- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
İlişkiyi geçtim. Ben hergün kalkıpta banyo yapamam :))Benimki aksine her gün sabah akşam hemde
Evet canım. Tek istediğim kendisiydi. Başkası olsa mutlu olurdu. Bazen baba olmayı haketmiyor diye düşünüyorum...
Yeterliyse sıkıntı yokCanım bizim de evlendiğimizin ilk 2 ayı afedersiniz boku çıkmıştı yani ilişkiye girmenin. O zaman haşatım çıkacaktı. Aman şimdi çok iyi maşallah diyim de haftada 1-2 bana yeterli laaaan hahahhahaha
Yaaa kızım denk gelme şeysine güldüm dedin ya adımı nerden biliyor diye. Aynı durumu yaşamış gibiyim. Benim babamın adı İlgar. Ben ilkokuldayken İlk gar yazısını okudum öğretmene sordum neden benim babamın adını yazdılar diye. Gar kar anlamında. Senin de aynı durum oldu ben ondan güldümNe gülüyon kız. Adımı beğenmedin mi?
Amaan canım. Düşmüşüz bir yola gidiyoruz işte. Elini kaldırmasın yeter...Ben seni cook iyi anliyorum benim de çok derdim var eşten yana
Amaan canım. Düşmüşüz bir yola gidiyoruz işte. Elini kaldırmasın yeter...
Alınma hadi :)) güzel oluyor adımı görmek. Bu aralar telefon hattı reklamlarında bol bol adımı görüyorum. İlk ay bedavaYaaa kızım denk gelme şeysine güldüm dedin ya adımı nerden biliyor diye. Aynı durumu yaşamış gibiyim. Benim babamın adı İlgar. Ben ilkokuldayken İlk gar yazısını okudum öğretmene sordum neden benim babamın adını yazdılar diye. Gar kar anlamında. Senin de aynı durum oldu ben ondan güldüm
3 4 mu wuhuu ne performans
22 yaşındayım canım. 20 yaşında evlendim, 1.5 yıl oldu. Sen?Senin yaş kaçtı cnm
22 yaşındayım canım. 20 yaşında evlendim, 1.5 yıl oldu. Sen?
O zamam iyi geceler ablam grşrz.30 ben ablanizim Sizin hadi görüşürüz nasipse yarin
Alınma hadi :)) güzel oluyor adımı görmek. Bu aralar telefon hattı reklamlarında bol bol adımı görüyorum. İlk ay bedava
Canımı sıkmıyor değil amaYaa çok tatlııı
Ama sık yapmayınca da ilk evlendiğinde alışamıyorsun canım. Ben tam 1 yıl boyunca acı çektim. İlk aylarda ayda 1 kez yapabiliyorduk anca. Eylül ayında çok şükür normal bir şekilde yapabilmeye başladım ama hâlâ nokta kadar kan gelir peçeteye ve 2 gün acır. Biraz küçük herhalde benim kız.
İlişkiyi geçtim. Ben hergün kalkıpta banyo yapamam :))
İstek kendi isteğinle artmaz ama canım. Sıkıntı senin eşinde hem sende değil. Günde 3-4 fazla bence vücut dayanmaz. Hergün leblebi pekmez mi yiyor napıyor eşinBen yeni evlendiğimde ilk 3-4 ay toplasan sadece 3-4 gün ara verdik. Çoğu kendi isteği üzere. Çok seviyorum ama her gün yapacak kadar istekli diyilim niyeyse. Bende mi anormallik acaba. Son zamanlar çare buldum ikna ettim 3-4günde bir olsun sabaha kadar istediği kadar. Ama 3cüde pes ediyorum kızıyor küsüyor. İsteğimi arttırmak için ne yapabilirim acaba?
22 yaşındayım canım. 20 yaşında evlendim, 1.5 yıl oldu. Sen?
3-4 günde 1se iyi. 3-4 günde 1, 3-4 kere yani?Beni de çok yoruyor gusul abtesti almak her gün. Namazları kaza yapmak. O namaz kılmadığı için farketmiyor. Ondan orta yolu buliyim diye 3-4 günde bir sabaha kadar deyip ikna ettim onu
Şimdiki aklım olsaydı 18 yaşında sözlenmezdim. Belki de eşimle hiç evlenmezdim ama girdik işe baştan, çıkamadım...Anaaa benden küççükmüşün kısss. Ben 24. Ama bende 1 yıldır evliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?