• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimi maça yolladım kızlar k.bakmayın beklettim. Sürpriz hayalleri suya düştü. Test bembeyaz ama hâlâ kalbim ağzımdan çıkacak gibi. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Tek başına evde rahat rahat ağlayabilirim:KK61:
Testte çıkmayabiliyormuş bazen canım bekle bakalım kırmızılar gelene kadar şansımız var olmadı önümüzdeki ay hep beraber hamile kalınması gerekenler neyse onları yaparız ona göre bekleriz

:KK200:@Ay-n ilk Hali tatlımm moralini bozma üzülme bak bence hala bi ihtimal var eğer yoksa bile olsun Allah yeter ki sağlık versin huzurunuz mutluluğunuz yerinde olsun bebiş hayırlı zamanda gelir zaten bunlar yerinde olduğu zaman :KK200:

ya ağlama daha dur bakalım bu ay için 3 gün gecikme var 15-20 günde daha gelmezse geç döllenme deriz en kötü öbür ay bidaha denersiniz umut kırmak ağlamak yok fabrika biziz biz :KK50:
Allahın bir bildiği vardır tabi, sonra ki aylara daha hayırlı olacaktır. Üzülmeyeceğim diyordum, halime bak:KK61:

Allahın bir bildiği vardır tabi, sonra ki aylara daha hayırlı olacaktır. Üzülmeyeceğim diyordum, halime bak:KK61:

Ayyy kıyamam ya bak şöyle düşün böyle bi üzüntünün altında kalırsan yıpranırsın ve Allah’ın verdiği mucizeyi doğuracak olan yine senin bedenin.. bu yüzden şimdiyi düşünmezsen bile ileriyi düşün ve kendine bunu yapma. Eminim Allah hepimize hayırlı zamanda verecek :))

Yapma ama canım üzülmek yok demedik mi ağlamak da neyin nesi canım? Toparlar daha önümüzde büssürü maçlarımız var :KK19:
Tamam canım. Önümüzdeki ayı iyiye değerlendirelim inşaAllah. Yiyip içtiğimize de dikkat edelim. Ben Folik Asit sipariş etmiştim. Bugün kullanmaya başlayacağım. Gebelikten en az 1 ay önce başlanmalıymış zaten, canımı sıkmayacağım.

Ben o çift çizgiyi görmeyi çok istiyorum çok ihtiyacım var :KK43: rabbim hepimizin gönlüne göre verir insallah :KK43: bu gün ve dün ki negatif testlere çok üzüldüm :KK43:

Maalesef canım. Ama bu kimsenin modunu düşürmesin. Aksine güzel haberleri sizden bekliyoruz tamammııı

Tamam canım. Önümüzdeki ayı iyiye değerlendirelim inşaAllah. Yiyip içtiğimize de dikkat edelim. Ben Folik Asit sipariş etmiştim. Bugün kullanmaya başlayacağım. Gebelikten en az 1 ay önce başlanmalıymış zaten, canımı sıkmayacağım.

Tamam canım bir birimizi haberdar edelim yeni birşey öğrendiğimiz zaman

Back