• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gün aşırı değerlendirdik ama hamilelik belirtilerine dair ciddiye alıncak belirtim yok aynı şekilde bat a da :KK70:

Ama senin daha var tatlım belirti için acele etme. Hem belirtisiz de oluyor o işler :)

Valla kaç kez dayak yedim sesim bile çıkmadı alışmaya başlamıştım çünkü. Bağırınca ağzıma yastığı basıyordu. En son omzumu çıkardı bende tedaviye gidiyorum diye İngiltereye babamın evine döndüm. Sonra terk ettiğimi söyledim tabi zırladı bol bol. Ama salak kafam 2. Şansı verip geri döndüm. Belki de vermemeliydim... Geçen itti beni yine sinir krizi geçirdim bağırdım baya. Boşayacağımı da hatırlattım. Hamile kalsam bile aldırırım sıpanı hiçte umrumda olmaz dedim (hayatta aldırmam) ve sustum. Bir insan haddini bilmeli. Sanki kum torbasıyım.

canım ya nasıl katlandın bu kadarına demekki rabbim sana sabır veriyor.peki böyle bi adamdan çocuk yapmmasanmi s anki. ya daha kötü olursa

Canım şu yazdıklarına inan ne diyeceğimi bilemedim evlilik çabuk kuruluyor ama sonrasında tam anlamıyla vazgeçmek çok zor olur hele çocuğunda olursa psikolojik açıdan içinden çıkılmaz bi hal alır umarım bundan sonraki yıllarınız sevginiz geçmişin karanliğini yok edip güneş gibi doğar doğmaz evinize

Valla kaç kez dayak yedim sesim bile çıkmadı alışmaya başlamıştım çünkü. Bağırınca ağzıma yastığı basıyordu. En son omzumu çıkardı bende tedaviye gidiyorum diye İngiltereye babamın evine döndüm. Sonra terk ettiğimi söyledim tabi zırladı bol bol. Ama salak kafam 2. Şansı verip geri döndüm. Belki de vermemeliydim... Geçen itti beni yine sinir krizi geçirdim bağırdım baya. Boşayacağımı da hatırlattım. Hamile kalsam bile aldırırım sıpanı hiçte umrumda olmaz dedim (hayatta aldırmam) ve sustum. Bir insan haddini bilmeli. Sanki kum torbasıyım.

Daha yeniymişsin canım çokta şeyapmayın. Doktora gitmeyin sadece ovu günlerinde birlikte olun bi soru yoksa olucaktır inşaALLAH çok kasmayın canım doktora ne kadar erkenden gitmeye başlarsan o kadar çok yıpranırsın.

Vala canım düşün benim adet günüm düğün günüme denk geliyordu sırf şaşmasın diye adet geciktirici almadım ve düğün günü oldum :D ilk 2 ay korunduk ,aynen gitmicem artık akışına bıraktım istediği zaman gelsin:D

Vala canım düşün benim adet günüm düğün günüme denk geliyordu sırf şaşmasın diye adet geciktirici almadım ve düğün günü oldum :KK70: ilk 2 ay korunduk ,aynen gitmicem artık akışına bıraktım istediği zaman gelsin:KK70:

Benim de düğün günümde adetimdi :)))) ama eşimle sorunlarımız vardı stresten gecikti ilk kez. 2gün sonra balayına gittik balayında adet oldu :D

Back