• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu yap sonuç almazsan gelecek aya onu yaparsın aynı anda yapma canım. İnşaALLAH bu işe yarar da onu yapmana gerek kalmaz :)
İnşallah canım benim beklemek gerçekten zor bide çevrede soran olmasa aslında bu kadar stres yapmam ama işte bekleyenler çok :KK47:

Canlarım güzel haberler yok ki. İnsan da yıpranıyor haliyle hep belirti beklemekten. Bende ondan takmııyorum artık belirtilere. cadikiz0201 cadikiz0201 @kerem34gul hamişler nasıl gidiyor hamilelik? :)

iyi çok şükür bugun kontrolden geldik cinsiyet öğrendik çok şükür herşey güzel gidiyor rabbim sizede nasip eder inşallah

Canım bide sana sormak istedim bu konuda çok bilgili olduğunu düşünüyorum femara hakkında bilgin varmı E Efulimm41
Klomenin muadili bi ilaç canım. Ama klomendeki gibi çok yumurta oluşmasını değil de az ve kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor. Ayrıca rahmi gebeliğe hazırlıyor.

Klomenin muadili bi ilaç canım. Ama klomendeki gibi çok yumurta oluşmasını değil de az ve kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor. Ayrıca rahmi gebeliğe hazırlıyor.
Bana doktor verdi canım hastalığın 4.günğ başlayıp 6 gün kullanacam aç ya da tok farketmez dedi bide bununla beraber inofolic combi kullanacam onu da aç mı tok nu kullanayım bilmiyorum bu konularda bilgin varmı

Bana doktor verdi canım hastalığın 4.günğ başlayıp 6 gün kullanacam aç ya da tok farketmez dedi bide bununla beraber inofolic combi kullanacam onu da aç mı tok nu kullanayım bilmiyorum bu konularda bilgin varmı
Bildiğin folik asitin pkolular için olanı. Ama bazı doktorlar pko olmasa da gebeliği hızlandırmak için veriyorlar. Hamilelik oluşana kadar hatta sonrasında 12 hafta daha kullanacaksın. Aç tok farketmez. Ama aç tavsiye ediliyor. Eczane farketmez demiştir büyük ihtimalle.

Bildiğin folik asitin pkolular için olanı. Ama bazı doktorlar pko olmasa da gebeliği hızlandırmak için veriyorlar. Hamilelik oluşana kadar hatta sonrasında 12 hafta daha kullanacaksın. Aç tok farketmez. Ama aç tavsiye ediliyor. Eczane farketmez demiştir büyük ihtimalle.
Aynen canım iki ilaca da farketmez dedi teşekkür ederim cevapladığı için :KK200:

Back