• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ağrı yumurtlama ağrısı olmuyor mu normalde? Ben her ay 1 gün sancı çekerim ve o günü yumurtlama günüm olarak bilirim. Takvimde de zaten hep o tarihe denk gelir sancım.

Bende de nedense korunmasız ilişki sonrası kasık ağrısı olur, ertesi gün yapamam. Neden oluyor acaba? Bir bende oluyor sanıyordum:KK50:

Canım belki çok şey olcak ama sormadan edemiycem. Benim kocam aynı gün içinde 3-4 kere birlikte olmak istiyor benim artık 2.de ağrılarım oluyor 3.yü yapamıyorum bile. Yani evli çiftler sadece 1 kere mi birlikte olur yoksa 2-3 kere mi :KK23:

Canım belki çok şey olcak ama sormadan edemiycem. Benim kocam aynı gün içinde 3-4 kere birlikte olmak istiyor benim artık 2.de ağrılarım oluyor 3.yü yapamıyorum bile. Yani evli çiftler sadece 1 kere mi birlikte olur yoksa 2-3 kere mi :KK23:

3 4 mu wuhuu ne performans

Canım o sana bağlı olan bi durum tabi. Evli olan çiftten çifte de değişir :)) mesela çok olduğu zaman benim tahriş oluyor ve artık dayanılmaz bi yanma yapıyor o durumda zaten devam edilmesi çok zor. Sen yapabiliyorsanız 2-3 istersen daha fazla bile yapabilirsin ama çok da yıpratmadan tabii

İnsana göre değişiyor canım. Bazı insanlar rahat rahat günde bir kaç kez yapabiliyor ama bazıları haftada bir kaç gün en fazla. Ben en fazla günde 2 kereye dayanabilirim ama hergün değil. Bu sadece 1-2 kez oldu ama benim eşim benden isteksiz maalesef :KK70:

Günde 3-4 kez de çok fazla ama canım hadi sen dayanamıyorsun doğal olarak. Eşin hiç mi yorulmuyor? Benim eşim 1'den fazla zor yapıyor. 2. yi istesem suçlu oluyorum maalesef. Benim ki haftada birkaç gün, günde 1 kez yapsa öpüp başıma koyacağım :KK70: ama bazen 1 hafta hiç ilişki olmuyor.

İnsana göre değişiyor canım. Bazı insanlar rahat rahat günde bir kaç kez yapabiliyor ama bazıları haftada bir kaç gün en fazla. Ben en fazla günde 2 kereye dayanabilirim ama hergün değil. Bu sadece 1-2 kez oldu ama benim eşim benden isteksiz maalesef :KK70:

Günde 3-4 kez de çok fazla ama canım hadi sen dayanamıyorsun doğal olarak. Eşin hiç mi yorulmuyor? Benim eşim 1'den fazla zor yapıyor. 2. yi istesem suçlu oluyorum maalesef. Benim ki haftada birkaç gün, günde 1 kez yapsa öpüp başıma koyacağım :KK70: ama bazen 1 hafta hiç ilişki olmuyor.

Kuzum benimki de öyle benden isteksiz zorla yatağa atıyorum bebek için

Benim de haftada 1-2 canım
(Bebek için istisnalar hariç) yormadan yıpratmadan hahahhaha :KK70:

Kuzum benimki de öyle benden isteksiz zorla yatağa atıyorum bebek için
Aynen canım valla. Bir kez yetersiz geldi dedim diye dayak bile yedim :D küfürler falan... Güldüğüme bakma :( başkası olsa kovboy gibi üstüme atlar... 5 gündür tık yok mesela, âdet olabilirmişim diye... Yaw olmadım işte derdin ne!

Aynen canım valla. Bir kez yetersiz geldi dedim diye dayak bile yedim :KK70: küfürler falan... Güldüğüme bakma :KK43: başkası olsa kovboy gibi üstüme atlar... 5 gündür tık yok mesela, âdet olabilirmişim diye... Yaw olmadım işte derdin ne!

Ciddi misin?
Birlikte olmak istediğin için mi öyle davrandı?

Benim de haftada 1-2 canım
(Bebek için istisnalar hariç) yormadan yıpratmadan hahahhaha :KK70:
Ama sık yapmayınca da ilk evlendiğinde alışamıyorsun canım. Ben tam 1 yıl boyunca acı çektim. İlk aylarda ayda 1 kez yapabiliyorduk anca. Eylül ayında çok şükür normal bir şekilde yapabilmeye başladım ama hâlâ nokta kadar kan gelir peçeteye ve 2 gün acır. Biraz küçük herhalde benim kız.

Hahahhaah aynı benim eşim :KK47: Yeter artkk diyorum ama yetmiyor :olamaz:

Ama sık yapmayınca da ilk evlendiğinde alışamıyorsun canım. Ben tam 1 yıl boyunca acı çektim. İlk aylarda ayda 1 kez yapabiliyorduk anca. Eylül ayında çok şükür normal bir şekilde yapabilmeye başladım ama hâlâ nokta kadar kan gelir peçeteye ve 2 gün acır. Biraz küçük herhalde benim kız.

Canım bizim de evlendiğimizin ilk 2 ayı afedersiniz boku çıkmıştı yani ilişkiye girmenin. O zaman haşatım çıkacaktı. Aman şimdi çok iyi maşallah diyim de haftada 1-2 bana yeterli laaaan hahahhahaha :D :D

Back