- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Olsun ablam hayırlısı buymuş demek ki, ama hamile kalabiliyormuşsun. Allah hayırlısını nasîb etsin inşaAllah. Canım sıkıldı şimdiyok kuzum düşük yaptım maalesef
Bende adet öncesi yaşadım kabızlığı ama muzdan kaynaklıdır dedim bugün regl günün sabah demeden gelirdi fakat 1 2 saat önce 1 damla pembe bisey geldi ara ara ağrımda var dünde sarı akintim olduKabızlık yaşayan var mı kızlar? İlk hamile kaldığımda çok kabız olmuştum ben adet gününden önce.
Göğüs ağrısı da yaşayan çok oluyormuş ama bende hiç olmadı bu ay da yok.
sağlık olsun canım ya allah düşmanıma bile vermesinOlsun ablam hayırlısı buymuş demek ki, ama hamile kalabiliyormuşsun. Allah hayırlısını nasîb etsin inşaAllah. Canım sıkıldı şimdiGeçmiş olsun.
olsun olsun hemen wc de gizlice bu işi bitir dostummmmm hehehhehe
Testleri getirse yapacağım dostum
Testin sonucunu bekleyenler sırasına beni de yazın ayol
Testin sonucunu bekleyenler sırasına beni de yazın ayol
ben uzun yol yolcusuyumdeniz_ve_mehtap canım hoşgeldin Allahım sana da nasip etsin durumun nedir yas kac nerdensin?
ben uzun yol yolcusuyum33 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim beni saymayın kızlar benim problemler var... ben de pko eşimde düşük sayı var vs...
Hadiiii heycanla bekliyoruzzzİnşaAllah o çok isteyipte kavuşacağın ve evinde sevinç ve coşkuyla karşılayacağın şey hamilelik haberin olur canım :)
Yılan akrabalara dikkat
Bu arada kızlar benimde kırmızılar geliyo sanırım ufak bi renk gördüm
Hayırlısı bidahaki aya
Sanmam hakkımızda hayırlısı olur inşallahhadi yaa yerleşme falan olmasın o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?