Valla hiç diyet yapmadığım için birşey diyemiyorum canım ama 15 günlük bir diyet gebe kalmana engel olamaz. Daha ağır bir diyet engeller mi bilmiyorum ama neden engellesin ki. Yumurtlamanı etkileyen birşey değildir herhalde...
Benim de o yanım yok diyor :)
Allah isteyen herkese nasîb etsin canım. Benim bu daha ilk denememdi aslında gebe kalmam biraz zor ama neden olmasın. Allahın takdîri.
İster slim olsun ister mentollüsü olsun canım. Sanki daha sağlıklı olsun diye mentollüsünü üretiyorlar birde. Sigara işte, yavaş yavaş öldürüyor insanı. Bunu bilerek içiyorsun...ne güzel hamileyken bırakmıştım ama stres beni mahvetti gerçekten slim falan içiyorum ama o da aynı b.k bişey farketmiyor bırakabiliyorum ama şuan psikolojim buna el vermiyor nedense... eşim de içmiyor sigara ben tek tabanca evde takılıyorum
Allah'a şükür bir problem yok canım ama ilk denemede tutan az ya, o yüzden dedim. Hem değerlendiremedik, yarıyıl tatiline çıkmıştık, yollardaydık hep.Niye zor canım bi problem mi var? Evet herşey ALLAHın elinde
Et balık falan hiç birşey yok yani sebze meyve gibi? Dediğim gibi diyet hiç yapmadım canım. Ne desem yalan olur ama gebe kalmaya da engel olmaz ki bu. Sanki ekmek yiyerek mi gebe kalıyoruz?yok bu sadece çorba kefir ayran ve su içeren bir diyet aslında faydalı şeyler ama katı gıda yok... adete 4 gün var önceki gebeliğimde de çok kabızlık yaşamıştım şimdi de kabızım son günlerde belki belirtisidir gebeliğin ama kabızlık için bu sıvı diyeti gerçekten iyi geliyordu..
Belirti olabilir dediğin gibi canım. Bende kabızlık yaşadım BAT'tan önce. Bugün test yapacağım.yok bu sadece çorba kefir ayran ve su içeren bir diyet aslında faydalı şeyler ama katı gıda yok... adete 4 gün var önceki gebeliğimde de çok kabızlık yaşamıştım şimdi de kabızım son günlerde belki belirtisidir gebeliğin ama kabızlık için bu sıvı diyeti gerçekten iyi geliyordu..
Belirti olabilir dediğin gibi canım. Bende kabızlık yaşadım BAT'tan önce. Bugün test yapacağım.
Belirti olabilir dediğin gibi canım. Bende kabızlık yaşadım BAT'tan önce. Bugün test yapacağım.
sen adet oldun Mu canimBen şeyi anlamıyorum ya biz herşeye dikkat ediyoruz ovulasyon yatmaya kalkmaya yemeye içmeye ama filmlerde 1ilişki oluyor pat diye hamile kalıyor kadın
Test gelmedi canım nasıl yapayım?Yav yap artık da. Karadenizliler gibi konuşturaysun beni burda. Kaç gündür bekliyorum dokuz doğurdum kız senin yerine
Test gelmedi canım nasıl yapayım?
Eşim gelir birazdan testlerimi de getirir, yaparım bende.
Bu ay mı yaşadın canım?bende kabızlık yasadım
Hayırlısı canım. Negatif çıksa bile üzülmeyeceğim. Âdet olacağım günü sabırsızlıkla bekleyeceğim :)Sabırsızlıkla bekleme keyfiiiii :))) hadi hayırlısı
Bu ay mı yaşadın canım?
Ben küçükken hep kabızdım ama büyüyünce düzelmişti. Bu da bana acaba mı dedirtti bu ay.
Herif gelmedi bir türlü
senin herif erken geliyor galibaa
Aynen canım. Hatta tecavüze uğrayıp hamile kalan bile var. Allah yardım etsin onlara da.Ben şeyi anlamıyorum ya biz herşeye dikkat ediyoruz ovulasyon yatmaya kalkmaya yemeye içmeye ama filmlerde 1ilişki oluyor pat diye hamile kalıyor kadın
Öğretmen canım. Okul bitince o da geliyor eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?