O ağrı yumurtlama ağrısı olmuyor mu normalde? Ben her ay 1 gün sancı çekerim ve o günü yumurtlama günüm olarak bilirim. Takvimde de zaten hep o tarihe denk gelir sancım.
Bende de nedense korunmasız ilişki sonrası kasık ağrısı olur, ertesi gün yapamam. Neden oluyor acaba? Bir bende oluyor sanıyordum
Canım belki çok şey olcak ama sormadan edemiycem. Benim kocam aynı gün içinde 3-4 kere birlikte olmak istiyor benim artık 2.de ağrılarım oluyor 3.yü yapamıyorum bile. Yani evli çiftler sadece 1 kere mi birlikte olur yoksa 2-3 kere mi
Canım belki çok şey olcak ama sormadan edemiycem. Benim kocam aynı gün içinde 3-4 kere birlikte olmak istiyor benim artık 2.de ağrılarım oluyor 3.yü yapamıyorum bile. Yani evli çiftler sadece 1 kere mi birlikte olur yoksa 2-3 kere mi
İnsana göre değişiyor canım. Bazı insanlar rahat rahat günde bir kaç kez yapabiliyor ama bazıları haftada bir kaç gün en fazla. Ben en fazla günde 2 kereye dayanabilirim ama hergün değil. Bu sadece 1-2 kez oldu ama benim eşim benden isteksiz maalesefCanım belki çok şey olcak ama sormadan edemiycem. Benim kocam aynı gün içinde 3-4 kere birlikte olmak istiyor benim artık 2.de ağrılarım oluyor 3.yü yapamıyorum bile. Yani evli çiftler sadece 1 kere mi birlikte olur yoksa 2-3 kere mi
İnsana göre değişiyor canım. Bazı insanlar rahat rahat günde bir kaç kez yapabiliyor ama bazıları haftada bir kaç gün en fazla. Ben en fazla günde 2 kereye dayanabilirim ama hergün değil. Bu sadece 1-2 kez oldu ama benim eşim benden isteksiz maalesef
Günde 3-4 kez de çok fazla ama canım hadi sen dayanamıyorsun doğal olarak. Eşin hiç mi yorulmuyor? Benim eşim 1'den fazla zor yapıyor. 2. yi istesem suçlu oluyorum maalesef. Benim ki haftada birkaç gün, günde 1 kez yapsa öpüp başıma koyacağımama bazen 1 hafta hiç ilişki olmuyor.
İnsana göre değişiyor canım. Bazı insanlar rahat rahat günde bir kaç kez yapabiliyor ama bazıları haftada bir kaç gün en fazla. Ben en fazla günde 2 kereye dayanabilirim ama hergün değil. Bu sadece 1-2 kez oldu ama benim eşim benden isteksiz maalesef
Günde 3-4 kez de çok fazla ama canım hadi sen dayanamıyorsun doğal olarak. Eşin hiç mi yorulmuyor? Benim eşim 1'den fazla zor yapıyor. 2. yi istesem suçlu oluyorum maalesef. Benim ki haftada birkaç gün, günde 1 kez yapsa öpüp başıma koyacağımama bazen 1 hafta hiç ilişki olmuyor.
Aynen canım valla. Bir kez yetersiz geldi dedim diye dayak bile yedimKuzum benimki de öyle benden isteksiz zorla yatağa atıyorum bebek için
Bugün sordum artık gün aşırı yapabilecek misin diye. Yapabilecekmiş... Hayırlısı.Kuzum benimki de öyle benden isteksiz zorla yatağa atıyorum bebek için
Bugün sordum artık gün aşırı yapabilecek misin diye. Yapabilecekmiş... Hayırlısı.
Bir an adımı nerden bildin diye şaşırdımEvet ben İlkay, memnun oldum dostum :))
Hergün önerilmiyor zaten canım. Hergün hergün insanın canı dayanmaz ya. Ben yapamam şahsen.
Aynen canım valla. Bir kez yetersiz geldi dedim diye dayak bile yedimküfürler falan... Güldüğüme bakma başkası olsa kovboy gibi üstüme atlar... 5 gündür tık yok mesela, âdet olabilirmişim diye... Yaw olmadım işte derdin ne!
Ama sık yapmayınca da ilk evlendiğinde alışamıyorsun canım. Ben tam 1 yıl boyunca acı çektim. İlk aylarda ayda 1 kez yapabiliyorduk anca. Eylül ayında çok şükür normal bir şekilde yapabilmeye başladım ama hâlâ nokta kadar kan gelir peçeteye ve 2 gün acır. Biraz küçük herhalde benim kız.Benim de haftada 1-2 canım
(Bebek için istisnalar hariç) yormadan yıpratmadan hahahhaha
Bir erkek neden böyle isteksiz olur acaba...Canim aynı benimki ya yok böyle bişey
Hahahhaah aynı benim eşimCanım belki çok şey olcak ama sormadan edemiycem. Benim kocam aynı gün içinde 3-4 kere birlikte olmak istiyor benim artık 2.de ağrılarım oluyor 3.yü yapamıyorum bile. Yani evli çiftler sadece 1 kere mi birlikte olur yoksa 2-3 kere mi
Ne gülüyon kız. Adımı beğenmedin mi?İlk ay
Bir erkek neden böyle isteksiz olur acaba...
Bugün sordum artık gün aşırı yapabilecek misin diye. Yapabilecekmiş... Hayırlısı.
Ama sık yapmayınca da ilk evlendiğinde alışamıyorsun canım. Ben tam 1 yıl boyunca acı çektim. İlk aylarda ayda 1 kez yapabiliyorduk anca. Eylül ayında çok şükür normal bir şekilde yapabilmeye başladım ama hâlâ nokta kadar kan gelir peçeteye ve 2 gün acır. Biraz küçük herhalde benim kız.
Evet canım. Tek istediğim kendisiydi. Başkası olsa mutlu olurdu. Bazen baba olmayı haketmiyor diye düşünüyorum...Ciddi misin?
Birlikte olmak istediğin için mi öyle davrandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?