• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru tahmin ediyormuşum demek ki o zaman. Benim sol taraf o kadar sancır ki o gün patlayacak gibi hissederim. O sancıyla ilişkiye giremem ben.

Bende giremedim çünkü girilecek gibi değildi zaten. Kasıklara da vuruyor felaket bi şekilde. İşte bende o zamandan bu zamana geçmeyen şey yumurtalığımın ve kasığımın ağrısı canım. O kadar şiddetli değil ama hala ağrıyor

Düşüyo sanırım ya :KK43: ben iki aydır hergün değerlendirdim sonuç hüsran. İlk ay gün aşırı yapmıştık hemen hamile kalmıştım. Bu ay nolursa olsun gün aşırı :)))
Bir an adımı nerden bildin diye şaşırdım :D Evet ben İlkay, memnun oldum dostum :))
Hergün önerilmiyor zaten canım. Hergün hergün insanın canı dayanmaz ya. Ben yapamam şahsen.

Bende giremedim çünkü girilecek gibi değildi zaten. Kasıklara da vuruyor felaket bi şekilde. İşte bende o zamandan bu zamana geçmeyen şey yumurtalığımın ve kasığımın ağrısı canım. O kadar şiddetli değil ama hala ağrıyor
Alla alla. BAT'a kaç gün var canım? Benimde yumurtalık ağrım geçmedi bir türlü. Şimdi de ağrıyor herhalde âdet olacağım.

Olabilir de olmayabilirde canım boş yere umutlandırmayayım. Bende de bir ton belirti oluyor hatta 18 gün geciktiğim bile olmuştu ama sonuç sıfır. En iyisi âdeti bekleyip görmek aslında, boş yere strese giriyoruz ve âdetimiz gecikiyor stresten. Stres olunca da âdet gecikebiliyor ve boş boş umutlara kapılıyoruz.

Ben 3 gün geciktim ama testim bugün negatif çıktı mesela. Belli ki gecikeceğim bu ay.
Evet dediklerine katılıyorum çok doğru şeyler ama benim idrar yollarında enfeksiyonum var ve o kadar yanma ağrıları çekiyorum dayanamayıp doktora gittim oda idrarda yaptı dediğim gibi negatifti yarın sonuçları göstericem ona göre ilaç vericek bende emin olmak için kanda da geblik yapmalıyım yoksa adetimi beklerdim bu yanma beni öldürüyor çünkü

Evet dediklerine katılıyorum çok doğru şeyler ama benim idrar yollarında enfeksiyonum var ve o kadar yanma ağrıları çekiyorum dayanamayıp doktora gittim oda idrarda yaptı dediğim gibi negatifti yarın sonuçları göstericem ona göre ilaç vericek bende emin olmak için kanda da geblik yapmalıyım yoksa adetimi beklerdim bu yanma beni öldürüyor çünkü
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en yakın zamanda.

18inde canım adetim seninkinden de emin olamıyorum belki hamilelik de olabilir

Az kalmış BAT'a. Kan testi yapacak mısın?

Valla bilmiyorum canım. Annem bana gebeyken bayılıp bayılıp düşermiş. Küçük kardeşimde de 3 ay âdet gördü 3. Ayda öğrendi. Bende de belki garip durumlar yaşanabilir diyorum ona çektiysem.

Kızlar yarın eşimle gidip hormon testi yaptıracağız. Halk Sağlığı Merkezinde yaparlar herhalde, ilk kez yaptıracağım. Aynı anda gebeliğe de baksınlar diyorum.

Nerden yaptırılıyor? Gebelik düşündüğümü söylesem mi?

Az kalmış BAT'a. Kan testi yapacak mısın?

Valla bilmiyorum canım. Annem bana gebeyken bayılıp bayılıp düşermiş. Küçük kardeşimde de 3 ay âdet gördü 3. Ayda öğrendi. Bende de belki garip durumlar yaşanabilir diyorum ona çektiysem.

Yok canım test yapmayacağım adeti bekleyeceğim şimdilik. Bakalım az kaldı biraz daha sabır. Evet bende dediğin tarzda şeyler duydum o yüzden şüphede kaldım senin için

Kızlar yarın eşimle gidip hormon testi yaptıracağız. Halk Sağlığı Merkezinde yaparlar herhalde, ilk kez yaptıracağım. Aynı anda gebeliğe de baksınlar diyorum.

Nerden yaptırılıyor? Gebelik düşündüğümü söylesem mi?

Tatlım zaten hormon testi adetliyken yapılıyor adetin 3. Günü falan

Back