• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh bu erkekler aslında bizden daha içliler duygulular da içlerinde yaşıyorlar çoğu şeyi.. eşim de öyle ama onu kasti bi şekilde ümitsizliğe yönlendiriyorum. Canım demişler ya “sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına” diye. Tam da o durumu gördüm inşallah herşey yolunda gider
Benim ki kuş ötse ağlar zaten. Beni de bu hâli iyice sıkıntıya sokuyor canım. Hayırlısı olsun :110:

Siz bekliyorsunuz diye iyice stres yaptım gerçekten canım. Eşim 6.30'da maça gidecek. O zaman testi yapıp o gelince sürpriz mi yapsam pozitif çıkarsa? Sevgililer gününde sürpriz yapabilsem keşke.

Eve gelmiş karnımı seviyor elinde dünki pişrdiğim börekle. Bebek için getirmiş ki yiyeyim :110: negatif çıkacak canım hissediyorum.

Canım düşün ben o sevgililer günü için ne hayaller kurmuştum. Sabah yaptım idrarı eşim yarı uykuda yarı uyanık gibi bana kalk test yap dedi sabah 8de. Ben de her zaman yaptığımdan değil idrarın içine sokulan var ya ondan almıştım. Onun da camı varmış sabah sersemliğiyle o camın gölgesi çizgi ortaya çıkarmış çift çizgi sandım gözlerim doldu mutluluktan ağlayacak oldum ilk kez. Hemen kocamın üstüne atlayıp mutlu haberi vermek için tuvaletten çıkacakken teste baktım negatif olduğunu gördüğümde yıkıldım. Şimdi bu heyecanlı döneminde bunu sana niye anlattım bilmiyorum. Aldırma sen bana. Seninki pozitif çıkacak inşaALLAH ben inanıyorum :KK68:

Siz bekliyorsunuz diye iyice stres yaptım gerçekten canım. Eşim 6.30'da maça gidecek. O zaman testi yapıp o gelince sürpriz mi yapsam pozitif çıkarsa? Sevgililer gününde sürpriz yapabilsem keşke.

Eve gelmiş karnımı seviyor elinde dünki pişrdiğim börekle. Bebek için getirmiş ki yiyeyim :110: negatif çıkacak canım hissediyorum.
Ysaaa niye kötü düşünüyosunnn

merhba kızlar,bu ay adetimin 5.günü ilk defa klomen kullandım. 10.günü rahim filmine gittim temiz çıktı,geçen ay ilaçsız takipte yumurtam 17 cm olmuş çatlamış ama döllenmemişti. bu ay rahim filminde sonra 12.günüm de yani dün doktora gittim 23 cm olmuş yumurtam çok saglıklı dedi ve ovitirelle verdi iğneyi de yaptım. acaba benim sorunum ne olabilir bu ay olabilir mi? tek yumurtaşansımı düşürür mü??? yardım edin kızlaaar

Canım düşün ben o sevgililer günü için ne hayaller kurmuştum. Sabah yaptım idrarı eşim yarı uykuda yarı uyanık gibi bana kalk test yap dedi sabah 8de. Ben de her zaman yaptığımdan değil idrarın içine sokulan var ya ondan almıştım. Onun da camı varmış sabah sersemliğiyle o camın gölgesi çizgi ortaya çıkarmış çift çizgi sandım gözlerim doldu mutluluktan ağlayacak oldum ilk kez. Hemen kocamın üstüne atlayıp mutlu haberi vermek için tuvaletten çıkacakken teste baktım negatif olduğunu gördüğümde yıkıldım. Şimdi bu heyecanlı döneminde bunu sana niye anlattım bilmiyorum. Aldırma sen bana. Seninki pozitif çıkacak inşaALLAH ben inanıyorum :KK68:
Bende internetten gebelik testi yapıp pozitif sonuç alan kadınları izleyip izleyip duygulanıyorum. Anlat canım ne olacak. Valla hiç inanmıyorum pozitifi göreceğime. Âdet olacak gibi hissediyorum ama 4 gündür bu his var.

Sen çalışmalara devam:KK49:

Allah ol derse neden olmasın. bence biraz tip olarak bakmayalim .evet testler ilaçlar önemli ama birazda rabbime bırakmak lazım .o yüzden umudunu hiç kaybetme belli mi olur hamilelik haberlerini alırız

Bende internetten gebelik testi yapıp pozitif sonuç alan kadınları izleyip izleyip duygulanıyorum. Anlat canım ne olacak. Valla hiç inanmıyorum pozitifi göreceğime. Âdet olacak gibi hissediyorum ama 4 gündür bu his var.

Sen çalışmalara devam:KK49:

Bide adet bittiği gün deniycem. Öyle de çok şans var diyorlar çalışcaz napcaaz :KK23:

Haklısın canım çok çok az su tüketiyorum. Hamileyken de çok önemliymiş su içmek.

Evet Günde en az 1.5 lt içmelisin tabi bu biraz da kiloyla orantılı canım ama dikkat et kendine.. Bu arada Judy_K Judy_K üstüne görerek hamile kalan çok insan var. Mesela annem bana hamileyken nerdeyse 2 ay üst üste adet olmuş,süresi de normal adet süresiyle aynı yani başka bir sebepten dolayı olan kanama değilmiş. Yani sen tedbiri elden kaçırma

İnşallah Allah onlara hayırlı haberler vermemizi nasip eder hepimiz için dua ediyorum :**
Amin canım inşallah bende her namazda kendim için ederken önce size sonrada kendime dua ediyorum çünkü beklemek gerçekten zor ve hepimizin ne kadar istediğini görebiliyorum

Evet Günde en az 1.5 lt içmelisin tabi bu biraz da kiloyla orantılı canım ama dikkat et kendine.. Bu arada Judy_K Judy_K üstüne görerek hamile kalan çok insan var. Mesela annem bana hamileyken nerdeyse 2 ay üst üste adet olmuş,süresi de normal adet süresiyle aynı yani başka bir sebepten dolayı olan kanama değilmiş. Yani sen tedbiri elden kaçırma

Yok şekerim ben test yaptığım gün bi rüya gördüm rüyadab uyanır uyanmaz içimde kocaman bi boşluk vardı. Kocam ısrar etmese testi bile yapmıycaktım o kadar emindim yani. Gelecek sefere artık. :KK51:

Bide adet bittiği gün deniycem. Öyle de çok şans var diyorlar çalışcaz napcaaz :KK23:
Benim annemde kardeşimde 3 ay âdet gördü. Gebe olmadığını sanıyordu, hatta yanımda gebelik testi yapmıştı ve negatifti. Boya kokusundan fenalaşınca doktora gittik ve doktor 3 aylık dedi tabi annemin haberi bile yoktu.

Yok şekerim ben test yaptığım gün bi rüya gördüm rüyadab uyanır uyanmaz içimde kocaman bi boşluk vardı. Kocam ısrar etmese testi bile yapmıycaktım o kadar emindim yani. Gelecek sefere artık. :KK51:

Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin yeter ki umudumuza birşey olmasın daa
:anne: Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali canım bunu konuşunca aklıma TLC kanalında “Hamile olduğumu bilmiyordum”diye bi program var o geldi :) neleri var bir görsen şaşkınlıkla izliyorum her açtığımda :(

Back