- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Hayırlısı olsun inşaAllah. İçini ferah tut canım :) bende heyecanlıyım şimdi.ben bebek kaybından sonra tekrar bebek düşündüğümüz için gittim asm ye kan verdim kan sayımı yapılsın vitamin mineraller bakılsın diye bat a 4 gün kaldı dayanamadım doktora bhcg de yaz oraya doktooooooorr dedimtek tek sonuclar gelmeye basladı bakalım hormon ne çıkacak bayılcam galiba hahahahah
Neresi güzel canım. Erkenden geliyor başının etini yiyor insanın. Bunlar ne kadar çok yoksa evde, sen o kadar rahatsınne güzel biz 9 a kadar dısardayız
ben bebek kaybından sonra tekrar bebek düşündüğümüz için gittim asm ye kan verdim kan sayımı yapılsın vitamin mineraller bakılsın diye bat a 4 gün kaldı dayanamadım doktora bhcg de yaz oraya doktooooooorr dedimtek tek sonuclar gelmeye basladı bakalım hormon ne çıkacak bayılcam galiba hahahahah
ben bebek kaybından sonra tekrar bebek düşündüğümüz için gittim asm ye kan verdim kan sayımı yapılsın vitamin mineraller bakılsın diye bat a 4 gün kaldı dayanamadım doktora bhcg de yaz oraya doktooooooorr dedimtek tek sonuclar gelmeye basladı bakalım hormon ne çıkacak bayılcam galiba hahahahah
sen adet oldun Mu canim
dur hele yaa önce iyice sokullsun adetinKırmızıyı görmedim ama yoğun kahvetengi akıntım var adet oldum sayıyorum artık kendimi
İnşaAllah o çok isteyipte kavuşacağın ve evinde sevinç ve coşkuyla karşılayacağın şey hamilelik haberin olur canım :)Kızlar dün kahve içtim uygulamadan fal baktırdım bakın ne diyorEki Görüntüle 2110718 Eki Görüntüle 2110719
Ayyy ne iyi yapmışsın kıııızzz ne zaman belli oluuur sonuçlar?
Kızlar dün kahve içtim uygulamadan fal baktırdım bakın ne diyorEki Görüntüle 2110718 Eki Görüntüle 2110719
aa ciddimisinnnn daha erken dglmi ya
Kızlar 3 gün geciktim biliyorsunuz. Gebelik testini yapmak için sıkışık olmama gerek var mıdır BAT geçti ama?
benim akşam normal idrarla çıkmıştı cnaım hem de adetten bir gün önce.... o yüzden çok su içmediysen yapabilirsin: :) hadi rast geleKızlar 3 gün geciktim biliyorsunuz. Gebelik testini yapmak için sıkışık olmama gerek var mıdır BAT geçtiği halde?
5 tane sipariş vermiştim internetten. Eşim almış testleri şimdi kahvede çay yudumluyor. İlk kez geç kalma dedim, sen git, hiç kahveye gitmeyen adam kahvede otur çay iç. Ne kadar sinir bozucu bu adamlar. Keyfini bekliyorum...3 gün gecikince de çıkabilir bence bunların örnekleri doluuuuu en iyi kanda çıkar ama geç döllenmeyse değer düşük olduğundan silik çizgi olabilir yap bence yap... en iyi sabah ilk idrar diyolar ama iki tane al birini şimdi birini sabah yaparsın hadiiiiiiii
ooo ablam hoşgeldin. Konuşmayalı 1 yıl oldu herhalde. Nasılsın? Hamile misin sonunda?benim akşam normal idrarla çıkmıştı cnaım hem de adetten bir gün önce.... o yüzden çok su içmediysen yapabilirsin: :) hadi rast gele
5 tane sipariş vermiştim internetten. Eşim almış testleri şimdi kahvede çay yudumluyor. İlk kez geç kalma dedim, sen git, hiç kahveye gitmeyen adam kahvede otur çay iç. Ne kadar sinir bozucu bu adamlar. Keyfini bekliyorum...
Testleri getirse yapacağım dostumolsun olsun hemen wc de gizlice bu işi bitir dostummmmm hehehhehe
yok kuzum düşük yaptım maalesefooo ablam hoşgeldin. Konuşmayalı 1 yıl oldu herhalde. Nasılsın? Hamile misin sonunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?