• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hiç diyet yapmadığım için birşey diyemiyorum canım ama 15 günlük bir diyet gebe kalmana engel olamaz. Daha ağır bir diyet engeller mi bilmiyorum ama neden engellesin ki. Yumurtlamanı etkileyen birşey değildir herhalde...

yok bu sadece çorba kefir ayran ve su içeren bir diyet aslında faydalı şeyler ama katı gıda yok... adete 4 gün var önceki gebeliğimde de çok kabızlık yaşamıştım şimdi de kabızım son günlerde belki belirtisidir gebeliğin ama kabızlık için bu sıvı diyeti gerçekten iyi geliyordu..

ne güzel hamileyken bırakmıştım ama stres beni mahvetti gerçekten slim falan içiyorum ama o da aynı b.k bişey farketmiyor bırakabiliyorum ama şuan psikolojim buna el vermiyor nedense... eşim de içmiyor sigara ben tek tabanca evde takılıyorum :KK12:
İster slim olsun ister mentollüsü olsun canım. Sanki daha sağlıklı olsun diye mentollüsünü üretiyorlar birde. Sigara işte, yavaş yavaş öldürüyor insanı. Bunu bilerek içiyorsun...

O zaman psikolojini düzeltene kadar gebelik düşünme canım. Kendinle ilgilen. Hamileyken sigara içersen bebeğe ne olacağını biliyorsundur.

yok bu sadece çorba kefir ayran ve su içeren bir diyet aslında faydalı şeyler ama katı gıda yok... adete 4 gün var önceki gebeliğimde de çok kabızlık yaşamıştım şimdi de kabızım son günlerde belki belirtisidir gebeliğin ama kabızlık için bu sıvı diyeti gerçekten iyi geliyordu..
Et balık falan hiç birşey yok yani sebze meyve gibi? Dediğim gibi diyet hiç yapmadım canım. Ne desem yalan olur ama gebe kalmaya da engel olmaz ki bu. Sanki ekmek yiyerek mi gebe kalıyoruz?:KK45:

Belirti olabilir dediğin gibi canım. Bende kabızlık yaşadım BAT'tan önce. Bugün test yapacağım.

Ben şeyi anlamıyorum ya biz herşeye dikkat ediyoruz ovulasyon yatmaya kalkmaya yemeye içmeye ama filmlerde 1ilişki oluyor pat diye hamile kalıyor kadın :( :cry:

Ben şeyi anlamıyorum ya biz herşeye dikkat ediyoruz ovulasyon yatmaya kalkmaya yemeye içmeye ama filmlerde 1ilişki oluyor pat diye hamile kalıyor kadın :KK43: :cry:
Aynen canım. Hatta tecavüze uğrayıp hamile kalan bile var. Allah yardım etsin onlara da.

Belirti olabilir dediğin gibi canım. Bende kabızlık yaşadım BAT'tan önce. Bugün test yapacağım.

ben bebek kaybından sonra tekrar bebek düşündüğümüz için gittim asm ye kan verdim kan sayımı yapılsın vitamin mineraller bakılsın diye bat a 4 gün kaldı dayanamadım doktora bhcg de yaz oraya doktooooooorr dedim :halay: tek tek sonuclar gelmeye basladı bakalım hormon ne çıkacak bayılcam galiba hahahahah:spor:

Back