- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
ya da kimse olmasa da çocuklarına isim düşünseherkes adetini olsa da hepimiz calısmalara baslasak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya da kimse olmasa da çocuklarına isim düşünseherkes adetini olsa da hepimiz calısmalara baslasak
Ben adetliyim..birkac gun sonra 2.kez calismalara baslicam insallah haber vericem de :)herkes adetini olsa da hepimiz calısmalara baslasak
namaz vakti geldi
Bende öyle yaptım bu ay bakalım hem o zaman hem yumurtlama günlerini değerlendirdim ama doktor önce benim adetimi düzene koymak için ilaç vermiş geçen ay onu kullandım hasta oldum bu ayda kullanacam yine hasta olurum o yüzden önümüzdeki aylara bakıyorum ben yinede umut tabiBide adet bittiği gün deniycem. Öyle de çok şans var diyorlar çalışcaz napcaaz
Ben adetliyim..birkac gun sonra 2.kez calismalara baslicam insallah haber vericem de :)
Gidin kılın bekletmeyin namazı bende kırmızı kart
bence kesin hamile ve ailesiyle kutluyor şuan bizi unuttu
bence kesin hamile ve ailesiyle kutluyor şuan bizi unuttu
13 mart. Bu topige mi ekliyorsunuz canm?bat gününü söyle listeye ekleyelim cnm
KeşkeŞey şöyle bi mesaj gelecekmiş gibi hissediyorum şuan “kızlar hamileyim lannnn”
Regl oldum
Canm sanirim senin daha yeni denemelerin benm gbi. Ben takmadim kafama ya hemen olcak die bisey yok her seyin hayirlisi olsun kuzumEşimi maça yolladım kızlar k.bakmayın beklettim. Sürpriz hayalleri suya düştü. Test bembeyaz ama hâlâ kalbim ağzımdan çıkacak gibi. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Tek başına evde rahat rahat ağlayabilirim
Eşimi maça yolladım kızlar k.bakmayın beklettim. Sürpriz hayalleri suya düştü. Test bembeyaz ama hâlâ kalbim ağzımdan çıkacak gibi. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Tek başına evde rahat rahat ağlayabilirim
Şuan benim de aklıma o geldi