• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım. Önümüzdeki ayı iyiye değerlendirelim inşaAllah. Yiyip içtiğimize de dikkat edelim. Ben Folik Asit sipariş etmiştim. Bugün kullanmaya başlayacağım. Gebelikten en az 1 ay önce başlanmalıymış zaten, canımı sıkmayacağım.

3-4gün daha geçsin adet olmazsan kan testi yaptır. Adetin gecikmezdi hiç bildiğim kadarıyla. Öylemi

Ayyy kıyamam ya bak şöyle düşün böyle bi üzüntünün altında kalırsan yıpranırsın ve Allah’ın verdiği mucizeyi doğuracak olan yine senin bedenin.. bu yüzden şimdiyi düşünmezsen bile ileriyi düşün ve kendine bunu yapma. Eminim Allah hepimize hayırlı zamanda verecek :))
İnşaAllah canım haklısın.
bence kesin hamile ve ailesiyle kutluyor şuan bizi unuttu :nazar::halay:
Beni bekleyenleri bekletmem canım öyle :KK15:

Testte çıkmayabiliyormuş bazen canım bekle bakalım kırmızılar gelene kadar şansımız var olmadı önümüzdeki ay hep beraber hamile kalınması gerekenler neyse onları yaparız ona göre bekleriz
Haklısın canım. Ben Folik Asit kullanmaya başlayacağım bu ay.

3-4gün daha geçsin adet olmazsan kan testi yaptır. Adetin gecikmezdi hiç bildiğim kadarıyla. Öylemi
Arada bir geciktiği oluyor canım ama bu güne kadar korunuyordum. 2 kez 8 gün geciktiğim oldu. 1 yıl önce 18 gün gecikmiştim. Normalde çok çok 1 gün gecikirim.

Arada bir geciktiği oluyor canım ama bu güne kadar korunuyordum. 2 kez 8 gün geciktiğim oldu. 1 yıl önce 18 gün gecikmiştim. Normalde çok çok 1 gün gecikirim.

Ben hep gününde olduğum için heyecan yaptım senin yerine. Bekle o zaman canım napalım

:KK200:@Ay-n ilk Hali tatlımm moralini bozma üzülme bak bence hala bi ihtimal var eğer yoksa bile olsun Allah yeter ki sağlık versin huzurunuz mutluluğunuz yerinde olsun bebiş hayırlı zamanda gelir zaten bunlar yerinde olduğu zaman :KK200:
Evet canım hâlâ ihtimal var. Âdet olsamda değerlendirmeye başlasam diye düşünüyorum şimdi. Âmin canım inşaAllah.

Benm de ilk ayimdi. Onumizdeki maclara bakiyorum canm. Polip aldirdim ben bu arada. Rahimden yana vs problem yok. Prolaktinim birazck yuksek su anda 30. Sen de tum degerlerine baktr canm
Geçmis olsun canım. Normal acile gitsem bakarlar mı kandan? Geçen gebelik için kan verecektim yapmadılar. Sevkim gerekiyormuş...

Kızlar benim akıntının kafası karışık. Sabahtan beri kahverengi. Normaöde ilk günümde seller sular gibi akardı kan. Ama şimdi sabahtan beri kahverengi. Bi ara söküldü sandım peçeteyle sildiğimde pıhtılı kan geldi ama şimdi yine kahverengi devam ediyor hiç böle olmamıştı

Kızlar benim akıntının kafası karışık. Sabahtan beri kahverengi. Normaöde ilk günümde seller sular gibi akardı kan. Ama şimdi sabahtan beri kahverengi. Bi ara söküldü sandım peçeteyle sildiğimde pıhtılı kan geldi ama şimdi yine kahverengi devam ediyor hiç böle olmamıştı

Benimde son aylardır hep öyle tatlim

Back