- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Anaaa benden küççükmüşün kısss. Ben 24. Ama bende 1 yıldır evliyim :)
Anaaa aynı yaştayız bende 7 aylık evliyim zuhahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaa benden küççükmüşün kısss. Ben 24. Ama bende 1 yıldır evliyim :)
İstek kendi isteğinle artmaz ama canım. Sıkıntı senin eşinde hem sende değil. Günde 3-4 fazla bence vücut dayanmaz. Hergün leblebi pekmez mi yiyor napıyor eşin Dayanamadığını acıdığını söylediğin halde yine de o kadar istiyorsa seni umursamıyordur yani ne diyim şimdi. Benim canım yanıyor diye benim ki 1 ay yapmıyordu. Haftada birkaç kez'e zor alıştırdım ben yoksa vücudum hiç alışamayacaktı ilişkiye.
Anaaa aynı yaştayız bende 7 aylık evliyim zuhahah
Şimdiki aklım olsaydı 18 yaşında sözlenmezdim. Belki de eşimle hiç evlenmezdim ama girdik işe baştan, çıkamadım...
Benden acı çekiyorum diye soğuyan erkeğin kıçına basardım herhalde tekmeyi. Öyle şey mi olur canım? Seni seven niye gitsin canın yanıyor diye? Gerçi böyle ilişki olmaz diyen gider. Senle evlendikten sonra nerden bilecekti günde 4 kez yapabileceğini? Belki hiç yapamayacaktın o zaman bırakacak mıydı? 1 ömür böyle gitmez. Senle evlenmeden önce sevgili hayatı mı yaşamış senin ki? Birde utanmadan söyleyip seni küçültüyor. Canım çok sıkıldı...Yok canım ben dayanamadığımı ona sölemiyorum. Erkek sonuçta soğur benden başkasına gitmek ister falan. Ağrım olunca bile razı oluyorum ona çaktırmıyorum. Bi iki kere hiç dayanamayacak durumdaydım mantarım vardı kaşıntı tahriş. Yapamıyordum hiç. İlişki böyle olmaz diye bi iki kere yakındı.
Vücut dayanmaya kalınca onun vücudu dayanıklı. Benden önceki ilişkilerinde 1güne 8-9 kere yapmışlığı var demişti. Ben ondan size sordum bende mi anormallik diye. Bana gün aşırı bi kere yetiyo.
Yapmazlar tabi. Bunlar Allah 1 dese inanmam. Kendim birliğini bildiğim için inanırım. Ben teyzemin oğluyla evliyim. Herşeyimi bırakıp Türkiyeye geldim. İşi bile yoktu eşimin, aylık 600 lirayla geçindim. Evimdeki battaniyeye kadar sattım kapıcı parasını verebilmek için. Şurada bir tanıdığım bile yok. Başıma birşey gelse, evden kaçsam kaçamam. G.t kadar yerde yaşıyorum. Yine de yaranamıyorum kimseye. Erkek işte. En iyisi kardeşim, o da ayni b.k.Benim de şimdiki aklım olsaydı 3ay diyil 1-2yıl nişanlı kalırdım. O arada da masterimi bitirmiş olurdum. Evlenelim okutucam okula götürüp getircem dediler yapmadılar
Ben 1 yıl sözlü. 1 yıl da nişanlı kaldım. Kına gecemden sonra bıraktım ama ikna ettiler evlendim. Gözümü evde açtım zaten çok geçti. Ah kafam ah. Annemi dinlemedim.Benim de şimdiki aklım olsaydı 3ay diyil 1-2yıl nişanlı kalırdım. O arada da masterimi bitirmiş olurdum. Evlenelim okutucam okula götürüp getircem dediler yapmadılar
Benden acı çekiyorum diye soğuyan erkeğin kıçına basardım herhalde tekmeyi. Öyle şey mi olur canım? Seni seven niye gitsin canın yanıyor diye? Gerçi böyle ilişki olmaz diyen gider. Senle evlendikten sonra nerden bilecekti günde 4 kez yapabileceğini? Belki hiç yapamayacaktın o zaman bırakacak mıydı? 1 ömür böyle gitmez. Senle evlenmeden önce sevgili hayatı mı yaşamış senin ki? Birde utanmadan söyleyip seni küçültüyor. Canım çok sıkıldı...
