• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırrr yaaa senin yazdıgını görünce bende evett hayırlı haber geldi ama yokkkkk
Sakın kötü düşünme güzel düşün güzel olsun
Valla canım çok sıkıldı canım ya. Test var idrar yok. Annemle konuştum az önce, o da çıkmaz dedi canımı iyice sıktı :D

Ayyyy umarım hamilesindir aşılama sürecini yaşayan bi akrabam var çok uzun ve yorucu bi süreç
tesekkur ederim aslinda bu dan 2 ay oncesine kadar cok istiyordum ama hayirlisi diyorum artik kafama takmiyorim hic bazi gereksiz insanlar patavatsizlik yapiyor o zmn takiyorum o kadar.o da onlara sinirlendigim icin kendimi uzuyorum salak gibi.
her neyse bu arada belirtim hic yok yazmisim ama belimin agrisinj yazmayi unutmusum belim agriyor acikcasi hamilelik oldugunu sanmiyorum ama 2 gun gecikince acaba dedim ignelerin etkisi bitti de yine adetim gec mi baslicak benim gibi olan var mi merak ettim :)
aynen cnm cok uzun bi surec hic ara vermeden ar arda asilama yaptirinca bjnaldim artik ben 3 kere asilama yaptirdim olmadi bunaldim ara verdim

tesekkur ederim aslinda bu dan 2 ay oncesine kadar cok istiyordum ama hayirlisi diyorum artik kafama takmiyorim hic bazi gereksiz insanlar patavatsizlik yapiyor o zmn takiyorum o kadar.o da onlara sinirlendigim icin kendimi uzuyorum salak gibi.
her neyse bu arada belirtim hic yok yazmisim ama belimin agrisinj yazmayi unutmusum belim agriyor acikcasi hamilelik oldugunu sanmiyorum ama 2 gun gecikince acaba dedim ignelerin etkisi bitti de yine adetim gec mi baslicak benim gibi olan var mi merak ettim :)
aynen cnm cok uzun bi surec hic ara vermeden ar arda asilama yaptirinca bjnaldim artik ben 3 kere asilama yaptirdim olmadi bunaldim ara verdim

Ailemize hoşgeldin. İlk sayfaya adını yazıyorum. İnşaALLAH güzel haberler verirsin bize :anneadayı:

ya kızlar bugün aynaya baktım 5 aylık hamile gibiyim .:KK66: :anneadayı:ya kilo aldım ya psikolojik yada acilen spora baslamaliyim:skandal:
Hahahah aynı ben aslında tek belirti göbeğimin olması desem yeridir :63: çok yemek yemiyoruz canım kilo değil onlar bebek bebek deriz inşallah bi gün :KK48::anneadayı:

Kız stress yapma bekliyoruz diye. Geç olsun güç olmasın en önemlisi güzel haberler vermen canım
Siz bekliyorsunuz diye iyice stres yaptım gerçekten canım. Eşim 6.30'da maça gidecek. O zaman testi yapıp o gelince sürpriz mi yapsam pozitif çıkarsa? Sevgililer gününde sürpriz yapabilsem keşke.

Eve gelmiş karnımı seviyor elinde dünki pişrdiğim börekle. Bebek için getirmiş ki yiyeyim :110: negatif çıkacak canım hissediyorum.

Ay yuh artık şoklardayım:rolleyes: bu da mı aynı yani! Artık hiçbir yerime bakmayacağım gına geldi :KK70:

Bakma kız bakma ben de her şeye takılıyordum araştırp aynı belirtiler olsuğunu öğreniyordum. Tıp o kadar ilerledi bir buna çare bulamadılar arkadaş:işsiz:

Siz bekliyorsunuz diye iyice stres yaptım gerçekten canım. Eşim 6.30'da maça gidecek. O zaman testi yapıp o gelince sürpriz mi yapsam pozitif çıkarsa? Sevgililer gününde sürpriz yapabilsem keşke.

Eve gelmiş karnımı seviyor elinde dünki pişrdiğim börekle. Bebek için getirmiş ki yiyeyim :110: negatif çıkacak canım hissediyorum.

Ahh bu erkekler aslında bizden daha içliler duygulular da içlerinde yaşıyorlar çoğu şeyi.. eşim de öyle ama onu kasti bi şekilde ümitsizliğe yönlendiriyorum. Canım demişler ya “sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına” diye. Tam da o durumu gördüm inşallah herşey yolunda gider

merhba kızlar,bu ay adetimin 5.günü ilk defa klomen kullandım. 10.günü rahim filmine gittim temiz çıktı,geçen ay ilaçsız takipte yumurtam 17 cm olmuş çatlamış ama döllenmemişti. bu ay rahim filminde sonra 12.günüm de yani dün doktora gittim 23 cm olmuş yumurtam çok saglıklı dedi ve ovitirelle verdi iğneyi de yaptım. acaba benim sorunum ne olabilir bu ay olabilir mi? tek yumurtaşansımı düşürür mü??? yardım edin kızlaaar

BAT'tan önce de 'yerleşme' döneminde 4 gün boyunca rahim ve yumurtalık bölgemde geçmek bilmeyen bir ağrı vardı. Kabızlıkta vardı. O geçti, 2 gün süren alt bel kısmı ağrısı yaşadım, kuruk sokumuma kadar agrıyordu. En son baldırlarıma geçti ve bitti ağrılar. Çok ağır grip oldum, bunlar gribin belirtileri diye düşündüm çünkü eşimde de vardı.

Şimdi birde göğüs uçlarım nasıl sızlıyor dokununca. Normalde âdetten önce sadece şişerlerdi, ağrırlardı ama uçlarına birşey olmazdı. Dolgunlaştılar bugün ama akıntım değişti anlamadım. 1 hafta bembeyaz bir akıntım vardı ama şimdi su gibi akıcı, damlıyor. Hamile olunca krem gibi beyaz akıntı olurmuş diyorlar ama su gibisini hiç duymadım.
Canım bence sen hamilesin

Back