Bu ay umudum yok hiç ama bakalım inşallah yanılırımHoşgeldin ailemize şekerim seni de ekliycem şimdi ilk sayfaya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay umudum yok hiç ama bakalım inşallah yanılırımHoşgeldin ailemize şekerim seni de ekliycem şimdi ilk sayfaya :)
Bu ay umudum yok hiç ama bakalım inşallah yanılırım
25 yaşında canım. 22 yaşında dul kalmayayım diye verdim işte.Seni çok iyi anlıyorum
2.şans hakedene verilir.
Yaşı kaç seninkinin?
Canım gün aşırı değerlendirdik ama hamilelik belirtilerine dair ciddiye alıncak belirtim yok aynı şekilde bat a daNiye canım değerlendiremediniz mi?
Canım gün aşırı değerlendirdik ama hamilelik belirtilerine dair ciddiye alıncak belirtim yok aynı şekilde bat a da
Valla kaç kez dayak yedim sesim bile çıkmadı alışmaya başlamıştım çünkü. Bağırınca ağzıma yastığı basıyordu. En son omzumu çıkardı bende tedaviye gidiyorum diye İngiltereye babamın evine döndüm. Sonra terk ettiğimi söyledim tabi zırladı bol bol. Ama salak kafam 2. Şansı verip geri döndüm. Belki de vermemeliydim... Geçen itti beni yine sinir krizi geçirdim bağırdım baya. Boşayacağımı da hatırlattım. Hamile kalsam bile aldırırım sıpanı hiçte umrumda olmaz dedim (hayatta aldırmam) ve sustum. Bir insan haddini bilmeli. Sanki kum torbasıyım.
Doğru diyosun vala :) evlendikten sonra adet düzeni bozulan var mı benim gibi ya :)Ama senin daha var tatlım belirti için acele etme. Hem belirtisiz de oluyor o işler :)
Neyse canım ben yatıyorum. İyi geceler.
Valla kaç kez dayak yedim sesim bile çıkmadı alışmaya başlamıştım çünkü. Bağırınca ağzıma yastığı basıyordu. En son omzumu çıkardı bende tedaviye gidiyorum diye İngiltereye babamın evine döndüm. Sonra terk ettiğimi söyledim tabi zırladı bol bol. Ama salak kafam 2. Şansı verip geri döndüm. Belki de vermemeliydim... Geçen itti beni yine sinir krizi geçirdim bağırdım baya. Boşayacağımı da hatırlattım. Hamile kalsam bile aldırırım sıpanı hiçte umrumda olmaz dedim (hayatta aldırmam) ve sustum. Bir insan haddini bilmeli. Sanki kum torbasıyım.
canım ya nasıl katlandın bu kadarına demekki rabbim sana sabır veriyor.peki böyle bi adamdan çocuk yapmmasanmi s anki. ya daha kötü olursa
Doğru diyosun vala :) evlendikten sonra adet düzeni bozulan var mı benim gibi ya :)
Doktora gidiyorum doktorun bana söylediği cümle şu biz yeni evlilerde bu durumu çokça yaşıyoruz kan tahlili bile almadıBozulan ne ki alt üst oldu resmen
Doktora gidiyorum doktorun bana söylediği cümle şu biz yeni evlilerde bu durumu çokça yaşıyoruz kan tahlili bile almadı
4 canımKaç aylıksın?
4 canım
Vala canım düşün benim adet günüm düğün günüme denk geliyordu sırf şaşmasın diye adet geciktirici almadım ve düğün günü oldum ilk 2 ay korunduk ,aynen gitmicem artık akışına bıraktım istediği zaman gelsin