Yapmazlar tabi. Bunlar Allah 1 dese inanmam. Kendim birliğini bildiğim için inanırım. Ben teyzemin oğluyla evliyim. Herşeyimi bırakıp Türkiyeye geldim. İşi bile yoktu eşimin, aylık 600 lirayla geçindim. Evimdeki battaniyeye kadar sattım kapıcı parasını verebilmek için. Şurada bir tanıdığım bile yok. Başıma birşey gelse, evden kaçsam kaçamam. G.t kadar yerde yaşıyorum. Yine de yaranamıyorum kimseye. Erkek işte. En iyisi kardeşim, o da ayni b.k.
Valla Allah yardımcın olsun canım ben biraz katıyım. Herifi de kendim gibi bakir ve hic sevgilisi olmadığı için aldım :)Benimki baya çapkınmış. Biz sevgili olmadan önce çok iyi arkadaştık. Ondan bu rahatlığı bazen öyle konuşuyor ki sanki asker arkadaşıyla konuşuyor unutuyor işte karısı olduğumu ilişki böyle olmaz derken yani o tecrübeli ben diyilim ondan öyle demiş. Ne kadar çapkın da olsa gitmez bence ama ne bileyim erkek işte insan tam emin olamıyor
Bende artık boşverdim ama bıktırdı. Şimdilik iyi, bir dahakine boşayacağımı biliyor çünkü.Şşşttt tatlım sakin ol sinirlerine hakim ol. Gerilme bitanem. Ben çok sinir krizleri geçirdiğimi bilirim. Şu an sinirleri aldırılmış durumdayım sanki ruh gibiyim. İçimden hiçbişey yapmak gelmiyor
Valla Allah yardımcın olsun canım ben biraz katıyım. Herifi de kendim gibi bakir ve hic sevgilisi olmadığı için aldım :)
Bende artık boşverdim ama bıktırdı. Şimdilik iyi, bir dahakine boşayacağımı biliyor çünkü.
Erkektir belli olmaz. Kadınlar bile kayıp gidiyor. O konuda ben güvenmem kimseye :)Yok benim için onun öyle olması artı. Varlıklı bir ailenin küçük çocuğu playboy gibi takılmış. Aynı yaştayız 24 yaşına kadar tatmadığı bir eğlence görmediği bişey kalmamış. Sonra işte bana aşık olmuş. Artı olan kısmı şurda. Her şeyi görmüş biri olarak gözü başka şeylere kaymıyor artık. Doymuş herşeye. Aldatmak aklının ucundan geçmez yani
Erkektir belli olmaz. Kadınlar bile kayıp gidiyor. O konuda ben güvenmem kimseye :)
Valla kaç kez dayak yedim sesim bile çıkmadı alışmaya başlamıştım çünkü. Bağırınca ağzıma yastığı basıyordu. En son omzumu çıkardı bende tedaviye gidiyorum diye İngiltereye babamın evine döndüm. Sonra terk ettiğimi söyledim tabi zırladı bol bol. Ama salak kafam 2. Şansı verip geri döndüm. Belki de vermemeliydim... Geçen itti beni yine sinir krizi geçirdim bağırdım baya. Boşayacağımı da hatırlattım. Hamile kalsam bile aldırırım sıpanı hiçte umrumda olmaz dedim (hayatta aldırmam) ve sustum. Bir insan haddini bilmeli. Sanki kum torbasıyım.Waouw. Çok iyi. Ben daha alamadım ipleri elime
Selam kızlar bende katıldım aile sohbetinize sat 15 ocak ama 5 gün gecikmeli diyelim 20 şubat olsun adet düzensizliğim var
Valla kaç kez dayak yedim sesim bile çıkmadı alışmaya başlamıştım çünkü. Bağırınca ağzıma yastığı basıyordu. En son omzumu çıkardı bende tedaviye gidiyorum diye İngiltereye babamın evine döndüm. Sonra terk ettiğimi söyledim tabi zırladı bol bol. Ama salak kafam 2. Şansı verip geri döndüm. Belki de vermemeliydim... Geçen itti beni yine sinir krizi geçirdim bağırdım baya. Boşayacağımı da hatırlattım. Hamile kalsam bile aldırırım sıpanı hiçte umrumda olmaz dedim (hayatta aldırmam) ve sustum. Bir insan haddini bilmeli. Sanki kum torbasıyım.