- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Test yaptım kızlar, birşey içmeme gerek kalmadan hemde. Şimdi gidip bakacağım teste. Kalbim küt küt atıyor, ellerim titriyor
O mayyyy gatttt hadi bakalımmmm gel gel gel gellll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptım kızlar, birşey içmeme gerek kalmadan hemde. Şimdi gidip bakacağım teste. Kalbim küt küt atıyor, ellerim titriyor
Benim annemde kardeşimde 3 ay âdet gördü. Gebe olmadığını sanıyordu, hatta yanımda gebelik testi yapmıştı ve negatifti. Boya kokusundan fenalaşınca doktora gittik ve doktor 3 aylık dedi tabi annemin haberi bile yoktu.
AayayyyyyyyyyyTest yaptım kızlar, birşey içmeme gerek kalmadan hemde. Şimdi gidip bakacağım teste. Kalbim küt küt atıyor, ellerim titriyor
ben uzun yol yolcusuyum 33 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim beni saymayın kızlar benim problemler var... ben de pko eşimde düşük sayı var vs...
Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin yeter ki umudumuza birşey olmasın daa
@Ay-n ilk Hali canım bunu konuşunca aklıma TLC kanalında “Hamile olduğumu bilmiyordum”diye bi program var o geldi :) neleri var bir görsen şaşkınlıkla izliyorum her açtığımda
İzledim ben onları doktora gidince doğuruyorlar birinin evde suyu gelmiş öyle anlamış hamile olduğunu
Kız düşüp bayılmasa bari
onun 3 gün gecti dimi bakalımm neolcak
Ben yazıcaktım ama artık bu kadarı da ayıp olur dedimmmhadiii daha çıkmadı mı
ay halimize gülüyorummm ayrı yerlerdeyiz ama sanki hepimiz tuvalette testın yanındayızz
hahahahahaha banada öyle geliyooŞey şöyle bi mesaj gelecekmiş gibi hissediyorum şuan “kızlar hamileyim lannnn”