir de doktor hanım beni fırçaladı, e madem 2. istiyorsunuz bu kadar neden ara verdiniz.. bilse neler yaşanıyor neler geçiriliyor.. şimdi benim önerim arayı fazla tutmayın oluyor çevremdekilere :)Benim kızımda en başta bayağı dert etti bu durumu.Ben ona zaten sen yalnız kalma diye istiyorsun diye istiyoruz dedim.Kucuk anne olacaksın dedim.Bizim bilmediğimiz öyle ilginç bir dünyaları varki.Bende çalışmaydı ev alalım aman borcu bitsin aman tam emin olalım diye erteledim durdum şimdide arayıp bulamıyorum .Herşey kısmet .Nasipte varsa olur.
Amin canım ben size mutlu haber vereyim bayanlar hastanedeyim hamileyim
pınaarr çok bekledin sen de canım ya.. neler yaptın nasıl oldu kaç haftalık bilgilendir hadi bizii..
demiştim bak bura uğurludur diyeeJudy_K melek ve mucizesi
Ben bayağı takip ettim burayı zaten sessiz sedasız. Çok topik okudum en samimisi bu geldi bana.Darısı bizlere inşallahBen hep umut hep pozitif yüküyüm zaten.Umut hiç bitmesin .Bu ay olmazsa diğer ay
Nermin'cim inşallah canım .Ben zaten devamlı elimde telefon belirti arıyorum topicteyim yani hep
Kızımda hamile kaldığımı bile anlamamıştım süpriz olmuştu. 2 yıldır o kadar şaşkınımki .O zamanlar hiç bir şey bilmiyordum.reglim 3 gün geçince olmaz ama bi test yapayım demiş ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Hatta testi görünce bayılmıştımŞok olmuştum. Inşallah Rabbim daha fazla aratmadan nasip eder hepimize
Kesinlikle bilmemek en iyisi.Gecen sene kızımın doğumunu da yaptıran bulunduğumuz şehrin en iyi doktoruna gittim.O bana dediki sağlıklı bir kadın için aslında tek bir gün var biz o günü yakalamaya çalışacağız .Akşam eşime anlattım şaşırdı .Ne alaka bizim kızımız suprizdi ne yumurtlaması ne tek günü dedi.Hakli tabii.Oluruna ve akışına bıraksak sorun olmayacak.Ama bu mümkün degilki.Bir candan bahsediyoruz.Bizi anne baba yapacak evimizi düzenimizi hayatımızı kökten değiştirecek bir canlıdanAnnem babam çevremdeki herkes kızıyor bana.Eşimde bu daha çok çalışalım para biriktirelim bişey değil Allah'a bırak .belki layık görmüyor diyor.Biliyorum ama kızımın kardeş isteği hayalleri beni üzüyor .
Ay ne uzun yazdım dimi
bir de doktor hanım beni fırçaladı, e madem 2. istiyorsunuz bu kadar neden ara verdiniz.. bilse neler yaşanıyor neler geçiriliyor.. şimdi benim önerim arayı fazla tutmayın oluyor çevremdekilere :)
Rabbim güzel hayırlı zamanda versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?