• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada kızlar benimde kırmızılar geliyo sanırım ufak bi renk gördüm
Hayırlısı bidahaki aya

Cidden mi:110: olsun canım üzülme operasyonlara devam et sakın bırakma :)) benim de kafam karışık biraz.. adet olmama yakın yüzümde sivilceye benzer kabarıklıklar oluşurdu, şimdi öyle şeyler çıkmış yüzümde. Onları görünce adete yakınlaştım düşünce olarak ama bakalım beklicem mecbur:KK12:

Cidden mi:110: olsun canım üzülme operasyonlara devam et sakın bırakma :)) benim de kafam karışık biraz.. adet olmama yakın yüzümde sivilceye benzer kabarıklıklar oluşurdu, şimdi öyle şeyler çıkmış yüzümde. Onları görünce adete yakınlaştım düşünce olarak ama bakalım beklicem mecbur:KK12:
Benim adete yakın sancım olurdu gayet iyiydim ama bu aya böyle gelmek istemiş napalım

hayırrr yaaa senin yazdıgını görünce bende evett hayırlı haber geldi ama yokkkkk
Sakın kötü düşünme güzel düşün güzel olsun

5 tane sipariş vermiştim internetten. Eşim almış testleri şimdi kahvede çay yudumluyor. İlk kez geç kalma dedim, sen git, hiç kahveye gitmeyen adam kahvede otur çay iç. Ne kadar sinir bozucu bu adamlar. Keyfini bekliyorum...

5 tane sipariş vermiştim internetten. Eşim almış testleri şimdi kahvede çay yudumluyor. İlk kez geç kalma dedim, sen git, hiç kahveye gitmeyen adam kahvede otur çay iç. Ne kadar sinir bozucu bu adamlar. Keyfini bekliyorum...

Hahahhahhh kocalar neden bu kadar gıcık oluyolar ki :sinirli:

mrb arkadaslar..
adetim 2 gün gecikti ama hic bi belirti yok akinti sarimtrak gelince dedim herakdr arkadan kirmizilar gelecek dedim gelmedi.kasik agrim da yok
size sorum şu :
ben asilamaya 2 ay ara verdim acaba adet duzenim sasmis olabilir mi ? cunku asilama oldugum aylar hep 3 4 gun oncedenadet olurdum ikackarin yan etkisinden sanirim ama 2 ay igne ilac yok o yuzden mi gecikti ikackarin yan etkisi mi kayboldu acaba ? yalniz 1 ay ara verdigim surede adetim sasmamisti bekledigim gun olmustu

mrb arkadaslar..
adetim 2 gün gecikti ama hic bi belirti yok akinti sarimtrak gelince dedim herakdr arkadan kirmizilar gelecek dedim gelmedi.kasik agrim da yok
size sorum şu :
ben asilamaya 2 ay ara verdim acaba adet duzenim sasmis olabilir mi ? cunku asilama oldugum aylar hep 3 4 gun oncedenadet olurdum ikackarin yan etkisinden sanirim ama 2 ay igne ilac yok o yuzden mi gecikti ikackarin yan etkisi mi kayboldu acaba ? yalniz 1 ay ara verdigim surede adetim sasmamisti bekledigim gun olmustu
Ayyyy umarım hamilesindir aşılama sürecini yaşayan bi akrabam var çok uzun ve yorucu bi süreç

ben uzun yol yolcusuyum :KK70: 33 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim:KK70: beni saymayın kızlar benim problemler var... ben de pko eşimde düşük sayı var vs...

Niye saymayalım canım düşük yaptığına göre demekki hamile kalabiliyorsun canım modunu yüksek tut :anneadayı:

Hamilelikte de çıkıyor yüzünde öyle şeylerr. Bu adetle hamilelik belirtilerinin benzerlikleri beni deli ediyor:kızgın:

Back